aman bilmiorum walla bende ööle pek beceriklilikte yok heralde kazandığım parayıda temizlikçiye ütücüye veririm bu gidişle ama ewlilik kararı almak cidden zor iş ben artık hayırlısı diyorum kaderde varsa olur
aman cnmmm ev işi falan kolay yapamassan dedigin gibi birini tutarsın o yapar mühim olannnnn eş adayının içine sinmesi ve kendini hazır hisetmen:)hayırlııs artıkkk kuzu:)ama valla sen 1-2 sene zor durursun bu güzellikle evdekaydirigubbakcemile3
ay cnm göstermiosun valla genelde sarı saç olgun gösterir derler ama snede öle durmuyo:)kıs ben ne yemek yaparım evde nede temizlikkkk işten eve evden işe:):)vallaaaa evlenince yaparım diye düşünüyorum çünkü üniversitedeyken ede kalıyordumm valla pek bi hamaratlıydımda ailemin yanına gelinceee elimi hiç bşye atmıyorumkaydirigubbakcemile3sanırm iş başa düşünce mecbur yapılıyokaydirigubbakcemile3
ayy korktum şimdi tamam artk sadece sırt üstü yatayım bari zaten şimdide hafiften dönüyodum.Bu arada keşke tek sorununuz yemek,evişi olsa inşaallah ikinizde hayırlı,insaniyetli allah korkusu olan eh dışıda fena olmayan romantik te olan(hiç sevmeyen için bile özel günlerde gerekli diye düşünüyorum)prenslerle evlenirsiniz prensesler ben artık kaçar size ii geceler
amin cnm aminnnnnnnnnnnn:):):allah herkesin gönlüne göre versin inş:):Saruboceq:sende sırt üstü yatmaya devam et 1 ay arada yan dön ama öyle uyuyakalmakaydirigubbakcemile3ayy korktum şimdi tamam artk sadece sırt üstü yatayım bari zaten şimdide hafiften dönüyodum.Bu arada keşke tek sorununuz yemek,evişi olsa inşaallah ikinizde hayırlı,insaniyetli allah korkusu olan eh dışıda fena olmayan romantik te olan(hiç sevmeyen için bile özel günlerde gerekli diye düşünüyorum)prenslerle evlenirsiniz prensesler ben artık kaçar size ii geceler
teiekür ederim cnm bnm begenmene çok sefindim:1hug:a.s.cnm harika olmuşş yaa güle güle kullanman dileğiyle tek kelimeyle muhteşem
he sorma girdim kuzuuuuu ama evlencem biraz işler karıştı git gel nsl olcak falan bakalım belki nişanlımda malatyaya gelirrrrr şuanda çok havada kaldım vallahi..bakalım kısmetttt belki bırakırım belki devam ederim belki malatyaya geliris belki elazıgda çalışırım bisürü secenek var bakalım hangisi olcakkaydirigubbakcemile3canım,şekerparemmmmmmmmm sen demek işe girdin??bir ara bahsediyordun:))çokkkkkkk sevindim.O dediğin belediyede ki işe mi girdin??tabi yaa senin güzel burnuşunla yüzünü görünce seni kim işe almaz:)
ay dayanamdım burdada yazcam nemmm yaaa o nasıl gzl bir burundur cnmmmm yaaaa maşallah maşallahhhhhhhh 41 kere sen valla yanında nazar boncuğu taşı benden sölemesiiii
uyanmadaınmı daha gısssssssssssssssssssss hadi kalk kalkkkk daha laflıycazzzzzaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3hahha çatlak :) hadi bende yatar ii gecelerrr
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizi öpüyorummm
boshayallersmile
nemmmmmmcimmm valla taşı nazar boncuğu hem maşallah çok güzelsinn lütfen kendine haksızlık etmeee cnmm :)
tünaydınlaaaaarrrr tünaydınlaaaar nassınız kıslar afiyettesiniz iinşallah
ayy ne çook konu var dur şurda bi takılıyım diosun bakmışsın kaç dak.olmuş dur şuna da bakayım dur şuna da derken akşama kaar sürer gider topicleri kaybettinmi bulmakta zor nemcim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?