- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
Bende yazayım, oligospermi teşhisiyle ( 6000 spermimiz var %5 hareket %5 morfoloji sorunumuz var) memorıal güvenç beyle tedavi olduk. 13 yumurtam toplandı, 6 sı olgun 5 i döllendi. 1 tane 5. gün 3aa transferim yapıldı. Malesef donduracak kadar iyi değildi kalan embriyolarım. Şuan 12. günüm, dünkü tahlilde değerim 11 çıktı yarın tekrarlayacağız. Açıkçası merkezden çok memnun kaldım, tekrar orada tedavi olmayı isterim. Biz rapor çıkarttık, tedavi bize merkez 1450 euro ilaçlar 250 tl ye maloldu. (Yalnız ben iğne olarak menogon kullandım) sanırım gereksiz bilgilerimide yazdım :). Bu sitede kafama takılan çok şeyi öğrendiğim için bende birilerine yardımcı olabilmeyi istedim. İnşaallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.
allh razı olsun tekrar cok saol canım
feyza gırmedı bugun
1 tane yazıorum o zamn lısteye
hakkını helal et canım
arkadaşlar bugün iğnemin 6. günüydü yumurtalarım baya varmış boyutları da 9 11 13 mm diye değişiyo acaba boyutu ne kaar olunca toplama işlemi yapılıyo bileniniz var mı
sağol esracım dün haber geldi 11 tanesi döllenmiş yarında tekrar arayıp haber alacağım kaç tanesi bölünmüş diye bi problem olmazsa inşaallah haftaya hemde doğum günümde transfer olacak gibi gözüküyohihoyyyt bundan daha güzel doğum günü hediyesi olamaz herhaldeALLAH ım herkese nasip etsin İNŞAALLAH
sağol esracım dün haber geldi 11 tanesi döllenmiş yarında tekrar arayıp haber alacağım kaç tanesi bölünmüş diye bi problem olmazsa inşaallah haftaya hemde doğum günümde transfer olacak gibi gözüküyohihoyyyt bundan daha güzel doğum günü hediyesi olamaz herhaldeALLAH ım herkese nasip etsin İNŞAALLAH
yok esracım moralim sıfır bizim genetik olduğu için embriyoların çoğu sakat çıkmış kala kala 2 tane kalmış onlardandan umut yok aslında bugün 4.5 a kadar kesin haber gelecek bi ümit ışığı yok olursada bugün transfer için son günüm .... tırnaklarımı yemekten bi hak oldum çok kötüyüm çok....Kısmet değilmiş demek ki Güzel ALLAH ım bana nasip etmedi ama İNŞAALLAH SİZLERE NASİP EDER SİZLERİN GÜZEL HABERLERİNİZLE AVUNURUM.... En çokta gücüme giden dün hastaneye transfer için çağrıldım binbir umutla ve sevinçle gittim oraya ama genetik doktoru 2 tane yumurta kaldı diğerlerini kaybettik bu 2 embriyodan da şüpheliyiz tekrar bi biyopsi yapıcaz sabah haber veririz dedi.. Bu sabah aradı genetikçi yine emin olamadık tekrar biyopsi yapıcaz diyince bittim zaten.... Kısmet ne diyeyim:Saruboceq:Yalvarırım dua edin bana....
Canım benim üzülme ne olur. Bak ne güzel iyice inceliyorlar. hiçbişey olmamış gibi transfer edip 12 gün sonra olmadıda diyebilirlerdi. İnşallah kalan 2 tanesi sağlıklı olur.
sağolun arkadaşlar evet bi mucize olduhihoyyyt dün saat 18:00 de genetik doktoru aradı hemen hastaneye gelin diye ben anadolu yakasında oturuyorum metrobüsle karşıya nasıl geçtim hatırlamıyorum bile heyecandan ... Gidince hemen transfer olacak dediler sevinçten gözyaşlarıma engel olamadım umudum kalmamıştı çünki... bi tanesi sağlam çıkmış sonunda arkadaşlar saat 19:00 da transferim yapıldı önce ALLAH sonra da sizin dualarınız sayesinde arkadaşlar zemuszemus şimdi hamileyim inşallah artık bi sorun yaşanmaz... Hepinize minnettarım ALLAH ım sizlere de nasip etsin artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum....Hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?