nem'in yeni burnu :)

İnş hemen olabilirim... İnanki beklemek istemiyorum. Ama sınavlarım var Kpss var ... o kadar karışık ki bir cuma olsada doktor ile görüşebilsem :))) ve hemen gelip sizinle paylaşsam :))

cnm kpss ye daha çok var inan 2 haftada acaip iyleşiyorsun:)bence sınavdan sonraya bırakma:)haziranda ol sınava kdr iyleşirsin emin ol:)

2 hafta bir sürede kendimi toparlarsam tabiki hemen olmak isterimmm ... En iyisi şimdi uyuyayımdaçabuk sabah olsun sonra yine akşam olsun yine uyuyayım CUMA olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) canım sağol desteklerin için ....

2 hafta bir sürede kendimi toparlarsam tabiki hemen olmak isterimmm ... En iyisi şimdi uyuyayımdaçabuk sabah olsun sonra yine akşam olsun yine uyuyayım CUMA olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) canım sağol desteklerin için ....

cnmmm tmm hemen uyu zaman geçsin hadi:)ama inan iki haftada bomba gibi iyi olursun:)benim iki haftalıkkenki halimi görsen yeni estetik olmuş demessin o derece yani:)bu amlytı erteleme sınavına güzel bi burunla gir ve güzel puanlar al:)

canım benim öncelikle armıza katılman çok güzel.Bilge beyi tercih etmen de çok iyi.bence burnun güzel olur.Sen doktora güven ve içini rahat tut.Sana güzel güzel yorumlar yapacağımız günler yakındır diye düşünüyorum.Bence sen cumaya muayene olacaksan.Haftaya ameliyat olursun.çok ileri bir tarihe gün vereceğini sanmam:))))bol şanslar canım.Haberlerini bekliyoruz..zemuszemus

asilem canım çok tşkederim.. Evet sabah gideceğim. çok sabırsızım ... yeni burnuşumu en kısa zamanda görmek istiyorummm. ... :)

nemm bişe sorabilirmyim canım ve soruyorum :) senin bandajlar cıktıında kaş arası ve hemen onun altındaki bölgede şişlik varmıydı ?? 15 16. gCADIARZUünlerde falan

nemm bişe sorabilirmyim canım ve soruyorum :) senin bandajlar cıktıında kaş arası ve hemen onun altındaki bölgede şişlik varmıydı ?? 15 16. gCADIARZUünlerde falan

vardı cnmm özelikle kaş aram şiştiii hatta gözlerim bile deişik duruyordu:)

vardı cnmm özelikle kaş aram şiştiii hatta gözlerim bile deişik duruyordu:)

ya mesela kaş altında sırt bölümün cok güzel içeri doğru yani .. 15 16. günlerdede ölemiydi yoksa 1.5 ay sonra şişler inincemi çıktı ortaya bu hali ?

ya mesela kaş altında sırt bölümün cok güzel içeri doğru yani .. 15 16. günlerdede ölemiydi yoksa 1.5 ay sonra şişler inincemi çıktı ortaya bu hali ?
benimki aşırı şiş deildi cnm ama şişlik vardı tabi ana şekil deişmedi ucu biras indi aşırı kalkıktı geri kalan aynı yani inceldi burnum sadece:)

Son düzenleme:
nemmmmmm askitooom kaldirdin fotolari kaldik böyle senin burnusunsuz :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…