- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Evett cnm sorma sabahtan beri bavul hazirlama telasi var biyandanda evi temiz birakiyim silip supuruyim die ugrasiorum aksamda esime pohca filan yapip buzluga atmayi dusunuorum ben yokken yesin garibimAynen canımcım inşallah. Nasılsın tatlım? Yapıyor musun yol hazırlıklarını?
Kolay gelsin Eslemciğim. Üzülme ama kuzucuğum, ne yapalım hem ailemizi hem eşimizi aynı anda göremiyoruz, en azından hasret giderirsin, değişiklik olur. Bak altta şarkı paylaşacağım dinle, havan değişsinEvett cnm sorma sabahtan beri bavul hazirlama telasi var biyandanda evi temiz birakiyim silip supuruyim die ugrasiorum aksamda esime pohca filan yapip buzluga atmayi dusunuorum ben yokken yesin garibim
Birsiride utu varrr aksam esim ise gidicek gececi son gemizde ayriyozzz yani
İnşallah canım, teşekkür ederimBen sana guveniorummm cnmm sen zapzayif citir bi anne olucaksinnnn
bunlar iç sesin galiba, gün gelecek istediğin gibi giyinebileceksin, hafifleyeceksin , belki de buraları unutup sitelerde kıyafet bakacaksınNemesis bugün akşam az yemeli
yoğurt ve türlü mesela...
Nemesis bugün güzel yürümeli
Nemesis artık 84leri görmeli
Nemesis neden 80 kiloyu tartıda gördüğünde diyete başlamadı? Neden 80ler birer birer ilerlerken duyarsız kaldı?
Nemesis artık bu kilolardan kurtulmalı ve hafiflemeli.
Artık istediği gibi giyinebilmeli
Nemesis sabretmeye devam etmeli.
Evet canım iç seslerim bunlarbunlar iç sesin galiba, gün gelecek istediğin gibi giyinebileceksin, hafifleyeceksin , belki de buraları unutup sitelerde kıyafet bakacaksın
veriyorsundur merak etme , yediklerine dikkat et sadeceNemesis az yiyor
Kilo veremiyor
Sinir oluyor
yok canım ya, artık sabahları tartılıyorum bir haftayı beklemeden, hergün değil tabi, ama hala aynıyım bi değişiklik yok. Az önce yürüyüşten geldim. E tahlil yaptırmıştım bir sürü diyete başlarken. Anlamıyorum bir tuhaflık var amaveriyorsundur merak etme , yediklerine dikkat et sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?