Nerelisin diyenlere uzaylıyım demek istiyorum artık

beni direk anlıyorlar
sen şu ilden misin diyorlar şaşırıp kalıyorum evet oradanız diye halbuki nerelerden göçmüşler oraya aslında ama orası mı orası

Hiç canınızı sıkmayın insanlar konuşuur da konuşur.
Memleketin her köşesi vatan toprağı. Muhtemelen siz karşılaştığınız ön yargılar yüzünden çok soğumuşsunuz da bana samimi geliyor normalde. Ama karşıdaki hmm olsun deyince çıldırmamak elde değil tabii

Bizim insanımız bir de, memleketini söylediğin halde inanmayıp soruyu çevirip aslen nerelisin diyor. Tipe bi bakıyorlar "yok anam, bu oralı olur mu hiç, besbelli yalan" diye içlerinden geçiriyorlar sanırım...

Ben trakyalıyım, evlendikten sonra kütük malatya oldu.

Trakyalıyım desem eee sarışın değilsin, malatyalıyım desen eee beyazsın.

Nereliyim arkadaşım ben

Yalnız memleket muhabbetleri genelde maalesef ki tutuyor. Trakyadan incilerim erkekleri tembel, malatyadan incilerim tekstilde çalışan erkekleri çakalın önde gideni

Memur çocuğuyum, taşınarak büyüdüm, her gittiğim yerde aynı muhabbet en az bir kez dönerdi, biz bitince de kendi komşu illerine komşu köylerine laf ederlerdi, karşı köyden adam çıkmaz, komşu ilin insanı şöyle böyle. Komşu köye gidersin aynı lafları bu sefer de onlardan dinlersin, kimse kimseyi beğenmez, dönüp de kendine bakan olmaz. Bu muhabbeti yapan insanları görünce artık karakterine ve görgüsüne dair notunu veriyorum, samimi olmuyorum. Bana uzak kendi memleketlisine yakın olsun, bu kadar seviyorsa madem :)

Ben ankarada dogdum, kütük yozgat, yaşadığım yer izmir işime hangisi geliyorsa oraliyim diyorum en son esnaf kefaretten kredi cekerken hemserim yozgatliydi tabi torpil yok ama süre kısalıyor daha doğrusu ben turkiyeliyim hatta dünyalıyim

Saka maka dogurecen yakinda ha :)
3-4 tene daha yap. Melezleri cogaltmamiz lazim. Irklar karışır böylelikle. Kimse bi m.k olmaz

aslında uzaylıyım desen olur
dunya uzayda degıl mı :)

Nerelisin sorusuna Nasıl cevap veriliyordu.
Babanın doğum yeri mi, doğup büyüdüğün yer mi, dedenin memleketi mi? Ben çok karıştırıyorum. Kütüğe bakarsak hic görmediğin yeri bile memleketim diye söylüyorsun.

Saka maka dogurecen yakinda ha :)
3-4 tene daha yap. Melezleri cogaltmamiz lazim. Irklar karışır böylelikle. Kimse bi m.k olmaz

Valla yeni yıla doğurmuş olurum diye planlıyorum.
Ya benim kocam sarışın mavi gözlü ben kumral saç beyaz ten, bizim yaptığımız kırmalardan umut bekleme akdksjdjs

Nerelisin?¿?¿

Valla yeni yıla doğurmuş olurum diye planlıyorum.
Ya benim kocam sarışın mavi gözlü ben kumral saç beyaz ten, bizim yaptığımız kırmalardan umut bekleme akdksjdjs
Valla fabrika hatasi mi bilmiyorum. Benim ufak moğollar'a benziyor Sirti da Moğol lekesiyle dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…