- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi Eva magareyn
-
Aynen baba tarafı, biraz daha kurcalarsak kuzen çıkıcaz; deşifre olmayalım şimdiiGuzeldi haklisin, en devam etmesi gereken diziler biter gereksizler surer gider zaten :/
Bende var misal havasi suyu baba tarafindan sivasliyim ben :))))
Sen nerelisinicinden mi
Aynen ablam sirf bu yuzden gitti nufus kaydi falan cikardi ama bir yerden gelmis gozukmuyoruz. Dedigin gibi sanki 1453ten beri nufus kaydi tc numarasi var, ben nereden bileyim =)Aynı dertten muzdaribiz arkadaşım. Sanki herkes 5 kuşak öncesinin nerden geldiğini ne yaptığını biliyor. Rum musun, yunan mısın? Yok olamaz 1453 te fetih yapılmış 1453 te senin dedelerin nerdeydi diyorum.
Yorumunuzu keske bende uzun boylu olsaydim olarak okudum diyorumki konuyla ne alaka uzun boylu olmak:)keşke bende uzaylı olsaydım. Bukadar çirkin bi dünyada yaşamak yordu beni.
Çocuk tacizleri, savaşlarda ne hale gelen çocuklar, daha doğmadan babası şehit olan çocuklar, birbirine tahammülsüz insanlar, çok çirkin herşey.
Nereli olduğunun ne önemi var ki? Bunca rezilliğin içinde. Ya uzaylı olsaydım yada bi taş diyorum artık.
Bence önemli bir şey değil bu,takmamak gerek. Kimseden de memleketimi saklamam.
Tekirdağ dediğim zaman üj bej şopar mısına getirenler var konuyu takmıyorum.
Bulgaristan göçmeniyim normalde ama insanlar söylüyorlar işte.takmamak gerek
Aynen baba tarafı, biraz daha kurcalarsak kuzen çıkıcaz; deşifre olmayalım şimdii
Konu dışı ama bende şu hmm olsun lafına acayip sinir oluyorum. Hamileyim kız mı erkek mi diye soruyorlar kız diyorum hmm olsun diyorlar ya ağızlarına iki tane çakasım geliyor
Kim sivasliiiiYa zaten Istanbul da kayitli yaklaşık 750.000 Sivas li varmış akraba çıkılır yani oluru var :)))
Bana da gayet kültürlü bi abla "Anadolu'dan böyle bi tip çıkmaz (beyaz ten renkli göz kombinasyonunu kastediyor) Ve ben bunu anneme söyledim annem çok sinirlendi..
Yine bana benzeyen ve hemşerim olan bi bayan " dedelerden birinde var bi çapkınlık " gibi bişey dedi
Ben de
Ben de Tokat ama Çorum Amasya ve Sivas bölgesini hemşeri ilan ettim ben kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?