- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
- Konu Sahibi Eva magareyn
-
Hahhahhh hay çok yaşayınBunu paylaşasım geldi
Hep beraberHahhahhh hay çok yaşayın
Dha yaşım küçükken ben de takardım. Sonra çok da takılacak bir şey olmadığını öğrendim. Kendimle de dalga geçerek rahatça söylüyorum şimdi. Senin bu yaptığını çorumlu yapmaz hayır çorumluyum ordan biliyorum yapmayız diyebiliyorum misal.
Evet haklisiniz dünyanın her yerinde bebekler ölüyor :/keşke bende uzaylı olsaydım. Bukadar çirkin bi dünyada yaşamak yordu beni.
Çocuk tacizleri, savaşlarda ne hale gelen çocuklar, daha doğmadan babası şehit olan çocuklar, birbirine tahammülsüz insanlar, çok çirkin herşey.
Nereli olduğunun ne önemi var ki? Bunca rezilliğin içinde. Ya uzaylı olsaydım yada bi taş diyorum artık.
Önemli tabi hemşeri filan cikarız belki belkide akraba cıkarız hiç belli olmaz dünya kücükGerçekten önemli mi nereli olduğum
Nereli olduğumla ilgili sorunum yok. İnsanların doğduğum yer yüzünden beni affetmelerine karşı sorunum varbence sen de sorun olabilir. çünkü nereli olduğumu söylediğimde hımm dediyse nolmuş ki??
misal ben çok kullanırım hımm kelimesini.
kesinlikle nereliysen orayla barışık yaşamalısın.
birgün seminer için antalyaya gittik eşimle. ordan birisi sordu nerden geliyorsunuz diye. hakkari de görev yapıyoruz dedik. neee terör yuvası da şöyle de böyle dedi. oralı mısınız dedi. hayır gaziantepliyiz dedik. ee farkı yokmuş dedi. inan hiç umursamadım. üstelik eben aşırı derecede milliyetçi bir insanım. vatanıma toprağıma aşığım. kendi de samsunluymuş.
Nereli olduğumla ilgili sorunum yok. İnsanların doğduğum yer yüzünden beni affetmelerine karşı sorunum var
Ben ve evladımAy bu sen misin, ne kadar da tatliş bişeysin yaa
Aynı dertten muzdaribiz arkadaşım. Sanki herkes 5 kuşak öncesinin nerden geldiğini ne yaptığını biliyor. Rum musun, yunan mısın? Yok olamaz 1453 te fetih yapılmış 1453 te senin dedelerin nerdeydi diyorum.Aman ben de istanbulluyum, her duyan yok olamaz oraya nerden gitmişsiniz bilmem ne. Yok, kesin gocmensiniz Turk degilsiniz. Off kime neyse.
Bana hic sormuyorlar , kesin İZmirlisindir diyorlar
Guzel hatunsundur iltifat ediyolardir bunun farkinda olmaman mumkun degildir heraldeBuda ilginç bir önyargı :) izmirliler nasıl oluyor ki ben binbir çeşitini gördüm kısası uzunu şişmanı esmeri sarısı
Süper diziydi, diyaloglarda ki ince esprileri kaçırmamak için pür dikkat seyretmek gerekiyordu. Unutulmuyor
He genimizde Sivas'ın oksijeni de yok değil
6 çocuk muuu6 çocuğum olduğunu duyan bana da soruyor. Karadenizli olduğumu öğrenince bozuluyorlar istedikleri cevap doğudan bi il çünkü :) ikinci soru eşin nerelisen yine ucuz atlatıyorsun yani
Moğol lekesi ne kız? Bizim soyumuz Moğollara dayaniyormus babam öyle dediydiValla fabrika hatasi mi bilmiyorum. Benim ufak moğollar'a benziyorSirti da Moğol lekesiyle dolu
Kızları meşhurdur ya çoğu insana gore...uzun,ince,sarışın,özgüvenli....Buda ilginç bir önyargı :) izmirliler nasıl oluyor ki ben binbir çeşitini gördüm kısası uzunu şişmanı esmeri sarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?