nem'in yeni burnu :)

nemmmmmm askitooom kaldirdin fotolari kaldik böyle senin burnusunsuz :gitme:

kıs düğünden sonra döncem reismlerle:):):):
vesikalık çektirdim nikah işlemleir için dha demin koydum gördünmüü gıs:)
bu arada sen msnye niye gelmion

kıs düğünden sonra döncem reismlerle:):):):
vesikalık çektirdim nikah işlemleir için dha demin koydum gördünmüü gıs:)
bu arada sen msnye niye gelmion

anaaaaa yok hemen bakiciiiiiiiiiim aklinialirimsmile
dur balim geliyimm kaydirigubbakcemile3 kkdan firsat kalmiyo vallahboshayallersmile

Cuma günü Bilge Bey ile görüşemedim. Öğleden sonra cuma günleri yokmuş.. Pazartesi tekrar gideceğim. Ben cumayı zor beklerken. Şimdide pazartesi oldu Hayırlısı olsun.. Asistanına muayene oldum ama pazartesi gelmemi söyledi. Ameliyat olmuş bir bayanla tanıştım orada gayet memnundu..

canım ben de çok merak etmiştim.Muayene olursan haber ver:))

cnmmm üzülmeeee pzartesine bşy kalmadıı:)ama umutlanıpta böle olması üzüyorrrr insanı:)hayırlısı olsun:)beklios valla güzel haberlerini:)bak her gitmende mutlaka bi kaç hastasını göreceksin o acıdanda içine tam siner:):)):)

kiz bende foto arastiriyodum göremedm bi türlü
yaaa bende merak ettim ama

kiz bende foto arastiriyodum göremedm bi türlü
yaaa bende merak ettim ama
neyi görmedin kıs:):):):)

Çok yakışmış yeni burnun..

Eskisi de o kadar kötü değilmiş bence boshayallersmile

eskisi kötüymüş kuzu yaaa resimleirme bakınca farkediyorumm önceden böle kötü gelmiyordu nefes alamadıgım için oldum estetikte yaptırdımmm :)
teşekür edeirm begenmene sevindim:)

ne yenisi eskidi artik baslik degistirilsin lütfen :))))

petek dincozun burnunda dolgu maddeside varmis kokteyl dokusu yada enjeksionu diyorlar galiba. nemcim senin burnundada dolgu vardi aynisindanmi?? bu dolgu nicin yapiyorlar??

petek dincozun burnunda dolgu maddeside varmis kokteyl dokusu yada enjeksionu diyorlar galiba. nemcim senin burnundada dolgu vardi aynisindanmi?? bu dolgu nicin yapiyorlar??
cnm benimki kendi kırkırdagımdan doldurmaaaaa yani kemigimi kırmadıııı sadece törpülediiii kıkırdakla doldurdu boşlukları..yanii yabancı bi madde kulanmadı cnm bnm:)

canımmm burnun çok güzelll olmuş ve de çokk doğalllll....

teşekür ederim cnm bnm begenmene çok sevindim:)

nemcim canım albumun var mı bılmıyorum cunku goremedım ama topıktekı fotolara bakılırsa burnun gercekten cok guzel tatlım opuyorumnanaktan
kac aylık oldu burnusun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…