Nerede-Hangi sorundan Dolayı Tüp Bebek Yaptırdınız?

inşallah canım benim İNŞAALLAH seninde güzel haberlerini tez zamanda alırız İNŞAALLAH BİTANEM DULARIMDA HEP SENDE OLACAKSIN:Saruboceq: EYLÜL ün 29 unda kan testi yaptırıcam işte asıl o zaman kesinleşecek...

Suan bebegın senınlen...
Olmucak dusuncesıne sakın kapılıp onu uzmeeeee
banada adımlan bırlıkte duanı eksık etmeee
cok gusel bır duygu olsa gerekkkk
transefrde anestezı aldınmı
zormuydu

evet embriyonun resmini verdiler elime transfer sırasında muhteşem bi duyguydu. akşam eve geldiğimizde eşim o resmi bizim düğün resmimizin üzerine iliştirdi...

transfer çok rahat geçti 3 dk sürüyo ve hiç acı yada sancı hissetmiyosun transfer öncesi idrara çok sıkışık olman gerekiyo.. transfer sonrası seni yarım saat oda da yatırıyorlar ayağa kalkmaman gerekiyo idrarını tutamazsan sürgü getiriyorlar ama ben yarım saat daha tuttum:) çok rahat bi işlem canım hiç merak etme

transfer çok rahat geçti 3 dk sürüyo ve hiç acı yada sancı hissetmiyosun transfer öncesi idrara çok sıkışık olman gerekiyo.. transfer sonrası seni yarım saat oda da yatırıyorlar ayağa kalkmaman gerekiyo idrarını tutamazsan sürgü getiriyorlar ama ben yarım saat daha tuttum:) çok rahat bi işlem canım hiç merak etme sitede bi sorun var galiba biraz uzun sürüyo ...

evet embriyonun resmini verdiler elime transfer sırasında muhteşem bi duyguydu. Akşam eve geldiğimizde eşim o resmi bizim düğün resmimizin üzerine iliştirdi...

suan bebegın senınlen...
Olmucak dusuncesıne sakın kapılıp onu uzmeeeee
banada adımlan bırlıkte duanı eksık etmeee
cok gusel bır duygu olsa gerekkkk
transefrde anestezı aldınmı
zormuydu

valla guldencıgım bence yerı fazla arastırmaya gerek yok
olacak olduktan sonra yer falan fark etmıor
dıe dusunuyorum
kız senın transefrın oldu neden arastırıosun anlamadım

doğru söylüyosun kader de ne varsa o olur.. kendim için değil canım hani kafanda bi yer varsa senin adına bende belki bi araştırma yapabilirim diye düşünmüştüm o yüzden sordum istersen sen yine merkezin adını yaz bende kendi çapımda belki bi araştırma yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…