Nerden Buldunuz o Dostu?

Sans mi acaba. Ama canim dedigim, herseyimi paylasabilecegim tek dostum biricik kardesimdir.
Cok cok yakin arkadaslarim da vardır, yillarca birbirimize destek oldugumuz. Ancak ben asla karsimdaki insandan cok sey beklemem, asla gozum kapali hareket etmem( bunlari planli yapmiyorum karakterim sadece) bu yuzden olabilir mi bilmiyorum hiç hayal kirikligi yasamadim.

On senedir 3dostum var.4arkadaslardi biri kocam oldu digerleri kardeşim. Kardescagizimin tabiriyle düğünümde halay başı, cenazemde gözyaşım onlar. Liseden buldum ben iyikide bulmusum.varim yogum herseyim onlar. Birbirimize düşünmeden istediğimizi soyler, istediğimiz gibi davraniriz. Kimse alinmaz,on senedir hic kusmedik ayrilmadik. Allahim onlari benden almaasin:-D

aynen öyle hele bir tanesi açık açık beni silip oradan laflar sokmuş ama gerçekten kırılması gereken bendim bekledim arasın tebrik etsin ve ne kadar yoğun olduğumu anlatan bir mesaj da yazmıştım koşturuyorum dedim neler neler yazdı ve çok büyük bir problemi yok orta da olsa bilsem vakit ayırmaya çalışırdım neyse bende ona neler hissettiğime dair bir mesaj atım sonrasında ve şimdi yazamıyor hiçbirşey ama şöyle birşey var sevgilim var herşeyimi paylaşırım sürekli konuşuruz iş olsun aklımızda ki projeler olsun gün içinde yaşadıklarımız üzüldüğümüz şeyler olsun o da sadece bana anlatır ama bazen de arkadaş istiyorsun mesela bugün dışarı çıkmayı bir arkadaşımla çay içmeyi konuşmayı çok istedim sevgilim de şunu ara bunu ara çık lütfen dedi ama kimin adını söylese o şöyle yaptı bu böyle yaptı diyebiliyorum ne utanç verici istediğim sadece çıkıp dolaşıp biryerde oturup çay içmek sohbet etmek beraber kuaföre gitmek bunları da kimseyle yapmayalı çok oldu

Aynen öyle kuzenden bile hayir yok, sadece aile var deger veren..
Ben kuzenden de şanssızim millet kuzeniyle can ciger benim kuzenlerim beni 10 yilda ya bi kere arar ya hic aramaz

Cikariyoruz hayatimizdan iyi guzel de insan yine dertlesecek birilerini ariyor.. hayir benim aile iliskilerim de pek parlak degil ölsem mi acaba

İşte dediğim gibi çok fazla şey beklememek de önemli. Arkadaşı alıp farklı yerlere koymamak gerek. O zaman çok üzülürsün.

aynen ya kaç tane kuzenim var ama biriyle bile samimi değiliz.
1 kuzenim var 1 yaş büyük, küçükken hep beraberdik
üniversiteyi kazandı bi havalar bi değişmeler.. sadece bayramlarda karşılaşırsak naber napıyosun diye konuşuyo o kadar.

Bravo, bu kadar anlatilabilirdi. Cidden nerden buluyorsunuz o dostları? Ya benim yıldızım kolay kolay kimseyle barışık olmaz zaten, hani kötü olmaz insanlarla aram ama hep bi mesafe olur çok az kişiye yakınlık hissederim onlara da şu zamana kadar yanımda oldukları süre boyunca gerçekten kardeşten abladan farksız davrandım. Kız kardeşim yok benim iki erkek kardeşim var evin prensesi de olsam bi yalnızlık çektim bu yüzden, hep dost bildiklerimle doldurmaya çalıştım boşluklarımı. Şu an dost olabileceğim kimse yok, cok acı, aslında yürekten istiyorum guvenebilecegim, yine kardeşim diyebileceğim birini tanımak. Ama büyüdüm sanırım şunu kabullenmiş durumdayim, insanlarla yaşadığımız ortak birseyler paylaşmaktan fazlası değil. O anı paylaşıyoruz sadece. Ömür boyu yanımda olsun dediğin kişiyle bile dengeler öyle bir hâle geliyor ki, hiç yoktan bitiveriyor o muazzam sandığımız ilişkilerimiz. Benim çok dostum oldu. Hepsi de çok güzel yürekli insanlar. Hepsiyle de çok basit sebeplerden bitti. Hep önüme baktım, yine öyle yapıyorum. Ama hayat bu kez saklamış gibi, ya da henüz zamanı değil bilmiyorum. Yalnız yapamaz miyim, pekâlâ yaparım. Ama istemiyorum. Biri için birseyler yapmak istiyorum, birilerinin kalbine dokunabilmek. Birileri bakışımdan anlasın beni istiyorum. Çok fazla arkadaşım var. Ama yanlarında tam olarak rahat olamadığım, dolayısıyla beni tanimayan insanlar. Onlar da güzel insanlar, ama dostluk bambaşka birşey.

Benimkiler de öyle Eger isi düsüyorsa fayda saglanıyorsa onlar icin, benden iyisi yok sonra gör beni göreyim seni

Aslında kuzenmis arkadasmıs sevgiliymis hikaye hepsi. Dedigim gibi ailenden baskası yalan.

Sevgili / eş de elin oğlu değil mi?
Onlardan da her şey beklenir.
El oğlu seni üzer elbet bir gün bir şey olur ağlayacak bir dost omuzu ararsın.

Çok şükür dosttan yana şanslıyım.
Ama kendime de bağlıyorum bunu.

Örnek veriyorum evlendim diye her şeyimi kocam ilan edip onları ihmal etmedim.
Yeri geldi eşim saçma kıskançlıklar çıkardı onları benden öne koyuyorsun öyle mi?
Ya ben ya o seç gibi saçmaladı. Duruşumu bozmadım aman kocam beni boşamasın diye ezik ezik
ayyy kocacım sen tabi demedim.

Abuk sabuk konuşma be sen yokken onlar vardı. Sen ağlattın onların omzunda ağladım ben.
Sen beni üzdün ama onlar üzmedi daha çok şükür. Yerin ayrı arkadaşla kendini kıyaslama ya da kıyasla
kıyasladığınla kalırsın. Koca için arkadaşından vazgeçecek insan değilim ben dedim..

Bu nedenle takdir de edildim. Helal olsun kocana rağmen bizi atmadın, şehir değiştirdin unutmadın, ben bir seni gördüm böyle valla dediler.

Çok değer veririm dosta, şükür değer de görürüm.
Allah kimseyi dostsuz bırakmasın. Amin...

Evet kesinlikle.. sevgiliyle de hersey yapilmaz simdi, bi kahve icecegi dedikodu yalacagi alisverise kuafore gidecegi bi arkadaş istiyo dediğin gibi... ve boyle yalnizlari oynarken kendini ezik hissediyo, ben öyle hissediyorum bazen.. bakıyorum internete herkes can ciger birbiriyle, tatillere gitmisler gülmusler eglenmisler çok özeniyorum...
Ve sizde de mi oyle bilmiyorum bu insanlar herkese karsi böyle degil. Ben ailemden birini kaybetmistim cok sevdigim biriydi cok kötü olmustum hic aramadi bile... ben msj attim kaybettik onu diye basin saolsun dendi sadece aramak teselli etmek yok.. okulda aglama krizleri gecirirdim en yakinim dedigim insan yanima bile gelmemisti.... ama baska bi arkadasi sinifta ders yuzunden aglamisti da pesinde paspas olmuştu yaziklar olsun ya hicbirine de hakkimi helal etmiyorum

Artik beraber olduktan sonra o "el" olmazki sana...
Benim hic sevgilim olmadigi icin satma durumum da olmadi, ama satan arkadas gırla..
Ben de cok fedakar oldum hep ama sadece bu yeterli olmuyomus demekki...
Allah bozmasin sizin arkadasliginizi diyeyim

Ahhhh canım keşke öyle olsa.
En özelini, her şeyini paylaştığın eşin, kocan da bir an gelip el gibi kalabiliyor sana maalesef..

Ben en güzel, kalıcı dostluklarımı üniversitede edindim.
Yani 20 li yaşlarımdan sonra.
Öncesinde üzücü tecrübelerim oldu bu konuda senin gibi..

Yaşın kaç bilmiyorum, ümidini kaybetme.

ben de özeniyorum yeni tanışacağım insanlar olunca da düşünüyorum acaba yakın olur muyuz diye sevgilim eski bir arkadaşıyla ve eşiyle yemeğe çıkalım dedi geçenler de o arkadaşının eşi için böyle düşündüm mesela ama olmuyor ben de annemi kaybettim benim yanımda ozaman ailem de olmadı neden cenazede ağlamadı diye laf yaptılar yanımda kim vardı hangi arkadaşım vardı aklıma gelmiyor kuzenim kardeşim de pek yanımda hissetmedim beni pek tanıyamadıklarını düşündüm hep. biraz karakterimizle alakalı sanırım ben her ortamda arkadaş olsun aile içinde olsun ve iş hedeflerimde olsun ne hissediyorsam ne düşünüyorsam içtenlikle davranırım sevecen davranırım malesef böyle davrandığınızda saygı duymuyorsunuz örnek vereyim ressamım güzel bir sergi yaptım daha öncekilerden daha hazırlanmış solo bir sergiydi herkesin ilgisi üzerimdeyken bile benim içtenliğimin kullanıldığını düşündüm keşke farklı davransaymışım olduğum gibi konuşmasaydım dedim insanlar bunu bekliyor oyna istiyorlar arkadaş çevremde de böyle insanlara değer vermeyin o telefonlarını açmayın burnunuz havada dolaşın peşinizde oluyorlar, egoist davranmak gerekiyor ressamlıkta da arkadaşlıkta da aile içinde de böyle megaloman olmak gerekiyor, bu bahsettiğim arkadaşlarımdan biri sergi zamanımda telefonlarını açmadığım için bana bir mesajlar atmıştı sevecen sevecen sevgilimle çok şaşırdık daha önce beni aramayan cevap vermeyen bir insan bu, hepsi de ders oluyor işte

Kesinlikle kismet dostluk...hayati paylasmaktan mutlu olacağın ve bunu karşılıklı yaşayacağın kisileri bulmak elbette zor. 17yillk dostlugm bitti merhabadan öte olmaz sanirm su saatten sonra.hayat suprizlerle dolu. Benimde arkadasm cok. Dostluk dediginiz gbi bambaska bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…