Nerede-Hangi sorundan Dolayı Tüp Bebek Yaptırdınız?

adana seyhan baskent tüp bebek merkezı

carsamba semıeer katılacagım bakalım goruselım bır
dıger adetımde baslarım galıbaaaaaa

içim sıkılıyoooorrr vallahi ya.bizimde sorun azosperm.ilk denemeyi yaptırcaz ist.da şimdilik haydarpaşa gata düşünüyorum.ivi merkezini araştırıyorum rapor alcaz gibi gözüküyor.ama ben zamanı sürekli ertelemek ister gibiyim korkuyorum olumsuzluklardan offffffffffffffffbilmiyorumkismile

butun cesaretını topla vede korkunu bır kenara at
melegıne kavusmak ıcın ılk adım
posıtıf olmak bılıorsun
herseyı oluruna bırak
ınş hersey gusel olacakkkk

Canım senin işlemlerin bence bi sonra ki adetinin 3. gününe kalır. Çünki rahim filmi çekilecek bazı kan testleri var hormon testleri var... adetin 3. gününe denk getirecek şekilde randevu alıyosun ve aynı gün sana bi kan testi yapıyorlar birde adetliyken alt muayene yapılıyor. sana ve eşine antibiyotik veriliyor aynı gün sen ve eşin içiyosunuz. sana bi takım iğneler veriliyo ve bunları sen göbekten yapıyorsun kendin çok kolay korkma... 2 günde bir gidip kan ve muayenen var. iğne dozları bu kan testi ve muayene sonucuna göre ayarlanıyor. muayenelerde yumurta rezervine ve büyüklüğüne bakılıyo mmesela benim iğne olayım 8 gün sürdü yumurtalarım 18 mm 19mm filan ken yumurta toplama işlemi yapıldı. hiç bişey hissetmedim.narkoz verildi. sonrasında sana ağrı kesici antibiyotik felan veriyorlar. transfer işlemi de yumurta toplama işleminden sonra ki genetikle ilgiliyse en geç 5. günde.. normalse 3. gün yada 4. günde yapılıyor.. işlem öncesi idrara çok sıkışık olman gerekiyo. işte o an en muhteşem an... acı yok ağrı yok bebeğinin içine yerleştirilişini görüyorsun.... sonrasında yarım saat hastanede kalkmadan bekliyosun ve taburcusun... sana ilaç ve iğneye devan etmeni söylüyorlar. transferden 12 gün sonra gebelik testi yapatıracaksın ve dr la iletişim kuracaksın yani bu işlem tahliller sonrası başlayan ve 15 gün süren bi işlem .... Dilerim GÜZEL ALLAH ım SANA HAYIRLI SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN CANIM BENİM... :ecrin_bebek: dualarımdasın hep merak etme seninde güzel haberlerini alacağız eminim İNŞAALLAHguclubacismile sana link atmıştım ama mesaj sayım yeterli olmadığı için site kabul etmedi...araştırdım birazda basında baya yer aıyor merkez özellikle DR. M. TURAN BEY için gayet düzgün bi doktor diyenler çok için rahat olsun canım....:Saruboceq:

sulu ultrasyonda sorun olmazsa rahım fılmı ıstemıyorlarmıs
dualrın ıcın allh bınlerce kez razı olsun
bahsettıgın doktor baska yerde
turan cetın tup bebek merkezınde o
arastrdım 6 mılyar ıstıyorlar
benım tup ıcın 5 var gıt gel 7yı bulur zaten
ınşşş anlattıgın gıbı su gıbı gelır gecer gunler vede bebegımı hısserım karnımda
vede kollarıma alır saglıklı bır sekılde
yazdıklarını sankı yasıormusum gıbı okudum heyacnlandım vede agladım
yarın semınere gıdıorummmm bakalım ne zamn baslayacak tedavımmm
sende benım dualrımdasınnnnn
bugun orucum sevvval ayı dıe rabbım kabul eder ınşşşşşşşşş
canım arkadasım benım yhaaaaa
allh hepınızden razı olsun

ALLAH orucunu kabul etsin canım bende memorıal de yaptırdım çapadan rapor aldığım için 1000 lira indirim yaptılar. gerçi sana bi faydası olur mu bilmem ama fiyatları sana yazayım. setup için 425 tl ödedim Memorial de paket ödeme var 1450 euro tüp bebek masrafı ilaçları hastaneden aldım dışarıda çok pahalı 1800 civarıydı ben hastaneden 1250 ye aldım gerçi hastaya göre değişiyor ama çok fark olmaz bence transfer işlemi içinde benimki pgd ile olduğu için embriyo başına 140 euro istediler yani bana da git gel 7000 tl civarı masraf çıktı.Bende geçen sene ümraniye deki seminere gitmiştim orda çekiliş yapmışlardı ücretsiz tüp bebek işlemi için inşaallah burda da yaparlar ve şans sana güler canım benim öptüm yarın aklına gelen herşeyi sor seminerde sakın çekinme...

:))))))soracam canım belkı benı atarlar :)cok sordum dıe
cekılıs olayını sanmıorum ben
orası yapmıstır tek
burda ole bişi duymadım ben

butun cesaretını topla vede korkunu bır kenara at
melegıne kavusmak ıcın ılk adım
posıtıf olmak bılıorsun
herseyı oluruna bırak
ınş hersey gusel olacakkkk

moral werici mesajın için çok sağol.bu ay öngörüşmeye gitcem inş. ama malum günün 3.günü gitmeliymişim:kedi:napayım bebişm için katlancam artık.allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

canım tekirdağda yaşıyormuşsun. hangi ilde tedavi olacaksın?istanbul mu?bir de profilinde öğretmen yazıyor. istanbula falan gideceksen adetin 3. gününü nasıl önceden hasaplayıp randevu alacaksın?bazen oynama olabiliyor ben de.

bnde yarın gorusmeye gıdcegım
adteın 3.gunu nasıl alttan bakacaklar onuda anlamıs deılım
bende tedırgınım bıraz vede cok heyacnlı

loneless canım ewet tekirdağdayım.i1.günü arayıp randevu alacağım.hafta içine denk gelirsede sevk alacağım.tkrdağdan istanbul 2 saat zaten.ama umarım hafta sonuna denk gelir

canım geldım sımdııııı
semınere katıldım
ıc acıcı geldı konusmalar falan
2500 +ilaclar toplamda tas catlasa 2500 ü buluor
dıger hastalardan kalma ılaclarıda eger yetersız olursa verıolar
ayrıca anlasmalaı eczanelerı varmıs
ordan dahada ındırımlı alacakmısız
haftaya carsamba doktorlan on gorusmemız var
sonrasında jınekolojık muayene rahım fılmı falan fılan butun tetkıklerr
yalasık bence 1.5 ayı bulur gıbıme gelıorr
hayırlısı olsun ınş sonuda guzel bıter vede su gıbı akar gder

iyi bakalım canım hadi hayırlısıilaçları indirimli almak içn rapor grekiyo sen almısmıydın rapor,

hayır almadım canım
rapor hakkında falan hıc bırbılgım yok
doktorla gorustgmde anlayacagm artık herseyı

ılk deneme olunca bılgısz oluor ınsan

aynen öyle canım.ama iyice arştırıp gitmek lazım ki saf saf oraya gitmediğimizi anlasınlarbir de su muayeneyi çok merak ediyorum hani su malum günün 3.sünde gidilcek olanı o nasıl bişi ya düşünmek bile beni rahatsız ediyor canım yabilmiyorum ki:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…