Nelerden ya da kimlerden bktnz?

ukala kendini beğenmiş insanlardan
empati kurmayan bencil insanlardan bıktım bana hep zarar veriyolar ama yine yine yanımdalar yanyanayız ya hep sevdiklerimmi canımı acıtcak işte bundan bıktımmm

annemin bencil davranışlarından bıktım herşeye muhalefet etmesinden herkesin onun hayat görüşüne göre yaşamasını istemsinden ortamlarda insanı rezil etmesinden bıktım değil bıktık ailecek bıktık.
çekmek zorundamıyız mecbur atsan atamassın satsansatamassın bizimkide böle bir çile

Mesafelerden bıktım,
Özlemekten bıktım,
Askımdan uzakta yasamaktan bıktım

senağlama

babamdan bıktım daha yeni mezun olduğum halde ne işe yararsın bi iş bulamadın die başıma kakmasından bıktım yeter yaaa :çok üzgünüm:kötükedihüso

oğlumun yemek yememesindeb bıktık artık valla sıkıldım..
bide çok zayıf bu çocuk diyenlerden..

akrabalardan ve paradan bıktım!!!!!!!!!!!!!!!!!
yasamamı engelleyen 2 sey bunlar maalesef:çok üzgünüm:

kendımden hayattan ınsanlardan herseyden bıktım herseyden nefret edıyorum keske eskı ben olsam gerı alabılsem zamanı yuzum gulse yenıden herseye boş gozle baksam kafama hıç bısı takmasam bıktım yaa yasamaktan bıktım daha ne olsun:1no2:

Fırsatçı,iki yüzlü insanlardan bıktım...iğreniyorum....insanlara olan güvenimi sarsan o insan görüntülü hayvani varlıklardan ıĞRENıYORUM....

evimin tamiratta olmasindan ve kaynanamlardan biktim, cevaplari okumadim ama cok kisinin bu cevabi verdigine eminim:))

hava atmaya çalışanlardan
anlat nee?kıskanmıyorum,özenmiyorum!

açık açık derdini söylemeyipte,yandan yundan laf söylemeye çalışanlardan

göbeğimi görünce yoksa bebekmi diyenler?

gözetleyici kıskanç taklitçi insanlar var etrafımda onlardan bıktım..nıye evlenmıyosun kısmetın kapanmıs deyıp evlık var mı ıs buldun mu sorularından bıktım..kardesımın dagınık olması benı kızdırmasından bıktım..bu ara hep evde olmaktan bıktım bırseylere sartlanmıs yasıyorum yapılması gereken seylerı yap robot gıbı kendım ıcın hıcbırsey yapamamaktan bıktım daha cokda heralde efkar bastı bu konuyu acan arkadasa tesekkur ama sırf yazmak ıcın mı olmaz kı ama moral verın yaa:umursamaz:

sevgisizlikte bıktım.herkesmi aynı olur yalancı,ikiyüzlü,menfaat için yaşayanlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…