Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

Aa hayırlı olsun canım, gözünaydın, çok sevindim senin adına Tebrik ederim.
Oyy geçmiş olsun canım 6 tane serum muuu benim de kan verdiğim kolum acıyor hala ama napayım. Eskiden bu kadar da dayanamıyordum kan vermeye 1 -2 -3 tüp derken gözlerim bilincim gidiyordu. Bu defa hiç fenalaşmadım şükür.
Evinize yakınsa bi uğrayabilirsin canım. Onun dışında diyetin iyi gidiyor gerçi. Yürüyüş sporu da artırıcaz inşallah

Ayy sorma cnm bi oksuruk ki hala gecmek bilmedi 3 ay olucak yaninda surekli istofraaa hastayken 86 kiloya dusmustum dusun hic bisi yiyemiodum yedigimide cikariodumm gecmek bilmedi bastilar serumu oda fayda etmedi igneler oda gecirmedi ilaclar derkenn istifra gecti ama oksuruk az da olsa devam edio zencefil filan iciorum da fayda etti
Saglik ocagi malesef yakin deil cok uzak bu sicaktata gitmeyi gozum almio yurumeyi minibuse binsem onlarida daha ogrenemedim nerdeb gecio napio yarin hastaneye gidebilirsem orayada ugrarim belki

Canım devlet hastanesinin göğüs hastalıkları bölümüne uğra istersen, ablamda kronik öksürük, sürekli öhö öhö yapma sıkıntısı falan vardı. Oraya yönlendirdiler. Çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun canım benim. Ne güzel arkadaş olduk değil mi Topiklerimizin sürekli ziyaretçileri olduk

En son devlet hastanesine gittim goguz hastaliklarina zaten onun verdigi ilaclarla mide bulantim gecti oksuruk icinde 1-2 ay surebilir dedi bende o yuzden bidaha gitmedim cnm
Aynenn benim burda hic arkadasim yok malesef cevre edinemedim daha o yuzden burasi bana cok iyi geliio

Tahlil sonuçları nasıl olacak çok merak ediyorum...
Ayrıca hala regl olamadım, bunun sebebini de çok merak ediyorum şuan

Günaydın
Sabah uyandığımda regl süpriziyle karşılaştım halsizlik yorgunluk, kilo vermediğimi sanmam bu yüzdenmiş ama gecikmesinin sorumlusu da bugün tahlilde çıkar inşallah
Dün akşam 45 dakika yürüyüş yaptım, doktor her gün 45 dk dediği için
Sabah dayanamadım tartıldım 85.4 olmuşum
Kahvaltımı da yaptım

Mutlu günler diliyorum

Hele adet bitsin o zaman daha cok verdigini goruceksin insallah. Tebrikler Nemesiscim
Çok teşekkür ederim canım
Dün tahlil sonuçlarımı da aldım, demir eksikliği var dedi, ilaç verdi demir depomu doldurmak için İki günde bir kullanacağım 1 tane. İştahımı açmasın diye de kahvaltıdan 2 saat sonra meyve yerken al ilacı dedi. Kendimi bildim bileli kansızlık var zaten Her ay her ay vücudum gidenlerin yerine yetiştiremiyor sanırımGünde 45 dk yürüyüşe devam ediyorum. Bu defa diyet gibi değil çok farklı, güzel şeyler olacak inanıyorum
Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor hayat

Günaydın
Güzel bir gün olsun. Artık yediklerimi yazmıyorum. Sofraya yememem gereken bir gıda getirmiyorum. Kahvaltıda sadece 2 dilim ekmek yiyorum, başka yeme ihtiyacım kalmadı. Listeyle diyet yapmak zor. İnsanı strese sokuyor. Aile hekimimin tavsiyesi daha iyi geldi. Dengeli menüler hazırlayıp (sebze, baklagil, protein, yoğurt!) azar azar yemek en iyisiymiş gerçekten Bi rahatlama geldi üzerime, nolur gitmesin Stres her şeyin sebebi. Biraz da rahat takılmak istiyorum

Ama o da teoriyle olmuyor. K.validem şehir dışındaydı, geldiğinden beri iç içeyiz, o sebepten bu sebepten... Birtakım istemediğim, beni rahatsız eden şeylerle yüzleşiyorum, galiba bu beni rahatlatıyor. Hani ucunda ölüm olmadığını anlıyor olsam gerek. bunların diyetle doğrudan alakası yok, evet. bu bir diyet günlüğü. Ama çok yememizin sebebi = stres. Ve ben, sadece zayıflamak değil, beni yeme isteğine yönelten stres sebeplerimden de arınmak istiyorum. Asıl ihtiyacımız olan şey gerçek sebepleri yok etmek. Yoksa 3 ay sabredip sonra tekrar eskiye dönmenin ne kadar anlamsız olduğunu, buraları okuyan herkes bilir

geldiiimmmm:))) cnm bfıte bende yazılmayı dusunuyorum olumsuz konusanda var olumlu konusanda sen ne dusunuyorsun pekı?

geldiiimmmm:))) cnm bfıte bende yazılmayı dusunuyorum olumsuz konusanda var olumlu konusanda sen ne dusunuyorsun pekı?
Canım kesinlikle önermiyorum 3ay her gün gittim neredeyse, ama hoplatıp zıplatmaktan başka bir şey değil. Birkaç kişiyi sakatladılar hatta! Bence en iyi yürüyüş doktorumun da verdiği hergün 45 dk tempolu yürüyüşşşş

yaaaaa kocam gondermıyor kı baska yere gonlumden gecen fıtness ama... ıp atlıcam yuruyus de yapayım barı

yaaaaa kocam gondermıyor kı baska yere gonlumden gecen fıtness ama... ıp atlıcam yuruyus de yapayım barı
Buarada hoş geldin canım benim
Az önce misafirim vardı hemen yazıp çıktım. Yaa bfitin kendi eğitmeni bile tavsiye etmiyor, faydası olmadığını düşünüyor En güzeli yürüyüş, ip de iyi olur tabi. Fitness salonlarını boşver, tamam başında hoca oluyor ama her salonda birebir ilgi de göremiyorsun, ben de çok gittim Bak burdan birbirimize destek oluruz. Hergün sporumuzu yazarız kaç dakika ne yaptık diye.

Tarihe bir not düşmek istiyorum:
Pazar günü Lcw'ye gittim, çok güzel kot tunikler gördüm, tek tük kalmıştı, 44 bedenini denedim, üzerime oturduğu için alamadım.
Fazlalıklarımdan kurtulduğumda ilk iş kendime ince kot tunik alacağım inşallah. Evdeki üstüme olmayan kıyafetlerimi en kısa sürede giyebilmek istiyorum.

ahhh ahhh yarama tuz bastın kuzum kot tunıkler hep ozendıgım kıyafetlerdendır.. ınat ettım ama zayıflayıp gıyıcem hele o tırıl tırıl sıfon gomlekler... bırkackez buyuk beden yerlerınde bedenıme gore bulup denedım ama kesımı hıc guzel olmadı babaanne kıyafetlerı gıbıydı

evet evet dogru gercekten ben bıde benı tetıkler dıyede ıstemıstım ama kk var esıme dedım aksamları bana spor yaptırt dıye tamam dedı hadı bakalım bırde ıstersen senı heraksam yuruyuse cıkarırımda dıyor... nekadar mutlu oldum

Cok sukur canim her sey iyi gidiyor, bazen spor konusunda tembellik geliyor AMA basladimmi, 15 dk sonra mutlu oluyorum, hele bitirdikten sonra basliyorum gurur duymaya kendimle : )

Beslenme konusunda aldigin karar cok guzel, sonucta bu omur boyu devam edicek bi sey. Listelere bagimli olmak hic bana gore degil, bu yuzden hep elimin altindakilerle, evde hazir pisen yemekle idareetmeye calisiyorum. Zaten salatayi bol tuttukmu, evde pisen yemekten minicik bi tabak, yaninda da bol yogurt. Tmm ishte.

süper canım harika tabi ki bu yolda eşlerin ve evde birlikte yaşanan kişilerin desteği de çok önemli Oh oh veriyoruz ya her saniye gram gram gidiyor, çıtır kızlar olacağız ne var ki sanki zaten insan yeme düzenini oturtunca her şey daha rahat oluyor, alışkanlık haline geliyor.

Azmettik kuzum, o gömlekler giyilecek hem de küçük beden Hem de göbek kalça yürüdükçe sallanmadan, özgüvenle çıkacağız insan içine biz kilo verdikçe herkes ayy ne kadar zayıflamışsın diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…