Nerelisin diyenlere uzaylıyım demek istiyorum artık

Aynı dertten muzdaribiz arkadaşım. Sanki herkes 5 kuşak öncesinin nerden geldiğini ne yaptığını biliyor. Rum musun, yunan mısın? Yok olamaz 1453 te fetih yapılmış 1453 te senin dedelerin nerdeydi diyorum.
Aynen ablam sirf bu yuzden gitti nufus kaydi falan cikardi ama bir yerden gelmis gozukmuyoruz. Dedigin gibi sanki 1453ten beri nufus kaydi tc numarasi var, ben nereden bileyim =)

Yorumunuzu keske bende uzun boylu olsaydim olarak okudum diyorumki konuyla ne alaka uzun boylu olmak:)

Üj bej şopar mısın

Her ne kadar genellemelere dolu yargısız infazlarla karşılaşacağımı bilsem de sorulduğu zaman söylüyorum memleketimi. Karşımdakinin zekâsı o kadarsa ben ne yapayım

hım olsun ne mana ya :) ben olsam sorardım , bende çoruma tasındım daha adımı sormadan nereli oldugumu soruyorlar, hele bir adama adres sorayım dedim, nereden dedi abi yenı geldim çoruma dedim tamda nerelisin dedi, illa öğrencek :) acelemde var ordu dedim ha tamam dedi tarif etti en sonunda, hayır öğrenmesen nolur adres soruyorum altı üstü! birde kendi kendilerine tribe giriyorlar adam gelmiş bana kira ile uğraşma ev al diyo sonrada gerçi sen ordudan gelmişsin burayı begenmezsın diye kendi kedine kuruyo :) ha aklı var mantık var tabıkı de ilk fırsatta çorumdan kacıcam :) orduyu da çok begenıyo çorumlular onu öğrendım adam gelmiş bana boz tepeyi anlatıyo :) e zaten biliyorum bana ne anlatıyon :) az kaldı çorumda kafayı yıycem :)

Bana da gayet kültürlü bi abla "Anadolu'dan böyle bi tip çıkmaz (beyaz ten renkli göz kombinasyonunu kastediyor) Ve ben bunu anneme söyledim annem çok sinirlendi..
Yine bana benzeyen ve hemşerim olan bi bayan " dedelerden birinde var bi çapkınlık " gibi bişey dedi

Sanm
Konu dışı ama bende şu hmm olsun lafına acayip sinir oluyorum. Hamileyim kız mı erkek mi diye soruyorlar kız diyorum hmm olsun diyorlar ya ağızlarına iki tane çakasım geliyor

Aynısı ben de yaşadım ilk çocuğumdu hem de ..Özür falan dileseymişim keşke ayıp etmişim diyorum...

Kardeşimin üniversitesinde onu bekliyodum. Sonra hizmetli amcayla sohbet ettik işte çay filan içtik nerelisin dedi Sivas dedim . Olsun günah değil ayıp değil üzülme dedi garip bi şekilde çok hoşuma gitmişti çok gümüştüm

Banada sürekli Trakya li diyorlar.

Benzer sacma laflari duyunca bilmem sizin oraya kadar gelmis mi dedem demistim :)

Dedelerimin dedesine bile iftira ettirmem :))

bide gocmenmisin cerkeznisin olayi var degilim diyorum o zaman turkmensin diyo bizde oyle bisey yok diyorum ama bi yerli olman lazim diyolar bi yerden gocmemisiz cerkezde degiliz ee muhacirde degiliz o zaman turkmensin diyolar bilmiyorum diyorum geciyorum yomsa illa bi yerli yapcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…