Nerede-Hangi sorundan Dolayı Tüp Bebek Yaptırdınız?

Çok sağol canım. Hastane gayet iyi Müstecep Bey de çok iyi bir doktor bende tavsiye üzerine onunla başlamak istedim. Verdiğin bilgilere teşekkür ederim inan şu an kendimi çok daha rahatlamış hissediyorum. İnşaallah ekim ayında seninde bebiş haberini alırız canım... ALLAH a emanet ol... :CüvCüv:

Canım Güzel ALLAH ım sağlıklı sıhhatli kucağına bebişini almayı nasip etsin inşaallah tüm kalbimle bunu diliyorum darısıda bizlerin başına olsun inşaallah. İlgine teşekkürler ufakta olsa bi sıkıtın olduğundan sana soracağımdan emin olabilirsinopuyorumnanaktan Bu arada bebişinin adını düşündün mü isim yardımı da lazım opuyorumnanaktan

evet Melis koymayı düşünüyoruz .ama senin aklında olan güzel isimler varsa yardımını bekliyorum :) her an değişebilir.

allh razı olsun canm

canım ben bılıosun bu ay sonu tupe gecıorum
ılk deenemem 41 yasını serf topluorum
bebegımın olması ıcın benım nıyetıme allh rızası ıcın 1 tane yasın okurmusun
bayrama kadar bıtırmem lazım
arapca turkce farketmez adım esra...
okrsan yada okumazsan haber verırsen sevınırım

Esracım şuan adetim ilk günü biter bitmez okuyayım senin için ama bayrama kadar demişsin..bayram sonrası olurmu

esracım yarın bende hatim duasına gidicem senin adını da verip duaya ekleticem ve de yarın bi de senin için fazladan bir yasin daha okuyacağım ALLAH dualarımızı kabul eder inşaallah güzelim.

Feyza vede gulden allh razı olsun
bınlerce kez sagolun
feyzacıgım okuduktan sonra okudum dıe haber verırsn cok sevınırım

gulden lısteye dua sayısını 2 yazıorum o zamn
benı haberdar edersen memnun olurum

hakkınızı helal edın
bu mubarek gunde allhım herkesın duasını kabul etsın

kadir geceniz mübarek olsun kızlar.... Esracım bugün biraz rahatsızdım hatim duasına gidemedim ama senin adına bi yasin okuyacağım birazdan merak etme ALLAH kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…