nem'in yeni burnu :)

ayyyyyyyyyy cnmmmm doktordan sonra yaz merak ederimmm :dance:
hehehe geldm geldm nemcimmmm :)

ay alemsn valla şirin kıs yaaa

kıssss hep ben geliom sen yoksun...sne gelion ben yok oluyomkaydirigubbakcemile3

sevgi pıtırcıkları topiği ne kıslar nezamandır sizleri arıyorum ben valla benim bu forum la başım dertte konu başlığı sevgi pıtırcıklarımı?araki bulasın

bastancım burun estetigi kısmındayız yine sadece konu adı: sevgi pitirciklarinin tatli sohbetleri:))

evt bastan fıstık ilk sıralarda yine burun topigindeeeeeeeeeee hadi gel yafyum:)

nemcim bende ameliyat oldum 14 nisanda fakat bi soru sorcamm tamponlar çıkdıkdan sonra bende biakıntı oluştu böle kanla karışık pembemsiydi şimdide sarımsı oldu bu sendede varmıydı ve nekedar sürdü bide çok tuhafıma gidiyo burunla dudak arsı mesafe artmış gibi sendede böle bişi oluşmuydu yoksa şiden olabilirmi beni aydınlat lütfennnnnnnn

cnmmmm 14 nisan dedinde yani 3 gün öncemi amlyt oldun tamponun 3.gün sonundamı çıktıCADIARZU:1hug:eger daha yeni tamponun çıktıysa normal cnmm burnun içi yara sonucta benim bi kaç kez sarıı iltihap tarzı sıvı gelmişit hatta kulak çöpüyle temizleyinde inan okdr çok sarımsı iltihat gibi pislik çıktı anlatamam şaşırdım hatta nsl olur diye ama hep geride birikmiş biden çıkmıştı benden...korkma daha yeni ise amlytın kanda gelir iltihapta normal yani için rahat olsun:)

Son düzenleme:
tamponlar dün akşam çıktı canım önce kan sonra pembensi bi sıvı şimdide sarımsı su akıyo ve hiç durmadı canım ya

aaaaaaaaaaaaa cnm olurmu hiç daha çok yeni normal bak o akıntılar kanamalar 3-4 gün içinde azalır 1 hafta içinde biter..az sabır ett hiç pişman olma cnm bnm bu süreç gayet normal emin olabilirsin:)

kız ne bilim yaaa innaki çok pişman oldum sonradan şimdide tamamen tıkalı burnum açılır dimi sonra bide sende de öle oldumu snki dudakla burun arası mesafe açılmış gibi

kız ne bilim yaaa innaki çok pişman oldum sonradan şimdide tamamen tıkalı burnum açılır dimi sonra bide sende de öle oldumu snki dudakla burun arası mesafe açılmış gibi

cnmmm ben ilk amlyt oldugum gün çok pişman olmuştum bandajımda açıldıgında aglamıştım burnumu begenmemiştimmm ama o zaman çok şiş oluyor hem yüzün hem burnun..şuanda dudak mesafen çok fazladır normal bu çünkü burnun eskisinden daha kalkık ve önceden dikat etmedigin dudak mesafen şimdi gözüne batıyor..ama dudagının şişi ve burnunun şişi inince normale döncek hiç üzülme:)burnun tıkalı olması normal yeni diye benim 6 ay oldu hala kapanabiliyor..kulak çöpüyle temizlemeye çalış:)

şimdi temizlesem olurmuki daha yeni zarar vermim sonraa

yok kızz yavaş yavaş temizle bşy olmas eger burun için kuruysa kan pislik falan kuruduysa kulak çöpünü ıslatıp temizle..yok eğer sıvı kaygan ise kulak çöpünü ıslatmadan temizleaklinialirimsmileişe yarıyor baya:jeyyar:bu arada resim varsa koyabilirmisin merak ettim cnmmm şeklini begeniyorsun demi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…