Nerelisin diyenlere uzaylıyım demek istiyorum artık

Evet haklisiniz dünyanın her yerinde bebekler ölüyor :/

bence sen de sorun olabilir. çünkü nereli olduğumu söylediğimde hımm dediyse nolmuş ki??
misal ben çok kullanırım hımm kelimesini.
kesinlikle nereliysen orayla barışık yaşamalısın.
birgün seminer için antalyaya gittik eşimle. ordan birisi sordu nerden geliyorsunuz diye. hakkari de görev yapıyoruz dedik. neee terör yuvası da şöyle de böyle dedi. oralı mısınız dedi. hayır gaziantepliyiz dedik. ee farkı yokmuş dedi. inan hiç umursamadım. üstelik eben aşırı derecede milliyetçi bir insanım. vatanıma toprağıma aşığım. kendi de samsunluymuş.

Nereli olduğumla ilgili sorunum yok. İnsanların doğduğum yer yüzünden beni affetmelerine karşı sorunum var

bu sorudan ben de nefret ediyorum çünkü nereli olduğumu gerçekten bilmiyorum. anam başka babam başka yerden, bambaşka bir şehirde doğmusum ve oradan sonra da başka bir şehirde büyümüşüm. so what? kendimi hiç bir şehire ait de hissetmiyorum. o iş biraz karışık deyip lafı karıştırıyorum.

Aman ben de istanbulluyum, her duyan yok olamaz oraya nerden gitmişsiniz bilmem ne. Yok, kesin gocmensiniz Turk degilsiniz. Off kime neyse.
Aynı dertten muzdaribiz arkadaşım. Sanki herkes 5 kuşak öncesinin nerden geldiğini ne yaptığını biliyor. Rum musun, yunan mısın? Yok olamaz 1453 te fetih yapılmış 1453 te senin dedelerin nerdeydi diyorum.

6 çocuğum olduğunu duyan bana da soruyor. Karadenizli olduğumu öğrenince bozuluyorlar istedikleri cevap doğudan bi il çünkü :) ikinci soru eşin nereli sen yine ucuz atlatıyorsun yani

Süper diziydi, diyaloglarda ki ince esprileri kaçırmamak için pür dikkat seyretmek gerekiyordu. Unutulmuyor
He genimizde Sivas'ın oksijeni de yok değil

Guzeldi haklisin, en devam etmesi gereken diziler biter gereksizler surer gider zaten :/

Bende var misal havasi suyu baba tarafindan sivasliyim ben :))))

Sen nerelisin icinden mi

6 çocuğum olduğunu duyan bana da soruyor. Karadenizli olduğumu öğrenince bozuluyorlar istedikleri cevap doğudan bi il çünkü :) ikinci soru eşin nereli sen yine ucuz atlatıyorsun yani
6 çocuk muuu yaş 28 gözülüyor, hangi arada yaptınız

Son sayfaya kadar nereli olduğunu yazacak diye okudum.

fazla takılmışsınız bu konuya burda bile söylememekte ısrar ettiğinize göre.
Siz böyle takıldıkça normal tepkiler bile tuhaf gelebilir size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…