- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi Eva magareyn
-
Süper diziydi, diyaloglarda ki ince esprileri kaçırmamak için pür dikkat seyretmek gerekiyordu. Unutulmuyor
Bende aynini paylaşacaktim, yorumlari okurken gördüm sen paylasmissin hissiyatimiz bir olmuş :))
Doğru hakkını yememek gerek bazen seviyeli muhabbetlerin görüldüğü olurÜlkemize özgü muhabbetlerden birisi... bazen de hoş oluyor be ya!
Kimlerdensin sorusuna güzel bi cevabım var Telleoğullarından diyorum muhabbet tık kesiliyor
KarsiyakalisinBana hic sormuyorlar , kesin İZmirlisindir diyorlar
Bende Samsunluyum ama kimse saçma tepki vermiyor neyi varmış güzelim memleketimizin ben söylerken gururla söylüyorum valla:d Samsunluyum dediğimde aldığım saçma tepkilerden gına geldi .
Saka maka dogurecen yakinda ha :)Ben trakyalıyım, evlendikten sonra kütük malatya oldu.
Trakyalıyım desem eee sarışın değilsin, malatyalıyım desen eee beyazsın.
Nereliyim arkadaşım ben
Yalnız memleket muhabbetleri genelde maalesef ki tutuyor. Trakyadan incilerim erkekleri tembel, malatyadan incilerim tekstilde çalışan erkekleri çakalın önde gideni
aslında uzaylıyım desen olurBiriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ya ben doğduğum yeri seçemem ki . Memleketimi söyledigimde insanların bu tavrı beni öldürüyor. Sanki (olsun seni affettim) der gibi . Uzaylıyım artık ha evet içinden içinden
Saka maka dogurecen yakinda ha :)
3-4 tene daha yap. Melezleri cogaltmamiz lazim. Irklar karışır böylelikle. Kimse bi m.k olmaz
Nerelisin?¿?¿Biriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ya ben doğduğum yeri seçemem ki . Memleketimi söyledigimde insanların bu tavrı beni öldürüyor. Sanki (olsun seni affettim) der gibi . Uzaylıyım artık ha evet içinden içinden
Valla fabrika hatasi mi bilmiyorum. Benim ufak moğollar'a benziyorValla yeni yıla doğurmuş olurum diye planlıyorum.
Ya benim kocam sarışın mavi gözlü ben kumral saç beyaz ten, bizim yaptığımız kırmalardan umut bekleme akdksjdjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?