nem'in yeni burnu :)

daha bişi gözükmüyoki burun ucundan başka ne oldunu anlamadım bende ama kalkık olmuş orası belli ben sana özelden msj attım canım msn mi vermişdim eğr eklersen sana atarımmm yorum yap lütfennnnnnnn

daha bişi gözükmüyoki burun ucundan başka ne oldunu anlamadım bende ama kalkık olmuş orası belli ben sana özelden msj attım canım msn mi vermişdim eğr eklersen sana atarımmm yorum yap lütfennnnnnnn

cnm msjın gelmedi hala gelince eklerim ama gelmedi:1no2:cnm ben yolladım sana ekle:)bu arada az işim var içeride birasdan gelcem ok:)

tamponlar dün akşam çıktı canım önce kan sonra pembensi bi sıvı şimdide sarımsı su akıyo ve hiç durmadı canım ya

canımmmmm o sarımsı su normal.herkeste oluyordur bence.bende de olmuştu.dediğin gibi bazen pembe bazen sarı değişik bir sıvı işte.Hiç korkma o gayet normal canım.

kız ne bilim yaaa innaki çok pişman oldum sonradan şimdide tamamen tıkalı burnum açılır dimi sonra bide sende de öle oldumu snki dudakla burun arası mesafe açılmış gibi

canım tıkanıklıkta bir süre devam edebilir.benim 1-2 ay sonra tıkanıklığım tam anlamkyla geçti.şimdi 3. ay dolmak üzere benim canım.Son 1 aydır rahat nefes alıyorum çokkkkkkkk şükür.burnun içi kendini yenileyene kadar tıkanmalar normal canım,hiççççç dert etme.geçecek hepsi.nemciğim de zaten sana söylemiş bak.herkeste aynı şeyler oluyor.normal bunlar...

asilemcim insan ilk başta acemi oluyor bende herşeyden çok korkuyodum mipa gibi ama zamanla normal olan şeyler oldugunu anladım:)hergün estetikte olmuyorus nsl oldugunuda bilmiyorus allahtan bura var valla çok işe yarıyo:)bu arada asilemcimmm resimlerin yıkılıyor yine:)

canımmmmmm teşekkür ederim:))evet canım iyiki de bu site var.hepimiz aynı yollardan geçtik.insan merak ediyo,korkuyo.sonra yaşayınca başkalarını rahatlatma dönemi başlıyo.sürekli yeni burundaşlar ekleniyor buraya.böylece de tecrübe sayısı artıyor:))

nemmmmnemm yeni resim eklemişsin şimdi gördüm tam asilem yeni resimlerini kaldıramazken birde seninkilerr walla artık çokkk kıskanmaya başladık(m)kafamçokkarıştı harikasınız artık ben ameliyat olana kadar bakar dururum senın resimlere :asigim:sadullaha beye bu cumatesi gidicektım olmadı inşallah salıya gidicem bir kez bir kez daha MAŞALLAHH bak sende oku üstüne bazen Allah muhafaza ne olur ne olmaz şimdi dicen sen nazar etmede bişey olmaz:) çok öpüyorum seni:1hug:

ay cnmmmm böle içten söyleyen bi insanın nazarı degmeskiiiiiiiiiiiiaklinialirimsmilehadi bakalım muyeneden sonra heber ver ok..çok ama çok iyi olsun cnm bmnm burnun sadullah karun güzle bi seçimmm tarzını begendigim doktorların başında geliyor.inşşşşşşşş çok ama çok güzel burnun olur datlummmmmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmilesositososito

canımmmmmmm benim gerçekten de sadullah beyin sitede yaptığı burunları ben de beğeniyorum.sanırım edemısranınkini de sadullah bey yapmıştı.onunki de çokkkkkk güzel oldu.seninkinin de öyle olacağına inanıyorum.iNŞALLAHHHHHHHH güzelllllll burnuşuna güzelllllllll yorumları biz de yaparız tatlım.tekrar teşekkürler...vereliniortak:dance:

çok saol bitanemmm senin burnunda çok güzel görünüyo neminki gibi ufacık olmuş süper yaniiiiopuyorumnanaktan ah benimkide bi öle olaydııııboshayallersmile

[

ayyyyyyyyyy hemşommm valla şanslısın kuzuşşşş yol derdin kalma derdin olmuycak malatyada oldugun için..valla cnm benim burnumu tarif etmene gerek yok doktor senin yüzüne en güzel burnu yapar ....ben sadece çok kalkık olmasın domuz gibi durmak istemiyorum bide dogal dursun demiştim..bilgede zatennnn burun ucunu toparların az törpü yapıp burun ucunu çok olmuycak şekilde kaldırım demişti tam istedigim gibi yaptıı..bide o önden acaip olan yamukluk gitti benm için en önemlisi zaten o yamuklugun gitmesiydi:)cnmm zaten doktorla görüşmeye gidince içine sincek eminim burnun en iyi nsl olcaksa onu yapıyor zaten için rahat olsun:)görüşmeye giince haber ver merak ederim:):):)sorun olursa hiç çekinmeden sor zevkle cevaplarım cnm:)[/QUOTE]

ben bu alıntıyı beceremedim:))
saol nemcim gittim görüşmeye gercekten çok güven veriyor ben okuyorum oyuzde n hazıranın 15 ıne gun verdı cok heycanlıyım malatyalı degılım canım ben ama oldum sayılır unv okumaya geldım evlendım kaldım 4 yıldır burdayım:)
insallah senınkı gıbı burnum olur:) yardımcı oldugun ıcın tesekkür ederim..

fazla soze gerek yok! :)
cnm bnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seviom snei datlum yarın alçılardan kutrtulcan byük gün:asigim::1hug:
çok saol bitanemmm senin burnunda çok güzel görünüyo neminki gibi ufacık olmuş süper yaniiiiopuyorumnanaktan ah benimkide bi öle olaydııııboshayallersmile

evet cok yakismisss
teşekür ederim datlummmmmaklinialirimsmile

çok doğal çok hoş olmuş gerçekten...
teşekür ederim cnm bnm sevindim begendigin içinsositososito

evt evt artık malatyalı olmuşsun cnm sendeeee:)demii doktorla konuşunca acaip güven sana...yaniiiii nsl desem sangi grip olursunda muyeneye gidersin rahat rahat aynı onun gibi amlyta gitmiştim..tabi amlyt günü aşırı heycanlanmıştım o ayrıdaa onun öncesindee gerçekten içime sinerek gittim aklinialirimsmiledarısı sana inş en güzel burna kavuşacaksın eminimmmm zatennn bi burun estetikten sonra yamuk çökük olmadıktan sonra gayet güzel oluyor..icine sinsin cnm haziran 15ede bşy kalmadısositososito

kuboss canım kararına çok mutlu oldum inş. iyi olacak malatyada olman senin için büyük şans az kaldı hazirana artık takipçinin canımmmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…