- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
doğru söylüyosun kader de ne varsa o olur.. kendim için değil canım hani kafanda bi yer varsa senin adına bende belki bi araştırma yapabilirim diye düşünmüştüm o yüzden sordum istersen sen yine merkezin adını yaz bende kendi çapımda belki bi araştırma yapabilirim
içim sıkılıyoooorrr vallahi ya.bizimde sorun azosperm.ilk denemeyi yaptırcaz ist.da şimdilik haydarpaşa gata düşünüyorum.ivi merkezini araştırıyorum rapor alcaz gibi gözüküyor.ama ben zamanı sürekli ertelemek ister gibiyim korkuyorum olumsuzluklardan offffffffffffffffbilmiyorumkismile
ALLAH orucunu kabul etsin canım bende memorıal de yaptırdım çapadan rapor aldığım için 1000 lira indirim yaptılar. gerçi sana bi faydası olur mu bilmem ama fiyatları sana yazayım. setup için 425 tl ödedim Memorial de paket ödeme var 1450 euro tüp bebek masrafı ilaçları hastaneden aldım dışarıda çok pahalı 1800 civarıydı ben hastaneden 1250 ye aldım gerçi hastaya göre değişiyor ama çok fark olmaz bence transfer işlemi içinde benimki pgd ile olduğu için embriyo başına 140 euro istediler yani bana da git gel 7000 tl civarı masraf çıktı.Bende geçen sene ümraniye deki seminere gitmiştim orda çekiliş yapmışlardı ücretsiz tüp bebek işlemi için inşaallah burda da yaparlar ve şans sana güler canım benim öptüm yarın aklına gelen herşeyi sor seminerde sakın çekinme...
butun cesaretını topla vede korkunu bır kenara at
melegıne kavusmak ıcın ılk adım
posıtıf olmak bılıorsun
herseyı oluruna bırak
ınş hersey gusel olacakkkk
moral werici mesajın için çok sağol.bu ay öngörüşmeye gitcem inş. ama malum günün 3.günü gitmeliymişim:kedi:napayım bebişm için katlancam artık.allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
moral werici mesajın için çok sağol.bu ay öngörüşmeye gitcem inş. ama malum günün 3.günü gitmeliymişim:kedi:napayım bebişm için katlancam artık.allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
bnde yarın gorusmeye gıdcegım
adteın 3.gunu nasıl alttan bakacaklar onuda anlamıs deılım
bende tedırgınım bıraz vede cok heyacnlı
canım tekirdağda yaşıyormuşsun. hangi ilde tedavi olacaksın?istanbul mu?bir de profilinde öğretmen yazıyor. istanbula falan gideceksen adetin 3. gününü nasıl önceden hasaplayıp randevu alacaksın?bazen oynama olabiliyor ben de.
esracım nolur yarın benide bilgilendir...inan arastırdım pek açıklayıcı bişi de yok
tamam canım
canım geldım sımdııııı
semınere katıldım
ıc acıcı geldı konusmalar falan
2500 +ilaclar toplamda tas catlasa 2500 ü buluor
dıger hastalardan kalma ılaclarıda eger yetersız olursa verıolar
ayrıca anlasmalaı eczanelerı varmıs
ordan dahada ındırımlı alacakmısız
haftaya carsamba doktorlan on gorusmemız var
sonrasında jınekolojık muayene rahım fılmı falan fılan butun tetkıklerr
yalasık bence 1.5 ayı bulur gıbıme gelıorr
hayırlısı olsun ınş sonuda guzel bıter vede su gıbı akar gder
iyi bakalım canım hadi hayırlısıilaçları indirimli almak içn rapor grekiyo sen almısmıydın rapor,
hayır almadım canım
rapor hakkında falan hıc bırbılgım yok
doktorla gorustgmde anlayacagm artık herseyı
ılk deneme olunca bılgısz oluor ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?