hayret burnuna yorum en son dün yapilmis.......... 3 günden beri yoktum bi bakiim dedim burnun ne alemde :)
maşallah..cok dogall..cok guzll..ve estetık..asla yapay degıl..
teşkür ederim cnm bnm:):1hug:a.s.çok doğal ve güzel olmuş.. güle güle kullan
nem nem nem gusel burunlku arkadasım buraya daha cok resim istiyoruz demeye geldim! bak bak doyulmuyor yahu:) mucxxx
nem nem nem gusel burunlku arkadasım buraya daha cok resim istiyoruz demeye geldim! bak bak doyulmuyor yahu:) mucxxx
kaydirigubbakcemile3cnm bnmmm herkesinki güzel olsun insan umut verip oluyor sonuncu sıraya düşmeye razıyım yetrki herkesinki güzel olsunnnnnnn:1hug:eger 2.sıraya düşerse sana solerımmmkaydirigubbakcemile5
cnm bnm alçılı halin gayet güzel duryor özellikle ucunu kısaltmış bence doktorun.... hadi bakalım dua ederim tabi istedigin gibi bi burnun olcak eminim içini ferah tutopuyorumnanaktannemim senin burnuna baktım yine. keşke seninkine yakın bir burnum olsa. haftaya salı ne olacak bakalım. gerçi benim burun çok problemliydi. doktor yapacağımın en iyisini yapmaya çalıştım dedi dua et benim için. .
nem merhaba canım bende amelıyat olucam forumda gezındım senın burnunda kıtlendım kıme yaptırdıgını okuyunca acaıp sevındım bende bılge beye amelıyat olacagım bu senın burununu nasıl tarıf ederım yardımcı olurmusun iyi günlerde kullanırsın ınsallah
Nem'e maasallah diyelim valla herkes bayiliyo burnuna bence de 1 numara. Ben de Istanbuldayim ama kesinlikle Bilge Turk Bilen'e ameliyat olmak istiyorum. Yillik iznim var bu sene, 2 hafta.. Insallah olur ya. Nem'e baktikca gaza geliyorum hemen yarin atlayip gidesim var mirmirmirmir
şekerim nerelerdesin yaa
bugün forum bomboş walla aşkı memnudan heralde
evet ya bi durgunluk var benimde tv ile hiiçç aram yok ya zoraki izliyorum bazen hangi diziler var falan die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?