nem'in yeni burnu :)

25 tlye bu kadar güzel burun inanamıyorumm estetik ameliyatı diyemi geçti doktor nasıl oldu cnmm

yok cnm benim saglık sorunum vardıı ama estetikte yaptııııı..ben 25 tl ödedim..
kuzenimin bagkuru vardıı o 15 tl ödedi:)bide o sadece estetik olduuuu bi sorunu yoktu:)
kısacası sorun olsada olmasada sosyal güvencen varsa doktor yapıyorrraklinialirimsmile

cnm bnm burnumdada kıkırdak eğriliği war doktor ameliyat dedi ama o yapmıyomuş ameliyatı ben burnumun şeklinden memnun olmadığımı söledim beraberinde estetikde yaptırabilirsin ama devlet karşılamıyo dedi bana maleseff

cnm doktordan doktora farkediyor malesefff ..doktorun vicdanına kalmışş bu durum, para alanda var almıyanda var..mesela kuzenimkini estetik diye göstermedi saglık sorunu var diye gösterip yaptııı ondan para almadıı...mesela benimde saglık sorunum var ama estetikte yaptııı ayrıca ona para alabilirdi ama almıyor sagolsun..sositososito

ne güzel cnm çok şanslısın haftaya hardarpaşa numune hastanesine gitcem ilacımın bitmesini bekliyorum bakalım randevu aldığım doktor nasıl biri çıkcak inşş anlayışlı biri olur

ne güzel cnm çok şanslısın haftaya hardarpaşa numune hastanesine gitcem ilacımın bitmesini bekliyorum bakalım randevu aldığım doktor nasıl biri çıkcak inşş anlayışlı biri olur

inş cnm inşşş içine siner doktorun konuşmalarına bakarsınn..gerçekten ben malatyada bisürü özel hastahaneye muyene oldum inan doktorların yanından çıkınca hep içimde tereddürt oldu ama bu kendi doktorumda mutlu olarak çıkmıştımmm..hakkına hayırlısı cnmm iyi olur içini ferah tut:)

ay cnm ya cok saoll o kadar kötü hissediyorumkii resim çekilemiyorum yandan durmak falan istemiyorum en basitinden bnce insanın özgüwenini alıp götürüyoo maddi durumumuzda elvermiyo zatenn napcam bilmiyorumm tek umudum iyi bi doktara denk gelmekk

cnmm gel malatyaya cebinde 500 tl olsa iki hafta otelde kalırsın halloluraklinialirimsmilebu forumdan baya kişi böyle yapcak malatyaya gelcek olan çok kişi varr..ama sen önce bulundugun yerdeki doktorlarla görüş bide hastalarını gör yoksaaaa riskli olurboshayallersmilebenim kuzneim ve arkadaşlarım olmuştu kendi doktorumaa ondan gördüm snl burunlar yaptıgını bide muyene olmaya giderken baya hastasını gördüm içime baya sinmiştiii...bilki bi doktora muayene olmaya gittiginde çok hastası varsa iyi bi doktordur tabii hastalarını baya incele konuş onlarlaaklinialirimsmile
gerçekten bi burun insana okdr özgüven veriyorki anlatamam yürüyüşüm bile deişiyorrrrrrrrrrrrrrrrr artı yönleri okdr çokki inan anlatmayla bitirememaklinialirimsmile

kbb doktorumu yaptı amelitatı cnm?

yok cnm plastik cerrah yaptııı benim burun egriliyordu her gecen seneeeee bi burun deligim kapanıyorduuuu çok şükür hem şekilden hemm de saglık açısından düzeldii sorunum kalmadı artık:)

yok cnm plastik cerrah yaptııı benim burun egriliyordu her gecen seneeeee bi burun deligim kapanıyorduuuu çok şükür hem şekilden hemm de saglık açısından düzeldii sorunum kalmadı artık:)

peki cnm sen direk plastik cerrahamı gittin yoksa kbbye gidip estetik için ordanmı yönlendirildin

peki cnm sen direk plastik cerrahamı gittin yoksa kbbye gidip estetik için ordanmı yönlendirildin

cnmm ben 4 özel hastahaneye gittim 2 si kbb idi diger ikiside plastik cerrahtıı...özel hastahanede olsam kbb ile plastik cerrah aynı anda amlytıma gircekti..
ama araştırma hastahanesine önce plastik cerraha girdimmm kbb girmesine gerek yok ben hallederim herşeyi diyince araştırma hastahanesinde kbb ye muyene olmadım:)

anladım cnm saol bndemi öle yapsam acaba bn kbb ye almayı düşünüyorum sen ücretsiz ameliyat olmuşsun ya para isteyince ne kadar istiyolar biliyomusun ssk war bendede ayy bu arada ne çok soru sordum cnm ya k.b

anladım cnm saol bndemi öle yapsam acaba bn kbb ye almayı düşünüyorum sen ücretsiz ameliyat olmuşsun ya para isteyince ne kadar istiyolar biliyomusun ssk war bendede ayy bu arada ne çok soru sordum cnm ya k.b

aa cnmm aklında takılanları sorr nedemek kusur olmas zevkle cvplarım bende senin dönemlerden geçtim biliyorum halini:)
cnmm ssk ile olursan 300 tl ile en fazla 1000 tl alan ları duydum ama genelde 300-500 tl arası istiyorlar 1000 tl alanı çok duymadım:)

ciddimisin tatlımm 300 falansa süper fazlasına imkanımız yok çünkü senin eski burnunda öle kötü değilmişki cnmm tabi şimdiki harika öteside=) benim burun ucum çook düşük ya gülerken bi faciaa birazcıkda kemeri war sankii ama şu burun ucumdam kurtulim gerisi o kadar önemli değil yaa

cnmmm istedigin gibi olur ozman çok bi sorunu yok anladıgım kdrıyla burun ucun kaldırılınca zaten o kemerde eskisi gibi durmaz bak benim resimlere bak ilk sayfada mesela ucu kalktıgı içinnn kemer gibi görünen şey hafif törpü ile düzeltilmişş..doktorun iyi olursa baya uygguna yapar cnmmmm 100 tl ek para vereni bile duydumm ama 300-500 arası olurrr bence:)

senin gibi burnum olsa daha ne isterim zaten cnmm gerçekten çokk saol cnm benm süper moral oldu banada öle gelioo ucu kalkasa düzgün olur gibi ya bnde her konuda çok şansızlık war şimdi hiç olmadık bi doktor denk gelir ondan korkuyorumm konu açtım ama kimse cewap wermedi doktor konusunda hardarpaşada olann

cnmmm şansız olarak düşünme kendinii iyi olur neden kötü oslunki demi ama zaten iyi olması için olcaksınaklinialirimsmilekonunu gördüm ama malesef bi bilgim olmadıgı için yazamadımmm..acele etme cnmmm bence iyicene bak içine sinsin ben 2 sene araştırdım öle olduma.s.

harika olmuş. çok beğendim açıkçası. güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…