- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanımıza gelip bebeğimi emzirmem gerekiyor hgdnz gule gule diyince şaşırdı o da bana ne oldu der gibi baktı. sonra kalktık nişanlm arkadasmn eşini kapıda tebrik etti baska bi eksik var ise söylersin dedi tmm dedi kbakmayın dedi adam çıktık gitti yol boyunca bana sarıldı sadce bşy demedi. .Nisanlin ne dedi bu duruma?
Bence artik neyi eksik yaptim, hatam ne diye dusunme..yanımıza gelip bebeğimi emzirmem gerekiyor hgdnz gule gule diyince şaşırdı o da bana ne oldu der gibi baktı. sonra kalktık nişanlm arkadasmn eşini kapıda tebrik etti baska bi eksik var ise söylersin dedi tmm dedi kbakmayın dedi adam çıktık gitti yol boyunca bana sarıldı sadce bşy demedi. .
Lohusa hali bi başka oluyor insanın.. ne diyeceğini ne yapacağını kestiremezsiniz.. oda lohusa şuan normal bi davranış bekleme sen yanlış bişi yapmamışsın bana göre hatta fazlasını yapmışsın.. oda hatasını anlar mutlaka..selam canlar..
15 yıllık arkadasımın bebeği oldu.. benmde nişanım vardı gidemedim doğumuna , hastaneye. (Sonradan öğrendmki hastaneye anneler haricinde kimse istememişler zaten..)
bende nişanlmla 1 hafta sonra evine ziyaretine gittim. Bi eksiği var ise onu alayım dedim kıyafet çok gelmiştir diye dusundum , sordum bu da söyledi gittim aldım..
15 yıllık arkadasım teyzesi oluyorum sonuçta :) yani ben öyle yakınlık hissettim. ayırıtten Yegenimi de gr altın aldım.. (nişan sonrası oldgu için fazla bişiy alamadım.)
neyse gittik hem istediği hediyeyi verdim hemde gr . bu ne dedi ya dedim kbakma alamadım nişan sonrası ama telafi ederim dedim. istemıyorum altınını dedi. ne oldu ki dedim ben ters bşy mi yaptım kızım söylesene dedim. yoook bee dedi sonra arkasnı dönerek gitti..
daha snra balkona geldi bn bebegı emzırcm dedi çıkamam oda dan bi daha dedi. hgdiniz gule gule dedi.. dayanamadım ya ne oluyo dedim var ise bi derdin sorun söylesene bu nasl tavır böyle dedim.. döndu arkasnı gene gitti. eşi , nişanlm ben şaşırdık.. sonra çıktık evden..
arkadaslar hem istediği eksiğini aldım hem ayıp olmasın teyzeyım diye gr altın alabildim gucum ona yetti.. sorun ne anlamadım burada?
bebek doğmadan önce sıksık konusurduk teyzesi az kaldı yegenn bak geliyo tam da nişanına denk geldi tuh fln diip konusurdk. .
ya kırıldıgımdan aslında üzüldüm.. dunden beri dusundum ettim guzel sohbet ettik fln nişanlmla eşide anlaşıolrdı zaten.. bende bşy demedım :/ yardımcı olmaya çalıştım..Bence artik neyi eksik yaptim, hatam ne diye dusunme..
Insanlarla iliskileri koparmaktan yana degilim ama ben de uzun yillarin arkadasligini bitirdim, zerre kadar da eksiklik ve uzuntu duymadim.. Yeri geliyo kocasindan ayriliyor insanlar.. Hayatima guzellik katan benimle kalir, herkes haddini bilmeli, kimsenin kimseye keyfince trip atmaya ve kimsenin moralini bozmaya hakki yok..
umarım anlarLohusa hali bi başka oluyor insanın.. ne diyeceğini ne yapacağını kestiremezsiniz.. oda lohusa şuan normal bi davranış bekleme sen yanlış bişi yapmamışsın bana göre hatta fazlasını yapmışsın.. oda hatasını anlar mutlaka..
Belli ki farklı bir durum var yani kendi üzerinize boşuna alinmissinizdir. Eşi bişey demiştir bişey yapmıştır vs. Her şeyi kisisellestirmeyin neticede lohusa şuan alıngan oluyor diyolar ya. Açıkçası nisanlinizla gelmenize bile bozulmuş olabilir neticede yenj doğum yapmış biri rahat edememiştir dkkisleri ağrıyordur. Sorunu kendinizde ya da aldiklarinizda aramayın derim. Doğumdan sonra kendine yetecek derdi vardır uykusuzluk da cabasıselam canlar..
15 yıllık arkadasımın bebeği oldu.. benmde nişanım vardı gidemedim doğumuna , hastaneye. (Sonradan öğrendmki hastaneye anneler haricinde kimse istememişler zaten..)
bende nişanlmla 1 hafta sonra evine ziyaretine gittim. Bi eksiği var ise onu alayım dedim kıyafet çok gelmiştir diye dusundum , sordum bu da söyledi gittim aldım..
15 yıllık arkadasım teyzesi oluyorum sonuçta :) yani ben öyle yakınlık hissettim. ayırıtten Yegenimi de gr altın aldım.. (nişan sonrası oldgu için fazla bişiy alamadım.)
neyse gittik hem istediği hediyeyi verdim hemde gr . bu ne dedi ya dedim kbakma alamadım nişan sonrası ama telafi ederim dedim. istemıyorum altınını dedi. ne oldu ki dedim ben ters bşy mi yaptım kızım söylesene dedim. yoook bee dedi sonra arkasnı dönerek gitti..
daha snra balkona geldi bn bebegı emzırcm dedi çıkamam oda dan bi daha dedi. hgdiniz gule gule dedi.. dayanamadım ya ne oluyo dedim var ise bi derdin sorun söylesene bu nasl tavır böyle dedim.. döndu arkasnı gene gitti. eşi , nişanlm ben şaşırdık.. sonra çıktık evden..
arkadaslar hem istediği eksiğini aldım hem ayıp olmasın teyzeyım diye gr altın alabildim gucum ona yetti.. sorun ne anlamadım burada?
bebek doğmadan önce sıksık konusurduk teyzesi az kaldı yegenn bak geliyo tam da nişanına denk geldi tuh fln diip konusurdk. .
nişanımdan 1 hafta sonra gittik .. Kendi çağırdı hatta birlikte gelebiliriz dedim tabi dedi artık nişanln hem eşimde evde sohbet ederler dedi haftasonu gelin dedi kendmi toparlamş olrum otururuz dedi birlikte dedi. allaha şükür doğumu çok kolay geçmiş hatta doğum yapmış 1 saat sonra ayaklanmış fln zorlanmamış çok sevindim.. hatta aramzda bu zamana kdr hiç sen onu aldın ben bunu aldım sen geldin ben gittim lafı bile olmadı. o evli diye hep ben ona ayak uydururdm sorun etmedim etmemde..Belli ki farklı bir durum var yani kendi üzerinize boşuna alinmissinizdir. Eşi bişey demiştir bişey yapmıştır vs. Her şeyi kisisellestirmeyin neticede lohusa şuan alıngan oluyor diyolar ya. Açıkçası nisanlinizla gelmenize bile bozulmuş olabilir neticede yenj doğum yapmış biri rahat edememiştir dkkisleri ağrıyordur. Sorunu kendinizde ya da aldiklarinizda aramayın derim. Doğumdan sonra kendine yetecek derdi vardır uykusuzluk da cabası
Anlar mutlaka ben ne yapmışım öyle der ama lohusa hali cidden çok başka bişey bende geçirdim bebeği görmeye gelenler olurdu surat asardım şimdi niye yapmışım ki öyle diyorum..umarım anlar![]()
hayır nişanıma yeni doğum yaptgı için gelmedi. bişiy almadı , takmadı sadece tebrik etti hepsi bu.. ama ben çok takılmadım bu duruma tebrık etmesı yetti ben bu duruma bile bakmadım hedıyemı altınımı aldım gittim .. bozuldum hatta kırıldım yalan değil..
yani maddiyatla arkadaşlığı nasıl bağdaştırdınız anlayamadım. Nişanda takılan çeyreğin yeri vardır belki herkesin bütçesi kendine, buna göre mi plan yapılacak yani ne alakası var. Ne kadarsa ne kadardır alınan hediye, önemli olan düşünülmesidir bir çöp dahi alsa insan saygı göstermelidir. Bakış açınız çok çok yanlış bence.Ben onu demek istemedim. Nişanda gelen diğer davetliler size hiç çeyrek takmadı mı? Nişanda size takı takılmadı mı (arkadaşınız değil, başkaları tarafından). Yani elinizde hazırda hiç çeyrek yok muydu? Bunu demek istedim.
Bir de o aldım dediğiniz eksiği neydi ve ne kadardı? Yazmamışsınız