- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi anabelmontero
-
2 tane dostum vardi sözde,ikisinin de allah belasini versin. Su yasima kadar kimi dost bildiysem pisman ettiler hepsinden nefret ediyorum
Bazi insanlara bakıyorum "kardeşim" diyolar, birbirlerini kardeşleri gibi görüyorlar, birbirleri icin fedakarlik yapiyorlar, yedikleri ictikleri ayri gitmiyo, dertlerine ortak oluyolar vs vs...Nerden buluyosunuz bu insanlari allah icin bana da soylesenize ? Ben niye bulamiyorum böyle fedakar, kazik atmayan insanlari ?
Artik kimseyi hayatima sokmama karari aldim kimseye fedakarlik, iyi niyet falan yok herkes yoluna
Icimi dökmek istedim isteyen yorum yazsin istemeyen yazmasin, rahatladim o bana yeter
Ahhhh canım keşke öyle olsa.
En özelini, her şeyini paylaştığın eşin, kocan da bir an gelip el gibi kalabiliyor sana maalesef..
Ben en güzel, kalıcı dostluklarımı üniversitede edindim.
Yani 20 li yaşlarımdan sonra.
Öncesinde üzücü tecrübelerim oldu bu konuda senin gibi..
Yaşın kaç bilmiyorum, ümidini kaybetme.
gel anlat bana : D
ben de özeniyorum yeni tanışacağım insanlar olunca da düşünüyorum acaba yakın olur muyuz diye sevgilim eski bir arkadaşıyla ve eşiyle yemeğe çıkalım dedi geçenler de o arkadaşının eşi için böyle düşündüm mesela ama olmuyor ben de annemi kaybettim benim yanımda ozaman ailem de olmadı neden cenazede ağlamadı diye laf yaptılar yanımda kim vardı hangi arkadaşım vardı aklıma gelmiyor kuzenim kardeşim de pek yanımda hissetmedim beni pek tanıyamadıklarını düşündüm hep. biraz karakterimizle alakalı sanırım ben her ortamda arkadaş olsun aile içinde olsun ve iş hedeflerimde olsun ne hissediyorsam ne düşünüyorsam içtenlikle davranırım sevecen davranırım malesef böyle davrandığınızda saygı duymuyorsunuz örnek vereyim ressamım güzel bir sergi yaptım daha öncekilerden daha hazırlanmış solo bir sergiydi herkesin ilgisi üzerimdeyken bile benim içtenliğimin kullanıldığını düşündüm keşke farklı davransaymışım olduğum gibi konuşmasaydım dedim insanlar bunu bekliyor oyna istiyorlar arkadaş çevremde de böyle insanlara değer vermeyin o telefonlarını açmayın burnunuz havada dolaşın peşinizde oluyorlar, egoist davranmak gerekiyor ressamlıkta da arkadaşlıkta da aile içinde de böyle megaloman olmak gerekiyor, bu bahsettiğim arkadaşlarımdan biri sergi zamanımda telefonlarını açmadığım için bana bir mesajlar atmıştı sevecen sevecen sevgilimle çok şaşırdık daha önce beni aramayan cevap vermeyen bir insan bu, hepsi de ders oluyor işte
Kesinlikle kismet dostluk...hayati paylasmaktan mutlu olacağın ve bunu karşılıklı yaşayacağın kisileri bulmak elbette zor. 17yillk dostlugm bitti merhabadan öte olmaz sanirm su saatten sonra.hayat suprizlerle dolu. Benimde arkadasm cok. Dostluk dediginiz gbi bambaska bir şey.
Bende yeni tanistigim biri hakkında direk bunu düşünüyorum
Benzer seyler yasamisiz, gercekten hepsi ders oluyor... basiniz saolsun buarada
Sizin yasiniz kaç? Bana en iyi arkadasliklar en gec lisede kuruluyormus gibi geliyor. Bizden gecti sanki umarim yaniliyorumdur
İnsan tahlilinizin iyi olması lazım, ufak detaylardan huylanıp boş vermemeniz lazım, gelene değil, hak edene dostum demeniz lazım.
Aynen benim de yaptigim bu.....
gerek yokmus arkadasa:)
25imdeyim şöyle beraber dolaştığım dedikodu yaptığım dertleştiğim ortaokul arkadaşım vardı birde seneler önce aynı yerde çalıştığım çocukluk arkadaşım çocukluk arkadaşım işyerinde patrona yaranmak için sırtımdan vurdu hatta davalık olduk patronla o da şahit olma durumunda kaldı diğeri ne oldu bilmiyorum bile onun dışında netten de çevremde arkadaşlarım yakın bildiklerim oldu durum bu işte herkes menfaati olduğu kadar sizi arıyor sadece benim değil sevgilimle de sık konuşuyoruz bunu onun arkadaşları daha beter. sen ne güzel üni e başlayacakmışsın burada arkadaşların olur mutlaka iyi insanlarla karşılaşırsın umarım benim pek bunu kurmam mümkün olmuyorBende yeni tanistigim biri hakkında direk bunu düşünüyorum
Benzer seyler yasamisiz, gercekten hepsi ders oluyor... basiniz saolsun buarada
Sizin yasiniz kaç? Bana en iyi arkadasliklar en gec lisede kuruluyormus gibi geliyor. Bizden gecti sanki umarim yaniliyorumdur
benim de arkadaşlarım arasında en sevdiklerim lisedekilerdi. ünv.dekilerle koptum gitti.
25imdeyim şöyle beraber dolaştığım dedikodu yaptığım dertleştiğim ortaokul arkadaşım vardı birde seneler önce aynı yerde çalıştığım çocukluk arkadaşım çocukluk arkadaşım işyerinde patrona yaranmak için sırtımdan vurdu hatta davalık olduk patronla o da şahit olma durumunda kaldı diğeri ne oldu bilmiyorum bile onun dışında netten de çevremde arkadaşlarım yakın bildiklerim oldu durum bu işte herkes menfaati olduğu kadar sizi arıyor sadece benim değil sevgilimle de sık konuşuyoruz bunu onun arkadaşları daha beter. sen ne güzel üni e başlayacakmışsın burada arkadaşların olur mutlaka iyi insanlarla karşılaşırsın umarım benim pek bunu kurmam mümkün olmuyor
ben de aynı durumdayım. vefa yok, herşey menfaat olmuş. şu an görüştüğüm dostum dediğim biri yok, ne acı... dertleşeceğim birisi yok. böyle olunca da nette daha fazla vakit geçirir oldum, burası da olmasa ne yapardım kim bilir...
Ben hazirlik ogrencisiyim hayirlisiyla basliyorum, ama hep duydugum sey üniversite arkadasliklari hep cikarlar uzerine kurulu... Çevremde kimi görsem "dost" hepsi lisede tanismis... yada cocukluktan beri beraberler..
İnternetten : )
Gerçekten... Ortak ilgi alanımız olan bir forumda tanıştık bundan 8 yıl önce.
Yaptığım, yapmadığım, yapmayı düşündüğüm her şeyi, hayatımda olan biten her şeyi, en utandığım şeylerden en gurur duyduğum şeylere kadar her şeyimi bilen; bir olay olduğunda birkaç saat içinde anlatmak zorunda hissettiğim; bazen kızan hatta tehdit eden; sırf o yapma dedi diye bazı şeyleri yapmaktan vazgeçtiğim, her konuda akıl istediğim, en kötü şeylerimde bile beni yargılamadan yanımda olan, sonuna kadar güvendiğim tek kişi.
Beni en sıkan, boğan şeyleri bile saatlerce dinleyen, dertleştiğim ve bu nedenle aslında ruh sağlığımı borçlu olduğum kişi.
Bunu okuyorsan, bunu duymayı sevmiyorsun biliyorum ama, seviyorum seni : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?