nem'in yeni burnu :)

Cok sagol neeem Allah senden razi olsun :sm_cool:

nedemek tatlım herzman yardımcı olurum soru takılırsa kafana sor çekinmeden öptm güzle haberlerini bekliyorum datlımmmmmmmmmaklinialirimsmilesositososito

kızzzzzzzzzzz yeni resimlerrrrrrrrrrr süper yaaa çok güzelsinnnnnnn inankiiii benimkide öle olsunnnnnnnn istiyom bennnnnnnnnnnnnnnnn maşalahhhhhhhh kırkbirbuçukkere hemdeeee öptm yanaklarında güzelimmmmmmm

kızzzzzzzzzzz yeni resimlerrrrrrrrrrr süper yaaa çok güzelsinnnnnnn inankiiii benimkide öle olsunnnnnnnn istiyom bennnnnnnnnnnnnnnnn maşalahhhhhhhh kırkbirbuçukkere hemdeeee öptm yanaklarında güzelimmmmmmm

cnm bnm seninki daha güzle olcak bantlı halin bile süper az kaldı cumtesine kavuşcan burnunaaaaaaaaaaaaaaasositososito

çook güzell olmuş yaaaa vala begendimm :)) güle gülle kullann .. darısıı başımaa

sgl cnm bnmmm valla ollllll kurtull çok düşünüp kafanı karıştırmaaaaaklinialirimsmileşimdi 7 ay oldu ve diyorumm keşke lisedeyken olsaymışımm neden bukdr gec oldum diye kızıyorum kendimea.s.

gerçekten çok hoş doğal görünüyor ..benimde eski burnum aynen seninkisine benziyordu..amelyat olalı 3 hafta oldu şişlerim inmedi hala..özel bişey yaptınmı sen??

gerçekten çok hoş doğal görünüyor ..benimde eski burnum aynen seninkisine benziyordu..amelyat olalı 3 hafta oldu şişlerim inmedi hala..özel bişey yaptınmı sen??

hayırlı olsun cnmmmm bnmmm daha çok şiş olması normall..ben ilk 3 aya yakın burnuma masaj yaptım sabah uyanınca bide akşam yatarken 2-3 dk burun ucunnnu ellemeden üst kemik yerlerine bastırark masaj yaptım okdrr..benim normalde aşırı bi şişim yoktuuuuu ama yine de işe yarrıyorrr bence masajını eksik etme burun ucuna degmeden kemik kısımlarına bastırarak yap:)a.s.

sgl cnm bnmmm valla ollllll kurtull çok düşünüp kafanı karıştırmaaaaaklinialirimsmileşimdi 7 ay oldu ve diyorumm keşke lisedeyken olsaymışımm neden bukdr gec oldum diye kızıyorum kendimea.s.

cnm benm doktorun kimdiki nwkadr ödedin doktoraa ilça masrafları filan nekdarı buldu toplamm

cnm benm doktorun kimdiki nwkadr ödedin doktoraa ilça masrafları filan nekdarı buldu toplamm

cnmmm ben araştırma hastahanesinde doç.dr.bilge türk bilene oldumm..ssk oldugu içinnn bedava ücret ödemedimmm sadece amlyttan sonra 25 tlye ilaç aldım okdr..yani toplamda ben burun estetigi için 25 tl ödedimkaydirigubbakcemile3

saol tavsiyelerin için..:1rolleyes: biran önce aylar çabucak geçsinde düzeliym bende..hayırlı olsun tekrar

cnm 1 ay sonra baya düzelmiş olcakkk ondan sonra yavaş yavaş şişler gitcekkk anlamassın bile o aşamaları ilk 2 ayda burun tam oturuyor şekli..sonrasında burun ucundaki şişler gitcek okdra.s.

25 tlye bu kadar güzel burun inanamıyorumm estetik ameliyatı diyemi geçti doktor nasıl oldu cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…