İnş hemen olabilirim... İnanki beklemek istemiyorum. Ama sınavlarım var Kpss var ... o kadar karışık ki bir cuma olsada doktor ile görüşebilsem :))) ve hemen gelip sizinle paylaşsam :))
2 hafta bir sürede kendimi toparlarsam tabiki hemen olmak isterimmm ... En iyisi şimdi uyuyayımdaçabuk sabah olsunsonra yine akşam olsun yine uyuyayım CUMA olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) canım sağol desteklerin için ....
Nem canım sana bir özel mesaj yazdım okur musun :)
cnm geldimi mesajım :)
2 hafta bir sürede kendimi toparlarsam tabiki hemen olmak isterimmm ... En iyisi şimdi uyuyayımdaçabuk sabah olsunsonra yine akşam olsun yine uyuyayım CUMA olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) canım sağol desteklerin için ....
gorusebildinmi bilge beyle cok mrk ettim
nemm bişe sorabilirmyim canım ve soruyorum :) senin bandajlar cıktıında kaş arası ve hemen onun altındaki bölgede şişlik varmıydı ?? 15 16. gCADIARZUünlerde falan
vardı cnmm özelikle kaş aram şiştiii hatta gözlerim bile deişik duruyordu:)
benimki aşırı şiş deildi cnm ama şişlik vardı tabi ana şekil deişmedi ucu biras indi aşırı kalkıktı geri kalan aynı yani inceldi burnum sadece:)ya mesela kaş altında sırt bölümün cok güzel içeri doğru yani .. 15 16. günlerdede ölemiydi yoksa 1.5 ay sonra şişler inincemi çıktı ortaya bu hali ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?