çok saol bitanemmm senin burnunda çok güzel görünüyo neminki gibi ufacık olmuş süper yaniiiiopuyorumnanaktan ah benimkide bi öle olaydııııboshayallersmile
ben bu alıntıyı beceremedim:))
saol nemcim gittim görüşmeye gercekten çok güven veriyor ben okuyorum oyuzde n hazıranın 15 ıne gun verdı cok heycanlıyım malatyalı degılım canım ben ama oldum sayılır unv okumaya geldım evlendım kaldım 4 yıldır burdayım:)
insallah senınkı gıbı burnum olur:) yardımcı oldugun ıcın tesekkür ederim..
canımmmmmm demek sen de bilge beye ameliyat olacaklar arasına katıldın.ben de bilge beye ameliyat oldum.biz nemmmmmmmmle bu sitede tanıştık.ben de malatyalıyım.Zaten ben de neminnn burnunu görünce tatlı hemşomun burnunu görünce bilge beyi düşünmeye başladım.iyiki de olmuşum hiç pişman değilim.sonuçtan ben de memnunum.MALATYADA Kİ FINDIK BURUN SAYISINI ARTTIRALIMMMMMM :))
sositosositocnmmvvalla benim 3 kişi akrabalrdan oldu biriside erkek hattakaydirigubbakcemile3arkadaşlarımdanda 2 kişi olduusositosositobu gidşle daha olcaklar varrr komşunun torunuda çok begendi oda olmak istiyor hatat bizim altkatın kızı istnbulda gelinnnn malatyaya gelip yazın olcakaklinialirimsmilebilmiom sanırım biizm sülaleyi ve etrafımdakilerin hepsini doktor yapcak gibikaydirigubbakcemile3
Kızzzzzzzz haklısın valla.Canımmmmmm ben de bu gidişle bütün antebi arkamdan getirecem.Burada soran sorana canım:))Popiler oldu bilge doktor.Bak gör canım sen bu adam bir kaç yıla kalmaz açılır istanbul ankaraya.onun vazgeçtim demesine bakma.istanbuldaki ünlü doktorlar arasına girer.bir de emre ilhan gibi popiler olursa değmeyin bizim keyfimize.o zamn fiyatlarda fırlar valla.biz çokkkkk şanslı oluruz o zamn:))
evet canımmmmmmmm vermeyiz valla:))bilge bey tapulu estetikçimiz olsun valla:))
ay cnmmmm böle içten söyleyen bi insanın nazarı degmeskiiiiiiiiiiiiaklinialirimsmilehadi bakalım muyeneden sonra heber ver ok..çok ama çok iyi olsun cnm bmnm burnun sadullah karun güzle bi seçimmm tarzını begendigim doktorların başında geliyor.inşşşşşşşş çok ama çok güzel burnun olur datlummmmmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmilesositososito
bu mesajı yazdıktan sonra dedımkı acaba cok mu fevri davrandım halbukı hıc kıskanc bır ınsan değilimdir hanı denir ya daha güzeli karşımdakinin olsun bu düşünceye sahıp bır ınsanımdır ama senı ve burnunu tebrık ederım bilinmeyen kıskançlığımı ortaya cıkardınızlaelaelaelaelae salıya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum hatta bu sabah gene arıcam belkı hemen atla gel derler:teytey:
teşekür ederim cnm begenmene çok sefindima.s.çok güzel bi o kadarda doğal görünüyor güle güle kullan
teşekürler...güzel olmuş
Nem, 1 haftada burnun nasildi morluklari inmis miydi ? Isyerinden 1 haftaligina izin alcam galiba sengözlerimebaksanab
Peki Bilge Bey'in mail adresi var mi ? Benim ozelde mesaj yazma hakkim yok bana mesaj atabilir misin ?
Telefonunu asilem44'den almistim zaten coook sagolun bu arada az once okudum ameliyat tarihini 15 hazirana mi vermis ?? Ha deyince yaptiracagim saniyorum ben de :) Yarin hemen ariym kacta arasam acaba ya aksam ustu 6-7 ? Ne dersin nem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?