daha bişi gözükmüyoki burun ucundan başka ne oldunu anlamadım bende ama kalkık olmuş orası belli ben sana özelden msj attım canım msn mi vermişdim eğr eklersen sana atarımmm yorum yap lütfennnnnnnn
tamponlar dün akşam çıktı canım önce kan sonra pembensi bi sıvı şimdide sarımsı su akıyo ve hiç durmadı canım ya
kız ne bilim yaaa innaki çok pişman oldum sonradan şimdide tamamen tıkalı burnum açılır dimi sonra bide sende de öle oldumu snki dudakla burun arası mesafe açılmış gibi
gerçekten çok hoş oLmuş cnmm
asilemcim insan ilk başta acemi oluyor bende herşeyden çok korkuyodum mipa gibi ama zamanla normal olan şeyler oldugunu anladım:)hergün estetikte olmuyorus nsl oldugunuda bilmiyorus allahtan bura var valla çok işe yarıyo:)bu arada asilemcimmm resimlerin yıkılıyor yine:)
nemmmmnemm yeni resim eklemişsin şimdi gördüm tam asilem yeni resimlerini kaldıramazken birde seninkilerr walla artık çokkk kıskanmaya başladık(m)kafamçokkarıştı harikasınız artık ben ameliyat olana kadar bakar dururum senın resimlere :asigim:sadullaha beye bu cumatesi gidicektım olmadı inşallah salıya gidicem bir kez bir kez daha MAŞALLAHH bak sende oku üstüne bazen Allah muhafaza ne olur ne olmaz şimdi dicen sen nazar etmede bişey olmaz:) çok öpüyorum seni:1hug:
nemmmmnemm yeni resim eklemişsin şimdi gördüm tam asilem yeni resimlerini kaldıramazken birde seninkilerr walla artık çokkk kıskanmaya başladık(m)kafamçokkarıştı harikasınız artık ben ameliyat olana kadar bakar dururum senın resimlere :asigim:sadullaha beye bu cumatesi gidicektım olmadı inşallah salıya gidicem bir kez bir kez daha MAŞALLAHH bak sende oku üstüne bazen Allah muhafaza ne olur ne olmaz şimdi dicen sen nazar etmede bişey olmaz:) çok öpüyorum seni:1hug:
canım tıkanıklıkta bir süre devam edebilir.benim 1-2 ay sonra tıkanıklığım tam anlamkyla geçti.şimdi 3. ay dolmak üzere benim canım.Son 1 aydır rahat nefes alıyorum çokkkkkkkk şükür.burnun içi kendini yenileyene kadar tıkanmalar normal canım,hiççççç dert etme.geçecek hepsi.nemciğim de zaten sana söylemiş bak.herkeste aynı şeyler oluyor.normal bunlar...
cnm bnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seviom snei datlum yarın alçılardan kutrtulcan byük gün:asigim::1hug:
fazla soze gerek yok! :)
çok saol bitanemmm senin burnunda çok güzel görünüyo neminki gibi ufacık olmuş süper yaniiiiopuyorumnanaktan ah benimkide bi öle olaydııııboshayallersmile
teşekür ederim datlummmmmaklinialirimsmileevet cok yakismisss
teşekür ederim cnm bnm sevindim begendigin içinsositosositoçok doğal çok hoş olmuş gerçekten...
ben bu alıntıyı beceremedim:))
saol nemcim gittim görüşmeye gercekten çok güven veriyor ben okuyorum oyuzde n hazıranın 15 ıne gun verdı cok heycanlıyım malatyalı degılım canım ben ama oldum sayılır unv okumaya geldım evlendım kaldım 4 yıldır burdayım:)
insallah senınkı gıbı burnum olur:) yardımcı oldugun ıcın tesekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?