ayy ben artık hiiiç beğenemiyorum bile kimseyi hayattan çok bezdim galiba sevgilimde ewlenem derdinde hofff
cnmmm valla benim yaşım kemale erdi artık istiyorum evliligi hayatımı düzene koydum monotonlaştııı evlilik şart artık banakaydirigubbakcemile3ama en önemlisi insan kendini hazır hisetmeli sen nezman hazır hisedersen ozman evlen nslsa kaçmıyo ya evlenmekaydirigubbakcemile3ewlilik bemi korkutuyo ya emin olamıyorum akannehir ve 2005ten beri bööle devam ediyo
kıslar yakaladım sizi bi ordasınız bi burda başbaşa kalmak istiyorsanız bilelim :)
kıslar yakaladım sizi bi ordasınız bi burda başbaşa kalmak istiyorsanız bilelim :)
Nem maşallah harika burnun..peki nasıl koruyorsunuz darbelerden? çünkü günlük yaşantımızda küçükten büyüğe bir çok kaza yaşıyoruz..burnumuza aldığımız darbeler saymakla bitmez..peki ameliyattan sonrakıi durum nedir? hiç çarptığınız olmuyor mu yada bişeyler yda birileri burnunuza çarpmıyor mu? tepkiniz nasıl oluyor canınız yanıyor mu burunda herhangi bi reaksiyon oluyor mu ? çok merak ettim cidden..
kaç yaşındasın kuzum sen yaş kemale erdi falan diosun?
cnm benim çok şükür büyük bi darbe hiç almadım işlhda almam ama dikat ediyorummm mesela misafir geldii diyelim yada arkadaşımla karşılaştım yolda yavaştan öpüyorum kafamı çevirmiyorum pat diye:)küçük çocukları çok severim inan 6 aydır çocuk alıp kucagıma sevmedim heleki bi çocugun yanında bile oturmadım heran vurabilir korkusuyla..tabi küçük darbeler aldım..birini öpecegim zaman hani sen sola dogru gidersin onun saga dogru gitmeis gerekirken oda sola dogru gelir işte öyle çarptım bikaç kez ama hafifti yani:)gece yorganı burnuma çarptımm ama ilk başlarda oluyodu dengesiz yatıyodum şimdii olmuyo:)yüzümü ilk başlarda yıkarken unutup elimi vuruyodummmm şimdii istemsiz olarak çok dikat ediyo insannnn..vallahi gecen nişanlım burnuma dokundu neredeyse kalkıp dövcektimmmmm ...insan estetikten sonra her olayda kendni biden çekiooo korumak adına:)ayyyyyyyyyyyyyy yine uzattım bi lafı kaydirigubbakcemile3
heh açılın şöle ayyy evde patlıycam artık bandajım çıksın artık sizin ikinizinde çıktı tabi oh ne güsel bu arada evet ya bende çok korkuyorum darbeden falan benim ufaklık çarpacak yada ben ondan kaçarken kendi kendimi mıhlıycam diye :))
sağol bitanem çok güzel anlatmışsın:) Allah sizi ve burnunuzu nazarlardan,darbelerden saklasın :)
26 yalşındayım cnm bnm sen kaç yaşındasın 22 gibi duryosun:):):)
bu arada kıslar siz uyurken başlarda sağa sola rahatça yatıyormuydunuz gece sağa sola yastığa başınızı rahatça yaslıyormuydunuz mesela ben hala hafiften dik yatıyorum bugün 9.günümdü.
şaka yapıyosuun 22 mii :) gel öpüüüm seni bi opuyorumnanaktan 25 yaşındayım canım bende Aralık 85 doğumluyum
aileyle yaşaman okadar rahatki ben nasıl bir ewe bakarım aklım ermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?