Nelerden ya da kimlerden bktnz?

bende kendimden bıktıııııım,hergün hastayımmmm :sinifsinif: bide vefasız insanlarda bıktımmm.

hayattan,bu kötü dünyada yaşamaktan,yanlzılıktan,gözyaşından herşeyden bıktım.Bugün birşey var bende ne olsa mutlu olamıyorum............

sabah erken kalkmaktan,patronumdan bide gerçek aşkı bulamamaktan fisfisfis

merhaba inanın ben eşimden bıktım ve artık ayrılmayı düşünüyorum,ondan iğreniyorum artık güvenim yok ona,çünkü yıllardır hep kumar oynuyor ve bu tutku onu çekilmez biri yaptı ondan bıktım artık,ama işim yok bulur bulmaz hemen ona by diyeceğim

bi erkek vardı hayatımda,
uzatmalı biri
hep gelir giderdi
ondan bıktım.
artık bugün bıktım.
silinebilecek her yerden de sildim.

bende ikiyüzlü art niyetli olayları çok abartan insanlardan bıktımÇok üzgünüm çoook

benim bencillige tahammulum yok bencıl dolu etrafım bencıllerden bıktım anlayıssız empatı kurmayı bılmeyenlerden bıktım kendı ıradesızlıklerıden bıktım kendıme soz gecırememekten bıktım herseyı kafaya takmaktan ve her gun bıryerımın agrımasından bıktım sıgarayı bırakamamamdan bıktım

gurursuz kişilerden bıktım,yaptığı hiç bir işte başarılı olamayan ve yinede etrafındaki insanları suçlayan kişiliksizlerden bıktım hemde çokkk

Haksızlıklardan !

Saygıdan yoksun insanlardan !

Yalancılardan !

ıhanetlerden !

Kendinden başka kimseyi düşünmeyen bencillerden !

.
.
.
.
...

Bıktım...

çekemeyen ve bir sekılde haksız oldugu halde zeytınyagı gibi uste cıkan ınsanlardan bıktım !

haklı oldugum halde haksız duruma dusmekten bıktım ! (gerci eşim kımseye bişey ispatlamak zorunda değilsin deyip her daim yanımda olsada kafama takıyorum - doğru soyleyenı dokuz koyden kovarlar-)

akrabalarımdan bıktım !

çıkar için yanıbasımda gezınen insanlardan bıktım !

süt annem ve kardesımden bıktım ! kekse bebekken açlıktan olseymısımde o sutu içmeseymısım suan burnumdan fitil fitil getırıyorlar.. (

haddi olmadan herkesi kötü yönde eleştirip, bir kez bile aynaya dönüp, ben neyim peki demeyen insanlardan,

aldatmayı kendine hak gören erkeklerden,

arkamdan konuşup yüzüme gülenlerden ( ki hepsini hayatımdan çıkardım),

kendine güvensizliğini başkasından çıkaran, bu yüzden başkalarını aşağılayanlardan,

BIKTIM..

Yaptıklarımı değil yapamadıklarımı gören,beni Öss ile değerlendiren ve beni yapayalnız tek çocuk olarak büyüten ailemden bıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım mafoldumben

erken kalkmaktan bıkmıştım ; neyse ki tatil geldi...
okuldan bıkmıştım ; kapandı en sonunda...
eşimin aile problemlerinden bıkmıştım ; neyse ki arayı düzelttiler...

ama hala sıkıldığım şeyler var elbet....
kilomdan...
hergün yemek yapmaktan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…