nem'in yeni burnu :)

hayret burnuna yorum en son dün yapilmis.......... 3 günden beri yoktum bi bakiim dedim burnun ne alemde :)

hayret burnuna yorum en son dün yapilmis.......... 3 günden beri yoktum bi bakiim dedim burnun ne alemde :)

ilahi kıs bende diyorm seloşun sesi niye çıkmıyoaklinialirimsmiledemek giremedin nete:)resimde ekledim albüme hayatım onada bakkkkkkkkkkkkkkk:1hug:

maşallah..cok dogall..cok guzll..ve estetık..asla yapay degıl..

nem nem nem gusel burunlku arkadasım buraya daha cok resim istiyoruz demeye geldim! bak bak doyulmuyor yahu:) mucxxx

çok doğal ve güzel olmuş.. güle güle kullan
teşkür ederim cnm bnm:):1hug:a.s.
nem nem nem gusel burunlku arkadasım buraya daha cok resim istiyoruz demeye geldim! bak bak doyulmuyor yahu:) mucxxx

:1hug:kıs sıra artık sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hihoyyytaklinialirimsmile:jeyyar:

aynen katılıyorumm..forumda görüpte begendıgım burunlar arasında birinci senın burnun nemm..:teytey:

eger 2.sıraya düşerse sana solerımmmkaydirigubbakcemile5

nemim senin burnuna baktım yine. keşke seninkine yakın bir burnum olsa. haftaya salı ne olacak bakalım. gerçi benim burun çok problemliydi. doktor yapacağımın en iyisini yapmaya çalıştım dedi dua et benim için. .

nem merhaba canım bende amelıyat olucam forumda gezındım senın burnunda kıtlendım kıme yaptırdıgını okuyunca acaıp sevındım bende bılge beye amelıyat olacagım bu senın burununu nasıl tarıf ederım yardımcı olurmusun iyi günlerde kullanırsın ınsallah

eger 2.sıraya düşerse sana solerımmmkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3cnm bnmmm herkesinki güzel olsun insan umut verip oluyor sonuncu sıraya düşmeye razıyım yetrki herkesinki güzel olsunnnnnnn:1hug:

cnm bnm alçılı halin gayet güzel duryor özellikle ucunu kısaltmış bence doktorun.... hadi bakalım dua ederim tabi istedigin gibi bi burnun olcak eminim içini ferah tutopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyy hemşommm valla şanslısın kuzuşşşş yol derdin kalma derdin olmuycak malatyada oldugun için..valla cnm benim burnumu tarif etmene gerek yok doktor senin yüzüne en güzel burnu yapar ....ben sadece çok kalkık olmasın domuz gibi durmak istemiyorum bide dogal dursun demiştim..bilgede zatennnn burun ucunu toparların az törpü yapıp burun ucunu çok olmuycak şekilde kaldırım demişti tam istedigim gibi yaptıı..bide o önden acaip olan yamukluk gitti benm için en önemlisi zaten o yamuklugun gitmesiydi:)cnmm zaten doktorla görüşmeye gidince içine sincek eminim burnun en iyi nsl olcaksa onu yapıyor zaten için rahat olsun:)görüşmeye giince haber ver merak ederim:):):)sorun olursa hiç çekinmeden sor zevkle cevaplarım cnm:)

Nem'e maasallah diyelim valla herkes bayiliyo burnuna bence de 1 numara. Ben de Istanbuldayim ama kesinlikle Bilge Turk Bilen'e ameliyat olmak istiyorum. Yillik iznim var bu sene, 2 hafta.. Insallah olur ya. Nem'e baktikca gaza geliyorum hemen yarin atlayip gidesim var mirmirmirmir

ayyy cnm bnmmmm inş istedigin gibi bi burnun olurrrrr hadi bakalım yıllık iznin hemen gelsin sende ol kurtullllllllllllllllllllllllllll:sm_cool:teşekür ederim cnm begenmene çok ama çok sevindim:):):)

şekerim nerelerdesin yaa
bugün forum bomboş walla aşkı memnudan heralde

şekerim nerelerdesin yaa
bugün forum bomboş walla aşkı memnudan heralde

aynnen cnmmm hala aşkı memnuya bakıyorummmmmmm hecanlı yerlerinde kafam tv ye dönüyokaydirigubbakcemile3dün ve bugun buranın tadı yok sankim ya:1no2:

evet ya bi durgunluk var benimde tv ile hiiçç aram yok ya zoraki izliyorum bazen hangi diziler var falan die

evet ya bi durgunluk var benimde tv ile hiiçç aram yok ya zoraki izliyorum bazen hangi diziler var falan die

aşkı memnu ile aşk ve cezayı kaçırmam bi:):):):)aşk ile başlayan dizilere bakıyorum sanırımkaydirigubbakcemile3ama flimin sonuna gelemeden nete damladım:)sabrım gelmio valla benimde sonuna kdr izlemeyekaydirigubbakcemile3

bende ara ara izliyorum işte aşk ve ceza güzeldi nurgül yeşilçayın oynadığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…