Nerede-Hangi sorundan Dolayı Tüp Bebek Yaptırdınız?

Çok sevindim bu mesajı okuyunca. Çünkü bizde de aynı ama benim sonuç negatif. Spperm testinden sonra bizde de herşey 0 0 0 0 . Allahım diyorum 1 tane demi yok.Sonra tese yapıldı. Dondurdular. 7 tane de yumurta bulundu. Ancak sadece 2 si döllendi. 2 sinide koydular Olmadı. İnşallah sonraki denemede. Dualarım sizinle.

hemen hemen aynı sorunumuz bizdede azlık var 2 kere tüp bebek yaptırdım tutmadı bugun tekrar tedaviye baslıycam 12 30 da dr la görüsmeye gidecem konya euro fertil de denedim yine ordayım

bizim doğuştan sperm taşıyıcı kanal yokluğuydu canım. moralini bozma eninde sonunda olacak...proxeed plus denen vitamin tozunu suyla kullandı eşim 2 ay boyunca günde 1 keçiboynuzu pekmezi yedi suyunu kaynatıp içirdim sigarayı bıraktı alkol almadı dar giyinmedi sıcak banyodan kaçındı bunları 2-3 ay böyle sürdü bir yandanda kontroller rapor çıkarma işi vs sürdü.aklında olsun yumurtalarda döllenmeme sorunu spermdenmiş bizimde 6sı döllendi sonra 5. güne kadar 6 taneden 2 si sağlam kaldı buda sperm kalitesindenmiş.tese ile alınan sperm hareketsiz oluyormuş ve embriyologlar mikroskopta en sağlam görünenleri alıyor bizde iki tane az hareket eden vardı muhtemelen sona sağlam kalan onlardı.Allah'ım Yar ve Yardımcınız olsun dualarım sizlerle arkadaşlar...

Son düzenleme:

saolasın canımmmmmmmmmmmmm
duların ıcın

p_aytar sen şimdi hamilemisin canım. geçmişi okuyamadım. teşekkürler duaların için.Eşim de keçiboynuzu içti.fındık badem. dondurulmuşlar vardı. yeniden tese olsun dedik. doktor gerek yok yeterli sperm var dedi. Negatif sonuç alınca da tazesi gibi olurmu hiç diyoır. Başka merkeze gidelim diyorum. Eşimde yakın burası diye 2. denemeyi de burada olacak. Neyse hayırlısı artık

Kızlarr bende tedaviye başladım Beylikdüzü Medicana da bugün 7.iğnemi oldum şimdi adet olmayı bekliyorum kısmetse :)

merhaba arkadalar..ben iki aşılama yaptırdım TGklinik Timur Gürgan da..başarısız oldu.Başarısız olduğu için değil memnun kalmadığım için devam etmedim.Tüp bebek denememi anatoliada yaptırdım.bana bülent tıraşı tavsiye ettiler.kaynaklarım sağlamdı.ben de tavsiyelere uydum.ilk denemem negatif oldu.ben açıklanamayan infertilim..herşey normal fakat 3 yıldır olmaması normel değil..negatif olması karşısında bület hoca tam destek verdi..yılmamam gerektiğini genç hasta olmam yumurtalıklarımın iyi yanıt vermesi ile ikinci de hamileliği yakalyabiliriz dedi..bizimle bir saate yakın konuştu..ikna çabası değildi bu..manevi destekti..bir baba gibi..bizi çok motive etti.ikinci denemem de hamileyiiim..bülent hoca ya binlerce teşekkürler..herkese tavsiye ediyorum..oğlum olursa adı kesin bülent:))

Hayırlı olsun canım. İnşallah sonuna kadar gider. Bende doktorumun ismini koyacaktım. Kız olursa da hemşirenin. Neler neler hayal ettik. Negatif sonucu alınca hemşirem yüzüme bakamadı. Onlarda çok umutluydu. Benim kadar üzüldü biliyorum.

:)):):):):)
senın adına cok sevındım
rabbım saglıklan kucagın aalamayıda nasp etsın ınşşşşş
darısı bıze canım :lepi:

hayırlısı be tatlım
rabbım herseyın hayırlısını versın ınşşşşş
hepımızeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…