- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 256
- 173
- 43
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
zamn gecmek bılmıor demi?
zor bır surecmı
ozlem basladınmı ıgnelere?
senseiye tedavın hayırlı olsun sorun ney sızde?
nurceren canım senınde tedavın hayırlı olsun
ınş olumlu sonuclar alırsın canım
sızde sayımı az sorun ney?
merhaba... bizimde sperm sayısı düşük ve morfoloji biraz fazla bozuk..ilk denememiz..5.gün embriyosu blast olarak transer edildi .. inşallah pazartesi pozitif diyebilirim sizlere:))) memorial has. yaptırdık 1500 ilaç+1900 eur hastane masrafı tuttu..
esracım sen ne zaman başlıyorsun tedavinee
Bizim sorunumuz erkek infertilitesiydi eşimde sperm azlığı ve morfoloji vardı. brüksel tüp bebek merkezinde ilk denemem ne yazıkki negatifti ama ikinci denememde pozitifi gördüm çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına.
Bu arada yazmayı unutmuşum ben MEMORIAL de tedavi görüyorum dr. Müstecep bey tanıyan yada orada tedavi görenler varsa tabi onlardan da yanıt bekliyorum arkadaşlar
bizim sorunumuzda erkek infertilitesiydi. Eşimin 11. ve 18. kromozomunda translokasyon vardı. Bizde pdg yöntemiyle tüp bebek tedavisi görüyoruz. Henüz gonal f ignesinin 3. günündeyim yarın tekrar doktora gideceğim. İğnelerden değilde yumurta toplama ve transfer aşamasından çok korkuyorum arkadaşlar deneyimli olanlardan detaylı bilgi yardımı bekliyorum. Toplama ve transfer işleminden sonra hissedilir bir sıkıntı yaşanıyor mu ve aşırı kanamalar oluyor mu... Lütfen yazar mısınız
Tedavin hayırlı olsun ve sonunda bebeğin gelsin inşallah ben 3 kere tüp bebek yaptırdım üçündede yumurta toplama işleminde problem yaşamadım sonrasında da 1-2 damla dışında kanamam olmadı sadece çok fazla yumurta toplananlarda çok kasık ağrısı oluyormuş bende fazla olmadı ikisinde 9 birinde 7 yumurta toplanmıştı zaten anestezi altında toplanıyor anlamıyorsun transfer normal muayene gibi ağrın falan olmuyor embriyoların rahime bırakılma anını ultrasondan görüyorsun çok güzel bir duygu inşallah sende sıkıntı yaşamazsın
bende 4. denenemi memorialde yaptırmayı düşünüyorum bütün dr lar iyidir diyorlar ben güvenç beyle daha önce başka bir problemden dolayı telefonla görüşmüştüm şimdi de onunla başlamak istedim aradım izinliymiş müstecep bey müsaitmiş onunla konuştum iyibir dr izlenimi verdi bana dinledi en azından bilgilerimi faxlmaı istedi ona göre ekimde tedaviye başlamayı düşünüyoruz
inşalah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize
merhabalar herkese. ben de tüp bebek tedavisi gördüm eşimde sperm azlığı nedeniyle. şu an 5aylık hamileyim. bu sürecin zorluklarını bildiğim için sizlere destek olmak istedim.inşallah hayırlısıyla bir kız çocuğum olacak :) darısı herkesin başına. eğer bu tedavi süreciyle ilgili sorunuz varsa bilgi almak isterseniz seve seve yardımcı olurum.
gulden ayrıca ılk denemenmı
herkes memorıalın cok ıı bır merkez oldugunu söluor dılerım tedavınde ıı bıter tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?