nem'in yeni burnu :)

Neeeeem gaza getirme beniiiii :))) Atlayip gelmeyi dusunuyorum zaten ama ya seninki gibi yapmazsaaaaaa :))) Bogazici estetikte Veli Bey varmis mipa34'un burnunu gordum onu da begendim cok dogal cok hos olmus yaaa n'apicam beeen (( Ta Istanbul'dan kalk Malatya'ya ne o burun estetigi olcam :))) Otelden de nefret ederim ama bizim orda tanidiklar varmis galiba.. Kalma isi kolay aslinda da, Veli bey mi yoksa Bilge bey mi delircem ya .. ya seninki gibi yapmazsaaaaa ((( Adama ne dicem gorusmede? - ''ben biraz paranoyagimdir ya nemin burnu gibi yapmazsaniz n'olcak?'' deyip adami ilk anda kendimden nefret mi ettiriym :))))

cnmm valla mipayı bende çok begeniyorum:)ama senin içine hangisinin sincegi çok önemli:)tam karar vermeden olmaaa:)kararsız kalma sonradan keşke dememek için:)

bende çok beğendim ya ne güzel olmuş.
özellikle önden harika duruyo güle güle kullan.

nem fotolarini mi kaldirdin ((((( goremiyoruum albumde sifir foto yaziyo

evt cnm kaldırdımmmm sürekliii kendimi çektigim için pozlar aynı oldu artıkkkk insanlar ezberlerdikaydirigubbakcemile3 biraz zaman geçsin yine ekliycem cnm bnma.s.

senin doktoruna mi gitsem acaba?!! kafam karisdi...
bu eski burnunun önden cekilmis fotosunu görmemisdim...ilk defa bugün gördüm....
benim su an burun ucum önden bakilinca seninkine benziyor..sirf burnunum kanatlarinda seninkinden biraz daha fazla fazlalik var. ama ucu nerdeyse ayni.

kapali tenikle acik teknik kadar iyi bi sonuc elde edebilirmi acaba benim doktorum...kafam karisdi....malatya'ya mi gelsem... üff..

cnmm valla genelde açık teknik daha iyi diyorlar çünkü burunla daha kolay rahat işlem yapıyorlar kapalı teknikte bu zorlaşıyor..ama kapalı teknikle olupta güzel olan burunlarda var..bence doktorunun hangisinde başarılı olmasına baglı:)benim önden çok kötüydü cnmmm her açıdan yamuktu acaip bşydiiii ucu sarkıktıııı çok şükür düzeldiii :)gerçekten çok dogal oldu ilk aydada kimse anlamadı estetik olduguımu şimdide:)

kız bacı yeni gördüm ne güzel olmuş burnun güle güle kullan cano Şeniz

Öncelikle herkese merhaba.. daha çok yeni bir üyeyim. Bende Malatyada yaşıyorum ve burun estetiği olcam. nemin burnunu gördükten sonra sabah olmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Sabah ilk işim araştırma hastanesine gitmek olacak... Bu yazıyı okuyana kadar.. Hep ıstanbul Ankara gibi metropol şehirlerde araştırma yaptım. maddi ve manevi olarak zorlanacaktım. Nem'in burnunu gördükten sonra hem kendim için hemde memleketim metropol olmasada böyle başarılara imza attığı için çok mutluyum..
Birde merak ettiğim bir konu var yaz aylarında bu operasyonu gerçekleştirmek zararlımı yani karar verirsem bunca yıl dayandım 2 3 ay daha mı bekliyeyim cevap yazarsanız sevinirim :) Aranıza katılmak güzel

Son düzenleme:

Knetracım hoşgeldin öncelikler:) Ne güzel aramıza katıldın ve kendi memleketinde güzel bir doktor hakkında bilgi edindin, Ben Bilge Bey'e güveniyorum açıkcası, hele nem ve asilem44'ün burunlarını gördükten sonra:) Umarım görüşmen çok iyi geçer ve bizide gelişmelerinden haberdar edersin, sen ameliyata karar ver biz destek kısmını hallederiz:) Şimdiden kolay gelsin! olumunekankayizsmile

kız bacı yeni gördüm ne güzel olmuş burnun güle güle kullan cano Şeniz
begendinmi kıs bacıııııaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sgl cnm bnm :)

cnmmmm öncelikle begendigin için teşekür ediyorum:)ben kendi adıma çok memnunum burnumdan eski burnumla kıyaslayamıyorum bile burdaki arkadaşların begenmesi yanı sıra inan normal yaşantımda okdr çok övgü aldımki çok mutlu ediyor beni:)hem dogal hem yüzüme ciddi şekilde acaip yakışan bi burnum var artık:)her doktorun her hastası memnun kalmıyabiliyor benim çogu tanıdıgım memnun en azından eski halinden güzel oluyorr..muayene olursan haber ver cnm :)
cnm bnm negüzelde anlatmışsın öle yerim ben senin agzını fındıgım:1hug:sengözlerimebaksanab

tuonela nem tşkederim. Evet tesadüfen buraya üye oldum ama iyikide olmuşum şimdiden diyebiliyorum. Cuma günü için Bilge Beyden randevu aldım. Zaten burada nemin ve asilem44 ün resimlerini gördükten sonra sabah hemen hastaneyi aradım. Doktorun muayene günleri cuma ve pazartesiymiş. Cuma günü sabah gidecem gelişmelerden haberdar edecem sizi :))) Artık gönül rahatlığı ile resimler çektirmek istiyorum.. Bu arada gösterdiğiniz ilgi çok samimi ve içten tşkederim:) iyiki sizinleyim :)

nedemek cnm yardımcı olabildiysek ne mutlu bize:)için rahat şekilde git muyene ol zaten baay içine siner doktorla konuştuktan sonra:)
haber ver ok tatlım muayeneden sonra:)heycanlısındır şimdii cumaya bşy kalmadı:)

Nem canım evet çok heyecanlıyım.. Ve inanırmısın bu kadar yıl dayandım.. bu 2 3 gün geçmek bilmiyor. birde diyorlar yaz dönemi olamazsın ben nasıl dayanacam 2 3 ay :))) artık resimlerimle barışık olmak istiyorum. Cuma günü görüşmeden sonra hemen yazarım canım :))

ay cnm yazında amlyt olunurrr ..sadece tampon olcak ve aşırı sıcakta nefes alamamak zorlar insanı ondan yazın olma derler..ama sen bu sıra olursan aşırı sıcak deil zaten hatta tam zamanı bence:)hemen gün al cnm sürekli günleri doluyorrrrr:)

ınş hemen olabilirim... ınanki beklemek istemiyorum. Ama sınavlarım var Kpss var ... o kadar karışık ki bir cuma olsada doktor ile görüşebilsem :))) ve hemen gelip sizinle paylaşsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…