Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

Aynen canımcım inşallah. Nasılsın tatlım? Yapıyor musun yol hazırlıklarını?
Evett cnm sorma sabahtan beri bavul hazirlama telasi var biyandanda evi temiz birakiyim silip supuruyim die ugrasiorum aksamda esime pohca filan yapip buzluga atmayi dusunuorum ben yokken yesin garibim
Birsiride utu varrr aksam esim ise gidicek gececi son gemizde ayriyozzz yani

Kolay gelsin Eslemciğim. Üzülme ama kuzucuğum, ne yapalım hem ailemizi hem eşimizi aynı anda göremiyoruz, en azından hasret giderirsin, değişiklik olur. Bak altta şarkı paylaşacağım dinle, havan değişsin

keşke diyorum, keşke yemeseymişim abur cuburları. içinde çin tuzu olduğu için bana lezzetli gelen gıdaları.
eski kilom, sana kavuşmak için adım adım yürüyorum...

Ben sana guveniorummm cnmm sen zapzayif citir bi anne olucaksinnnn
İnşallah canım, teşekkür ederim Kulağa çok hoş geliyor

***Buarada sana özel mesaj atamadım, pasif görünüyor hesabın. Muhtemelen geçen günkü durum yüzünden o üye de pasif çünkü

bunlar iç sesin galiba, gün gelecek istediğin gibi giyinebileceksin, hafifleyeceksin , belki de buraları unutup sitelerde kıyafet bakacaksın

bunlar iç sesin galiba, gün gelecek istediğin gibi giyinebileceksin, hafifleyeceksin , belki de buraları unutup sitelerde kıyafet bakacaksın
Evet canım iç seslerim bunlar Yaa evdeki kıyafetlerimi rahat rahat giyebileyim yeter... Hepsini çok özledim. ama çok yavaş kilo veriyorum hatta bu hafta belki de daha veremedim bilmiyorum, niye böyle oluyor anlamadım. Beni motive etmeye yetmiyor aldığım sonuç

veriyorsundur merak etme , yediklerine dikkat et sadece
yok canım ya, artık sabahları tartılıyorum bir haftayı beklemeden, hergün değil tabi, ama hala aynıyım bi değişiklik yok. Az önce yürüyüşten geldim. E tahlil yaptırmıştım bir sürü diyete başlarken. Anlamıyorum bir tuhaflık var ama

Merhaba kızlar,
Bugün 1 Eylül, ağustos ne de çabuk geçti. Günler birbirini kovalarken 2014'ün neredeyse son çeyreğine girdik...
Merak ettirdim kızlar, kusura bakmayın, haftasonu misafir vardı, telefondan bakabildim, ordan da mesaj yazamadım, nedense siteyi tam olarak kullanamıyorum telefondan.
Dün sabah tartıldım 84.5 çıktım. Bu sabah ise tartılma günümdü ve 84.9 çıktım.
Kilo almam o kadar eğlenceli ve kolay olmuştu ki, ye ye ye şeklinde.
Vermek de bir o kadar zor bu sefer. Ama devam edeceğim. Allah sağlık sorunlarıyla sınamasın, sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin. amin.
Yani Nemesis devam ediyor. Bu hafta yürüyüşe ek pilates yapmaya niyetim var.

Sizler nasılsınız eslem4112 UmmuHureyra K kimyayas ?

Merhabalar herkese
Bu hafta hep rahatsızdım hiçbir şey yapamadım. Midemin bıçakla kesilir gibi ağrımasının ve diyarenin sorumlusu şehir suları çıktı maalesef. Sular azalınca mikroplar artmış ve piyango bana çıkmış. Meyve sebzeleri yıkarken, dişimizi fırçalarken falan kullanmamızla bile geçebiliyormuş işte.
Bu sancılı süreçte su kaybetmemek için bol su içtim ve yoğurt yedim. Doktor pirinç lapasının üzerine yoğurt ve nane koyarak yememi ve haşlanmış patatesi de önerdi.
En son tartıldığımda 84.5'tim.
Bu sabah 84.2 çıktım.
Dilerim giden 300 gram su değildir ama gerçekten doğru düzgün bir şey yiyemediğim için belki de kilo vermişimdir.
Böyle işte.
Her zaman diyorum ya, Allah sağlıkla zayıflamayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…