- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
canım izmir de mi ilk denemeni yapacaksın merak ettim yazarsan sevinirim
aynen öyle canım.ama iyice arştırıp gitmek lazım ki saf saf oraya gitmediğimizi anlasınlarbir de su muayeneyi çok merak ediyorum hani su malum günün 3.sünde gidilcek olanı o nasıl bişi ya düşünmek bile beni rahatsız ediyor canım yabilmiyorum ki:kedi:
selam canım.
hayır tatlım ilk denememi istanbulda jinemed kalamış tüp bebek merkezinde yaptırdım.doktorum medikalpark göztepeden can şener'di.kolay hamile kalabileceğimi düşünmüş ki yetersiz ialç kullanmış.adetimi bile baskılayamadı verdiği ialçalarla.hiç memnun kalmadım.ve değiştirdim artık 2.ye onunla başlamayacağımdan eminim.yeni bir konu açtım az evvel.ilk denemem neden başarısız oldu onun hakkında bişeyler yazdım.lüütfen okuyun henüz başlamadıysanız.bilgilendirici olabilir.
esracım merak etme adetliyken rahim aşağıya iner ya o yüzden rahimi daha iyi inceliyorlar. yumurtalarına bakıyorlar... adetliyken ultrasyonla içine bakıyorlar bişey hissetmiyosun yani canın acımıyor... aklına takılan bişey olursa sor mutlaka çünki ben rapor işi için 2 defa uğraştım deneyimliyim yani:) aslında rapor alırsan ilaçlar sana daha uygun fiyata gelir ama rapor almakta sana 1 aya mal olur bunu da unutma canım
sagol canım
yok ıcımde kocaman bır cıglık var
anne olacaksın dıe ınşşşşşş
umutluyum
olmazsada rabbım bılır herseyı
bencede HERSEY ck GUSEL olack ınşşşşşşşşşşşş
İşte böyleee:lepi:HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞŞŞŞŞŞŞAAALLLAAHH:teytey:olumunekankayizsmile
sagol canım
yok ıcımde kocaman bır cıglık var
anne olacaksın dıe ınşşşşşş
umutluyum
olmazsada rabbım bılır herseyı
bencede HERSEY ck GUSEL olack ınşşşşşşşşşşşş
inş esracım.bu arada ben stresten ötürü 25.günümde regl oldum cumartesi gidiyorum ilk muayneye.nasıl muayne olcam bilmiyorummmmmmmm.stres yaptım çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?