Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

evet bırde burda konuları takıp edıyorum aklıma yemek falan gelmıyor dun zaten tum yakınlarımı aradım abım yengem kardesım annem boyle boyle hayatıma cekı duzen verıyorum bana yardımcı olun dedım herkes destekcı

Aynen canım, aile hekimim de ne yiyorsan daha az ye yeter, listeye gerek yok dedi Ben de seni tebrik ediyorum, spor azim ve kararlılık istiyor, o da sende var iyi ki günlük açmışım yaaa, burada ne diyetisyene ne spor hocasına ihtiyaç kalıyorAynı şeyleri yaşayan insanlar birbiriyle muhabbet ediyor, harika

Süper, çok iyi olmuş canım. Gerçekten bir düzene oturtmak çok önemli

benim zayıflamak istememin sebebi de buydu, güzel giyinebilmek, çok zevkliyimdir ama zayıf değilsen üstüne olanı almak zorundasın , o kiloda yakışan bir şey hiç bulamadım, anne kıyafetleriyle dolaşıyordum offff of bak dertlendim yine

kımyayas cnm dertler bıttı kararlıyız azımlıyız ınsallah.. dun evde kendımce azıcık spor yaptım esımım gozlerıının ıcı guldu resmen (hıcbır zaman kılomdan sıkayetcı olmadı) askım senı spor yaparken gormek ne guzel dedı cok sevındım o bıle bana tetıkleyıcı oldu kampçıladı benı

yazık zaten kiloluyken bir şey demezler, bizim ki sonradan (87 lerdeki halim için) gerçekten obezdin demişti, hatta geçenlerde 70 i geçmesen iyi olur dedi hoşuma da gitti, benim bu kadar dert ettiğim bir konuda bana gaz oldu bu

benım ıdealım 70 kılo cunkı kemıklerımde ırı mesela 80 kıloyken bıle ıdeal gorunuyordum sankı bı ıkı kılo fazlalıgım varmıs gıbıydı yanı.. benım 80 kıloyken gıydıklerım sımdı olmadıgı ıcın yengeme verdım suan 65-67 kılo arasında gıdıp gelıyo ve ona tam oluyo.. velhasıl 70 kılo olsam dunyalar benım olur

bu işin sonunda sloganımız HAYALDİ GERÇEK OLDU olur artık, kolay gelsin bacılarım size
Sağ ol canım gerçek olur inşallah, kıyafetlerimi özledim inan evlendiğimden beri kendime bir şey almadım, alamadım, kilo vermeden almayacağım dedim çünkü o kiloya uygun şeyler almaya başlarsam kilo vermem gerekmezdi ki

Aynen yaşımız büyük gözüküyor resmen, ama az kaldı, kiloları verdikçe fark edeceğiz vücudumuzda

Günaydınnnn
Sabah eşimi gönderdim, tekrar uyumuşum
Hava sıcak, Allah'ım...
Kahvaltımı yaptım, 2 dilim ekmek, peynirli yumurta, salatalık, süt.
dün akşam da 45 dk yürüdük.
Bugün cuma dimi, pazartesiye az kaldı, bu hafta daha çok merak ediyorum çünkü regl olmama rağmen yürüyüşe devam ettim, bakalım ne gibi bi sonuç göreceğim. Abur cubur hiç yok, kek vs hiç yok, makarna pilav yok sadece birkaç kaşık bulgurdan aldığım oldu.

hadi bakalım, bayrama kadar allah ne verdiyse

Masallah diyorum sana, azmini iradeni hic bir zaman kaybetme. Canim bak kilon da az, sen az daha sabredip boyle guzel sekilde devam edersen vereceksin bu kilolari. Allahtan ipin ucunu benim gibi fazla kacirmamissin, ben 120-de kendime geldim. O yuzden degerini bil bu gunlerinin ve devam et yilmadan.

Sağ olasın canım Allah sağlıkla vermeyi nasip etsin hepimize. Çok teşekkür ederim desteğin için. Zararın neresinden dönsek kardır. bi tanıdığım aşırı kilolu yani 120den de fazladır ama tartılmıyor. Tartılmadığı için de nasıl bir durumda olduğunun farkında değil. Aynalardan baka baka da alışmış görüntüsüne. Yani umursamıyor. bizim çabamız bile çok değerli. Saldım çayıra mevlam kayıra yapmıyoruz

Sağ olasın canım Allah sağlıkla vermeyi nasip etsin hepimize. Çok teşekkür ederim desteğin için. Zararın neresinden dönsek kardır. bi tanıdığım aşırı kilolu yani 120den de fazladır ama tartılmıyor. Tartılmadığı için de nasıl bir durumda olduğunun farkında değil. Aynalardan baka baka da alışmış görüntüsüne. Yani umursamıyor. bizim çabamız bile çok değerli. Saldım çayıra mevlam kayıra yapmıyoruz

Öğlen 2 köfte (60 gram) salatalık, yoğurt ve de z.yaglı fasulye yedim
öğle yemeği yeme alışkanlığı olmayan ben, 2 haftadır hiç atlamadım böylece insan akşama aşırı yemiyor

Nemesisss nerdesin konun ikinci sayfalara dusmus cektim cikardim hemennnnboyle bos birakma sayfani hadi bakalim gel hemen neler yedin anlat bizee
Oyy canım arkadaşım benim yaa, haftasonları aktif olamıyorum, internete zaman olmuyor, k.valide burada zaman yok. Sabah gittim sütümü aldım kaynattım :) Kahvaltıda kv.lerdeydik protein patlaması yaşamak üzereyim, yumurta haşlamış, köfte yapmış, peynir kızartmış. ekmek hiç yemedim Allah'tan.
Her akşam 45dk yürüyüşe devam.
Sen nasılsın kuzucuğum? Fasulyelerini gördüm, Allah tatlı yedirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…