- Konu Sahibi anabelmontero
-
aynen öyle hele bir tanesi açık açık beni silip oradan laflar sokmuş ama gerçekten kırılması gereken bendim bekledim arasın tebrik etsin ve ne kadar yoğun olduğumu anlatan bir mesaj da yazmıştım koşturuyorum dedim neler neler yazdı ve çok büyük bir problemi yok orta da olsa bilsem vakit ayırmaya çalışırdım neyse bende ona neler hissettiğime dair bir mesaj atım sonrasında ve şimdi yazamıyor hiçbirşey ama şöyle birşey var sevgilim var herşeyimi paylaşırım sürekli konuşuruz iş olsun aklımızda ki projeler olsun gün içinde yaşadıklarımız üzüldüğümüz şeyler olsun o da sadece bana anlatır ama bazen de arkadaş istiyorsun mesela bugün dışarı çıkmayı bir arkadaşımla çay içmeyi konuşmayı çok istedim sevgilim de şunu ara bunu ara çık lütfen dedi ama kimin adını söylese o şöyle yaptı bu böyle yaptı diyebiliyorum ne utanç verici istediğim sadece çıkıp dolaşıp biryerde oturup çay içmek sohbet etmek beraber kuaföre gitmek bunları da kimseyle yapmayalı çok olduAynen öyle, bende artik kapattim sosyal hesaplarimi artik her laflari, özlü sozleri bile bana batar oldu..
Bende bu fedakarlik konusunda çok cektim milletin derdini sabahlara kadar dinledim yetiştirmem gereken islerim olmasina ragmen sirf ayip olmasin diye saatlerce bide kendi kontorumden yiyip dinledim konustum teselli etmeye calistim bigun sonra ben kendi derdim icin aradigimda ya suan isim var sonra ben seni ararim dendi ama hic aranmadi hic merak edilmedim... yasadigim aci seyler oldu bi allahin kulu ya noldu nasilsin demedi. Nefret ettim insanlardan. Ne guzel sizin sevgiliniz varmis allah bozmasinbende artik bi sevgilim olsun onla dost oluyim istiyorum baska kimseyi aramam sormam
Gurur, kisilik, midesiz olmamak. Bu sebeplerle sizi sırtınızdan bıcaklayanları bir daha hayatınıza sokmak istemiyorsunuz heralde. E iyi de yapıyorsunuz.
Valla ben de merak ediyorum ve acıkcası imreniyorum böyle sıkı dostları olanlara. Belki de şanssısız bilmiyorum insanların hep menfaatci iki yüzlü olanlarına denk geliyoruz. Ama şunu ögrendim ki hayatta insanın ailesinden ötesi degersiz yalan ve kafa yormaya degmez.
İşte dediğim gibi çok fazla şey beklememek de önemli. Arkadaşı alıp farklı yerlere koymamak gerek. O zaman çok üzülürsün.Hiçbir hatam yok cok alingan olmama ragmen hep sineye cektim hic unutmadim ama cektim mesela cok yakin biri öldü ailemden en yakinim dedigim arkadasim beni aramadi, okulda agladigimda yanima gelmedi ? Ben bunlari anlayamıyorum, sindiremiyorum...bir sene sonra o yine o arkadasimin bi yakini oldu 30 kere aradim acmadi gunlerce uzuntuden uyku girmedi gözüme kimbilir nekadar uzuldu fenalastimi acaba acmadi telefonumu diyodumki bi baktim arkadaslariyla intetnete cafeden resim atmis guluyo egleniyo...
neden bana dogru insan denk gelmez anlamiyorum...
Aynen öyle kuzenden bile hayir yok, sadece aile var deger veren..
Ben kuzenden de şanssızim millet kuzeniyle can ciger benim kuzenlerim beni 10 yilda ya bi kere arar ya hic aramaz
Cikariyoruz hayatimizdan iyi guzel de insan yine dertlesecek birilerini ariyor.. hayir benim aile iliskilerim de pek parlak degil ölsem mi acaba
Aynen öyle kuzenden bile hayir yok, sadece aile var deger veren..
Ben kuzenden de şanssızim millet kuzeniyle can ciger benim kuzenlerim beni 10 yilda ya bi kere arar ya hic aramaz
Cikariyoruz hayatimizdan iyi guzel de insan yine dertlesecek birilerini ariyor.. hayir benim aile iliskilerim de pek parlak degil ölsem mi acaba
Bizim sorunumuz gururlu olmamiz kesinlikle... bize yanlis yapilinca bitiyo bütün iliski ben asla unutmuyorum mesela ama istiyolarki herseye ragmen karsindaki susup canım cicim desin. Sen insani sinir hastası et hata üstüne hata yap ama biz yine canim bitanem diyelim... biz böyle olamadigimiz icin kaybediyoruz gurursuz olucaksin bu devirde valla yine sinirlendim
Ne guzel sizin bi sevgiliniz var allah bozmasin, bende sevgilinin/eşin hem eş hem dost olmasi taraftariyim elin kizindan/oglundan hersey beklenir
aynen öyle hele bir tanesi açık açık beni silip oradan laflar sokmuş ama gerçekten kırılması gereken bendim bekledim arasın tebrik etsin ve ne kadar yoğun olduğumu anlatan bir mesaj da yazmıştım koşturuyorum dedim neler neler yazdı ve çok büyük bir problemi yok orta da olsa bilsem vakit ayırmaya çalışırdım neyse bende ona neler hissettiğime dair bir mesaj atım sonrasında ve şimdi yazamıyor hiçbirşey ama şöyle birşey var sevgilim var herşeyimi paylaşırım sürekli konuşuruz iş olsun aklımızda ki projeler olsun gün içinde yaşadıklarımız üzüldüğümüz şeyler olsun o da sadece bana anlatır ama bazen de arkadaş istiyorsun mesela bugün dışarı çıkmayı bir arkadaşımla çay içmeyi konuşmayı çok istedim sevgilim de şunu ara bunu ara çık lütfen dedi ama kimin adını söylese o şöyle yaptı bu böyle yaptı diyebiliyorum ne utanç verici istediğim sadece çıkıp dolaşıp biryerde oturup çay içmek sohbet etmek beraber kuaföre gitmek bunları da kimseyle yapmayalı çok oldu
Sevgili / eş de elin oğlu değil mi?
Onlardan da her şey beklenir.
El oğlu seni üzer elbet bir gün bir şey olur ağlayacak bir dost omuzu ararsın.
Çok şükür dosttan yana şanslıyım.
Ama kendime de bağlıyorum bunu.
Örnek veriyorum evlendim diye her şeyimi kocam ilan edip onları ihmal etmedim.
Yeri geldi eşim saçma kıskançlıklar çıkardı onları benden öne koyuyorsun öyle mi?
Ya ben ya o seç gibi saçmaladı. Duruşumu bozmadım aman kocam beni boşamasın diye ezik ezik
ayyy kocacım sen tabi demedim.
Abuk sabuk konuşma be sen yokken onlar vardı. Sen ağlattın onların omzunda ağladım ben.
Sen beni üzdün ama onlar üzmedi daha çok şükür. Yerin ayrı arkadaşla kendini kıyaslama ya da kıyasla
kıyasladığınla kalırsın. Koca için arkadaşından vazgeçecek insan değilim ben dedim..
Bu nedenle takdir de edildim. Helal olsun kocana rağmen bizi atmadın, şehir değiştirdin unutmadın, ben bir seni gördüm böyle valla dediler.
Çok değer veririm dosta, şükür değer de görürüm.
Allah kimseyi dostsuz bırakmasın. Amin...
Ben annemle babamla da arkadas gibi olamadigim icin öyle sıkıştım kaldim, patliycam derdimi anlatacak kimsem yok.. Kimseye güvenim de yok..En çok iyi dostum annem babam kimi kardes bildiysem arksdan vurdu ayni durumdayiz :)
Artik beraber olduktan sonra o "el" olmazki sana...
Benim hic sevgilim olmadigi icin satma durumum da olmadi, ama satan arkadas gırla..
Ben de cok fedakar oldum hep ama sadece bu yeterli olmuyomus demekki...
Allah bozmasin sizin arkadasliginizi diyeyim
gel anlat bana : DHerkesin derdini dinle dinle dinleeee ama sana gelince zaman kalmasin
ben de özeniyorum yeni tanışacağım insanlar olunca da düşünüyorum acaba yakın olur muyuz diye sevgilim eski bir arkadaşıyla ve eşiyle yemeğe çıkalım dedi geçenler de o arkadaşının eşi için böyle düşündüm mesela ama olmuyor ben de annemi kaybettim benim yanımda ozaman ailem de olmadı neden cenazede ağlamadı diye laf yaptılar yanımda kim vardı hangi arkadaşım vardı aklıma gelmiyor kuzenim kardeşim de pek yanımda hissetmedim beni pek tanıyamadıklarını düşündüm hep. biraz karakterimizle alakalı sanırım ben her ortamda arkadaş olsun aile içinde olsun ve iş hedeflerimde olsun ne hissediyorsam ne düşünüyorsam içtenlikle davranırım sevecen davranırım malesef böyle davrandığınızda saygı duymuyorsunuz örnek vereyim ressamım güzel bir sergi yaptım daha öncekilerden daha hazırlanmış solo bir sergiydi herkesin ilgisi üzerimdeyken bile benim içtenliğimin kullanıldığını düşündüm keşke farklı davransaymışım olduğum gibi konuşmasaydım dedim insanlar bunu bekliyor oyna istiyorlar arkadaş çevremde de böyle insanlara değer vermeyin o telefonlarını açmayın burnunuz havada dolaşın peşinizde oluyorlar, egoist davranmak gerekiyor ressamlıkta da arkadaşlıkta da aile içinde de böyle megaloman olmak gerekiyor, bu bahsettiğim arkadaşlarımdan biri sergi zamanımda telefonlarını açmadığım için bana bir mesajlar atmıştı sevecen sevecen sevgilimle çok şaşırdık daha önce beni aramayan cevap vermeyen bir insan bu, hepsi de ders oluyor işteEvet kesinlikle.. sevgiliyle de hersey yapilmaz simdi, bi kahve icecegi dedikodu yalacagi alisverise kuafore gidecegi bi arkadaş istiyo dediğin gibi... ve boyle yalnizlari oynarken kendini ezik hissediyo, ben öyle hissediyorum bazen.. bakıyorum internete herkes can ciger birbiriyle, tatillere gitmisler gülmusler eglenmisler çok özeniyorum...
Ve sizde de mi oyle bilmiyorum bu insanlar herkese karsi böyle degil. Ben ailemden birini kaybetmistim cok sevdigim biriydi cok kötü olmustum hic aramadi bile... ben msj attim kaybettik onu diye basin saolsun dendi sadece aramak teselli etmek yok.. okulda aglama krizleri gecirirdim en yakinim dedigim insan yanima bile gelmemisti.... ama baska bi arkadasi sinifta ders yuzunden aglamisti da pesinde paspas olmuştu yaziklar olsun ya hicbirine de hakkimi helal etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?