nemmmmmm askitooom kaldirdin fotolari kaldik böyle senin burnusunsuz :gitme:
kıs düğünden sonra döncem reismlerle:):):):
vesikalık çektirdim nikah işlemleir için dha demin koydum gördünmüü gıs:)
bu arada sen msnye niye gelmion
anaaaaa yok hemen bakiciiiiiiiiiim aklinialirimsmile
dur balim geliyimm kaydirigubbakcemile3 kkdan firsat kalmiyo vallahboshayallersmile
nem fotomu koydun ben göremiyorummmmmmmmmmmm
Cuma günü Bilge Bey ile görüşemedim. Öğleden sonra cuma günleri yokmuş.. Pazartesi tekrar gideceğim. Ben cumayı zor beklerken. Şimdide pazartesi oldu Hayırlısı olsun.. Asistanına muayene oldum ama pazartesi gelmemi söyledi. Ameliyat olmuş bir bayanla tanıştım orada gayet memnundu..
Cuma günü Bilge Bey ile görüşemedim. Öğleden sonra cuma günleri yokmuş.. Pazartesi tekrar gideceğim. Ben cumayı zor beklerken. Şimdide pazartesi oldu Hayırlısı olsun.. Asistanına muayene oldum ama pazartesi gelmemi söyledi. Ameliyat olmuş bir bayanla tanıştım orada gayet memnundu..
neyi görmedin kıs:):):):)kiz bende foto arastiriyodum göremedm bi türlü
yaaa bende merak ettim ama
Çok yakışmış yeni burnun..
Eskisi de o kadar kötü değilmiş bence boshayallersmile
Burnunun onden izlenimi cok super olmus, cok begendimmmmm..
ne yenisi eskidi artik baslik degistirilsin lütfen :))))
cnm benimki kendi kırkırdagımdan doldurmaaaaa yani kemigimi kırmadıııı sadece törpülediiii kıkırdakla doldurdu boşlukları..yanii yabancı bi madde kulanmadı cnm bnm:)petek dincozun burnunda dolgu maddeside varmis kokteyl dokusu yada enjeksionu diyorlar galiba. nemcim senin burnundada dolgu vardi aynisindanmi?? bu dolgu nicin yapiyorlar??
canımmm burnun çok güzelll olmuş ve de çokk doğalllll....
ha osekil bende dolguyla yapti sandim ama super olmus seninkide onden goruntusude cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?