nem'in yeni burnu :)

valla aşk ve cezada murat yıldırım var diye isliom nsl hoş adam öle yavsss:):):nişanlım duymasın ehuehuehuheue:):)):)

ayy ben artık hiiiç beğenemiyorum bile kimseyi hayattan çok bezdim galiba sevgilimde ewlenem derdinde hofff

ayy ben artık hiiiç beğenemiyorum bile kimseyi hayattan çok bezdim galiba sevgilimde ewlenem derdinde hofff

allah allahsempatiksalakcinnikıs genelde estetik olan insan hayat daha çok baglanır sende tersimi oldu nealsanaalsanasmilebence sevgilin gördü son halini kaçırmayayım elden diye hemen evlenlim diyo:):):):)kaydirigubbakcemile3bende estetikten iki ay sonra nişanlandımmm artık illahllah gelmişti sürekli nişanlanalım evlenelim lafındankaydirigubbakcemile3kıssssssssssssssss canlan hadi sarı şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:

ewlilik bemi korkutuyo ya emin olamıyorum akannehir ve 2005ten beri bööle devam ediyo

kıslar yakaladım sizi bi ordasınız bi burda başbaşa kalmak istiyorsanız bilelim :)

ewlilik bemi korkutuyo ya emin olamıyorum akannehir ve 2005ten beri bööle devam ediyo
cnmmm valla benim yaşım kemale erdi artık istiyorum evliligi hayatımı düzene koydum monotonlaştııı evlilik şart artık banakaydirigubbakcemile3ama en önemlisi insan kendini hazır hisetmeli sen nezman hazır hisedersen ozman evlen nslsa kaçmıyo ya evlenmekaydirigubbakcemile3

kıslar yakaladım sizi bi ordasınız bi burda başbaşa kalmak istiyorsanız bilelim :)

uyyy datlum hiç olurmu öle biz daldan dala atlıyorussss can sıkıntısı iştekaydirigubbakcemile3gel yamacıma burdayıs bu gecekaydirigubbakcemile3

Nem maşallah harika burnun..peki nasıl koruyorsunuz darbelerden? çünkü günlük yaşantımızda küçükten büyüğe bir çok kaza yaşıyoruz..burnumuza aldığımız darbeler saymakla bitmez..peki ameliyattan sonrakıi durum nedir? hiç çarptığınız olmuyor mu yada bişeyler yda birileri burnunuza çarpmıyor mu? tepkiniz nasıl oluyor canınız yanıyor mu burunda herhangi bi reaksiyon oluyor mu ? çok merak ettim cidden..

cnm benim çok şükür büyük bi darbe hiç almadım işlhda almam ama dikat ediyorummm mesela misafir geldii diyelim yada arkadaşımla karşılaştım yolda yavaştan öpüyorum kafamı çevirmiyorum pat diye:)küçük çocukları çok severim inan 6 aydır çocuk alıp kucagıma sevmedim heleki bi çocugun yanında bile oturmadım heran vurabilir korkusuyla..tabi küçük darbeler aldım..birini öpecegim zaman hani sen sola dogru gidersin onun saga dogru gitmeis gerekirken oda sola dogru gelir işte öyle çarptım bikaç kez ama hafifti yani:)gece yorganı burnuma çarptımm ama ilk başlarda oluyodu dengesiz yatıyodum şimdii olmuyo:)yüzümü ilk başlarda yıkarken unutup elimi vuruyodummmm şimdii istemsiz olarak çok dikat ediyo insannnn..vallahi gecen nişanlım burnuma dokundu neredeyse kalkıp dövcektimmmmm ...insan estetikten sonra her olayda kendni biden çekiooo korumak adına:)ayyyyyyyyyyyyyy yine uzattım bi lafı kaydirigubbakcemile3

heh açılın şöle ayyy evde patlıycam artık bandajım çıksın artık sizin ikinizinde çıktı tabi oh ne güsel bu arada evet ya bende çok korkuyorum darbeden falan benim ufaklık çarpacak yada ben ondan kaçarken kendi kendimi mıhlıycam diye :))

sağol bitanem çok güzel anlatmışsın:) Allah sizi ve burnunuzu nazarlardan,darbelerden saklasın :)

aman dikat et kuuzu ufaklık var dionnn o heran üzerine atlıyabilirkaydirigubbakcemile3
ama korkma valla insan sürekliii tetikte oluyo burnunu korumak adına kolay kolay bşy olmas allah korusun zatennnnn valla en çok korktugum şey burnumdan darbe almakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:1shok:

sağol bitanem çok güzel anlatmışsın:) Allah sizi ve burnunuzu nazarlardan,darbelerden saklasın :)

amin cnm bnmmmmmmmmm vallaaaa normaldede estetik olmayan bi burna darbe gelince kırılabilyor ama estetikli olunca kırılmak için dünden razı oluyo burunnnnn dikat etmek şart valla...ben bi ömür sanıırmmm darbe almaktan korkcam estetigin en kötü yanıda bu işte sürekli biri vurcakmı çarpcakmı düşüncesieyvahedigeldismile

bu arada kıslar siz uyurken başlarda sağa sola rahatça yatıyormuydunuz gece sağa sola yastığa başınızı rahatça yaslıyormuydunuz mesela ben hala hafiften dik yatıyorum bugün 9.günümdü.

26 yalşındayım cnm bnm sen kaç yaşındasın 22 gibi duryosun:):):)

şaka yapıyosuun 22 mii :) gel öpüüüm seni bi opuyorumnanaktan 25 yaşındayım canım bende Aralık 85 doğumluyum
aileyle yaşaman okadar rahatki ben nasıl bir ewe bakarım aklım ermiyo

bastan cnm ben 2 ay hiç saga sola dönmedimmm biraz pimpirikliyimmmmm ama 1 ay dönmeden yatmanı tavsiye ederim çünkü burun her şekli alabilir şuanda hamur gibi:):):)2 aydan sonra baya rahat yattımmmm ama öncesinde çok nadir 10 dk başımı cevirip dinlenip geri sırt üstü yatıyodumm...1 ay yatmayın vallaa ben yan yatmak yüzünden burnu egrilen arkadaşım olduuu 1 ay yatmayın nolur bşy olmasın..

bu arada kıslar siz uyurken başlarda sağa sola rahatça yatıyormuydunuz gece sağa sola yastığa başınızı rahatça yaslıyormuydunuz mesela ben hala hafiften dik yatıyorum bugün 9.günümdü.

evet ben hala dikkat etmeye devam ediyorum 1.ci ayım olduğu halde elinden geldiğince dikkat et hele seninki şimdi çok taze çarparsın yamulur falan

şaka yapıyosuun 22 mii :) gel öpüüüm seni bi opuyorumnanaktan 25 yaşındayım canım bende Aralık 85 doğumluyum
aileyle yaşaman okadar rahatki ben nasıl bir ewe bakarım aklım ermiyo

ay cnm göstermiosun valla genelde sarı saç olgun gösterir derler ama snede öle durmuyo:)kıs ben ne yemek yaparım evde nede temizlikkkk işten eve evden işe:):)vallaaaa evlenince yaparım diye düşünüyorum çünkü üniversitedeyken ede kalıyordumm valla pek bi hamaratlıydımda ailemin yanına gelinceee elimi hiç bşye atmıyorumkaydirigubbakcemile3sanırm iş başa düşünce mecbur yapılıyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…