- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Aa hayırlı olsun canım, gözünaydın, çok sevindim senin adınaİyiyim cnm allaha sukur bugun benimde tarti gunumdu 1 haftada 1.200 vermisim iyi heralde ilk hafta icin
Seker yuklemesi de yaptirdin. İmi cnm ben onu merak ediorum gizli seker varmidir aep die ama korkuyorum damarlarim bulunmuo kevgire donuorum kan aldirirken gecen hastalandim doktor 6 tane serum verdi aman allah o kollarimi goreydin eroinmanlar gibi olmustum mosmordu kollarim
Ben daha aile hekimimi tanimiom buraya geldimse hic gitmedim bizim orda her mahallede saglik ocagi vardi burda ilcede bi tane saglik ocagi varmks onada hic gitmedim
Canım devlet hastanesinin göğüs hastalıkları bölümüne uğra istersen, ablamda kronik öksürük, sürekli öhö öhö yapma sıkıntısı falan vardı. Oraya yönlendirdiler. Çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun canım benim. Ne güzel arkadaş olduk değil miAyy sorma cnm bi oksuruk ki hala gecmek bilmedi 3 ay olucak yaninda surekli istofraaa hastayken 86 kiloya dusmustum dusun hic bisi yiyemiodum yedigimide cikariodumm gecmek bilmedi bastilar serumu oda fayda etmedi igneler oda gecirmedi ilaclar derkenn istifra gecti ama oksuruk az da olsa devam edio zencefil filan iciorum da fayda etti
Saglik ocagi malesef yakin deil cok uzak bu sicaktata gitmeyi gozum almio yurumeyi minibuse binsem onlarida daha ogrenemedim nerdeb gecio napio yarin hastaneye gidebilirsem orayada ugrarim belki
Çok teşekkür ederim canımHele adet bitsin o zaman daha cok verdigini goruceksin insallah. Tebrikler Nemesiscim
Canım kesinlikle önermiyorum 3ay her gün gittim neredeyse, ama hoplatıp zıplatmaktan başka bir şey değil. Birkaç kişiyi sakatladılar hatta! Bence en iyi yürüyüş doktorumun da verdiği hergün 45 dk tempolu yürüyüşşşşgeldiiimmmm:))) cnm bfıte bende yazılmayı dusunuyorum olumsuz konusanda var olumlu konusanda sen ne dusunuyorsun pekı?
yaaaaa kocam gondermıyor kı baska yere gonlumden gecen fıtness ama... ıp atlıcam yuruyus de yapayım barıCanım kesinlikle önermiyorum 3ay her gün gittim neredeyse, ama hoplatıp zıplatmaktan başka bir şey değil. Birkaç kişiyi sakatladılar hatta! Bence en iyi yürüyüş doktorumun da verdiği hergün 45 dk tempolu yürüyüşşşş
Buarada hoş geldin canım benimyaaaaa kocam gondermıyor kı baska yere gonlumden gecen fıtness ama... ıp atlıcam yuruyus de yapayım barı
ahhh ahhh yarama tuz bastın kuzum kot tunıkler hep ozendıgım kıyafetlerdendır.. ınat ettım ama zayıflayıp gıyıcem hele o tırıl tırıl sıfon gomlekler... bırkackez buyuk beden yerlerınde bedenıme gore bulup denedım ama kesımı hıc guzel olmadı babaanne kıyafetlerı gıbıydıTarihe bir not düşmek istiyorum:
Pazar günü Lcw'ye gittim, çok güzel kot tunikler gördüm, tek tük kalmıştı, 44 bedenini denedim, üzerime oturduğu için alamadım.
Fazlalıklarımdan kurtulduğumda ilk iş kendime ince kot tunik alacağım inşallah. Evdeki üstüme olmayan kıyafetlerimi en kısa sürede giyebilmek istiyorum.
evet evet dogru gercekten ben bıde benı tetıkler dıyede ıstemıstım ama kk varBuarada hoş geldin canım benim
Az önce misafirim vardı hemen yazıp çıktım. Yaa bfitin kendi eğitmeni bile tavsiye etmiyor, faydası olmadığını düşünüyorEn güzeli yürüyüş, ip de iyi olur tabi. Fitness salonlarını boşver, tamam başında hoca oluyor ama her salonda birebir ilgi de göremiyorsun, ben de çok gittim Bak burdan birbirimize destek oluruz. Hergün sporumuzu yazarız kaç dakika ne yaptık diye.
Cok sukur canim her sey iyi gidiyor, bazen spor konusunda tembellik geliyor AMA basladimmi, 15 dk sonra mutlu oluyorum, hele bitirdikten sonra basliyorum gurur duymaya kendimle : )Çok teşekkür ederim canım
Dün tahlil sonuçlarımı da aldım, demir eksikliği var dedi, ilaç verdi demir depomu doldurmak içinİki günde bir kullanacağım 1 tane. İştahımı açmasın diye de kahvaltıdan 2 saat sonra meyve yerken al ilacı dedi. Kendimi bildim bileli kansızlık var zaten Her ay her ay vücudum gidenlerin yerine yetiştiremiyor sanırım Günde 45 dk yürüyüşe devam ediyorum. Bu defa diyet gibi değil çok farklı, güzel şeyler olacak inanıyorum
Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor hayat
evet evet dogru gercekten ben bıde benı tetıkler dıyede ıstemıstım ama kk varesıme dedım aksamları bana spor yaptırt dıye tamam dedı hadı bakalım bırde ıstersen senı heraksam yuruyuse cıkarırımda dıyor... nekadar mutlu oldum
Azmettik kuzum, o gömlekler giyilecek hem de küçük bedenahhh ahhh yarama tuz bastın kuzum kot tunıkler hep ozendıgım kıyafetlerdendır.. ınat ettım ama zayıflayıp gıyıcem hele o tırıl tırıl sıfon gomlekler... bırkackez buyuk beden yerlerınde bedenıme gore bulup denedım ama kesımı hıc guzel olmadı babaanne kıyafetlerı gıbıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?