Nerede-Hangi sorundan Dolayı Tüp Bebek Yaptırdınız?

canım izmir de mi ilk denemeni yapacaksın merak ettim yazarsan sevinirim

selam canım.
hayır tatlım ilk denememi istanbulda jinemed kalamış tüp bebek merkezinde yaptırdım.doktorum medikalpark göztepeden can şener'di.kolay hamile kalabileceğimi düşünmüş ki yetersiz ialç kullanmış.adetimi bile baskılayamadı verdiği ialçalarla.hiç memnun kalmadım.ve değiştirdim artık 2.ye onunla başlamayacağımdan eminim.yeni bir konu açtım az evvel.ilk denemem neden başarısız oldu onun hakkında bişeyler yazdım.lüütfen okuyun henüz başlamadıysanız.bilgilendirici olabilir.

valla benımde hıc bır bılgım yok onuda dusunmuyor deılım
sakır sakır adet olurken nasıl oraya bakacaklar anlamadım

sımdı hemen okuyacagaım

esracım merak etme adetliyken rahim aşağıya iner ya o yüzden rahimi daha iyi inceliyorlar. yumurtalarına bakıyorlar... adetliyken ultrasyonla içine bakıyorlar bişey hissetmiyosun yani canın acımıyor... aklına takılan bişey olursa sor mutlaka çünki ben rapor işi için 2 defa uğraştım deneyimliyim yani:) aslında rapor alırsan ilaçlar sana daha uygun fiyata gelir ama rapor almakta sana 1 aya mal olur bunu da unutma canım

cokmu fark edıor raporluyken ılac fıyatları?

tatlım rahım fılmının olumsuz cıkmasından korkuyorum bnde vede saglıklı yumurtalrımın cıkmamasında falan..
taransfer anestesız olacakmıs onuda gerdı benı
benım catım dar

korkma canım çatı darlığıyla hiç alakası yok :) benim de çatım dar o doğumda belki sezeryana neden olabilir sadece merak etme.. ben ilaçlar için rapor almıştım ama rapor işime yaramadı ilaçlarda çünki gerçi çok uzun olur ama ben kısaca devlet baba yardımcı olmadı diyebilirim:) ilaçları ben hastaneden aldım dışarıda 1800 civarı aşağı yukarı... ben 1250 ye aldım canım... Sen herkese moral verirken bu sana hiç yakışmadı sen baştan pes etmeye meyilli gibisin yapma bunu her güzel şey zorlukla elde edilirse kıymetlenir unutma sen ve bizler dünyanın en iyi ve şanslı anneleri olucaz... şimdi arık herşeyin bir çözümü var düşünsene hiç spermi olmayan bir erkekten bile sperm elde edilebiliniyor ... HİÇ MERAK ETME BİTANEM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK bu senin lafın unutma:)zemuszemus

transferden de hiç korkma en çok ben korkuyordum yemin ederim ... hiç bir hissetmedim normal muyaneden bile daha sıkıntısızdı ve 3 dk sürdü inan bana hiç bişey hissetmesim mutlu olmaktan başka... çok rahat ol...traansfer hiç bişey değil hatta en kolay aşama...

sagol canım
yok ıcımde kocaman bır cıglık var
anne olacaksın dıe ınşşşşşş
umutluyum
olmazsada rabbım bılır herseyı
bencede HERSEY ck GUSEL olack ınşşşşşşşşşşşş

İşte böyleee:lepi:HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞŞŞŞŞŞŞAAALLLAAHH:teytey: olumunekankayizsmile

inş esracım.bu arada ben stresten ötürü 25.günümde regl oldum cumartesi gidiyorum ilk muayneye.nasıl muayne olcam bilmiyorummmmmmmm.stres yaptım çok fenayım

biraz kokulara karşı duyarlıyım canım bide sol tarafımda hafif bi ağrım var o da galiba bebek yerleşirken oluyomuş.
Çok yemek yemeye başladım 51 kiloydum 52.5 oldum şu 6 günde o kadar
çok belirgin bişey yok aslında canım belkide psikolojik de olabilir sempatiksalakcinni

sorma esracım bugüne kadar iyiydim.
Bu sabah çok az bir lekelenme oldu.
Çok korkuyorum hemen dr. aradım .
aslında yarın test yaptırmam lazımda ama bugün yaptır dedi dr.
Sabah test yaptırdım saat 16:30 da sonucu alıp dr. a fakslayacağım hayırlısı canım ama gerçekten korkuyorum ya.
Ters bişey olmasa bari stres yapmak ta istemiyorum ama elimde değil vakit geçmez de şimdi
:Saruboceq: dua et be canım nolur..
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…