Cok sagol neeem Allah senden razi olsun:sm_cool:
kızzzzzzzzzzz yeni resimlerrrrrrrrrrr süper yaaa çok güzelsinnnnnnn inankiiii benimkide öle olsunnnnnnnn istiyom bennnnnnnnnnnnnnnnn maşalahhhhhhhh kırkbirbuçukkere hemdeeee öptm yanaklarında güzelimmmmmmm
ay ewttttttttttt yaaaaaaa kavuşcam inşalah çok güzell olurrrr seninki gibi:dance:cnm bnm seninki daha güzle olcak bantlı halin bile süper az kaldı cumtesine kavuşcan burnunaaaaaaaaaaaaaaasositososito
ay ewttttttttttt yaaaaaaa kavuşcam inşalah çok güzell olurrrr seninki gibi:dance:
tek kelimeyle harşka olmuş cnmm ne güzell yaa
burunda güzel kizda güzel:)boshayallersmile
pek hoş :)
çook güzell olmuş yaaaa vala begendimm :)) güle gülle kullann .. darısıı başımaa
gerçekten çok hoş doğal görünüyor ..benimde eski burnum aynen seninkisine benziyordu..amelyat olalı 3 hafta oldu şişlerim inmedi hala..özel bişey yaptınmı sen??
sgl cnm bnmmm valla ollllll kurtull çok düşünüp kafanı karıştırmaaaaaklinialirimsmileşimdi 7 ay oldu ve diyorumm keşke lisedeyken olsaymışımm neden bukdr gec oldum diye kızıyorum kendimea.s.
cnm benm doktorun kimdiki nwkadr ödedin doktoraa ilça masrafları filan nekdarı buldu toplamm
saol tavsiyelerin için..:1rolleyes: biran önce aylar çabucak geçsinde düzeliym bende..hayırlı olsun tekrar
cnmmm ben araştırma hastahanesinde doç.dr.bilge türk bilene oldumm..ssk oldugu içinnn bedava ücret ödemedimmm sadece amlyttan sonra 25 tlye ilaç aldım okdr..yani toplamda ben burun estetigi için 25 tl ödedimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?