ben acayip tok tutuyor, sabah 6 da yiyorum 11 e kadar acıkmıyorum. ve 2 hafta 2 kase ile 2 haftada 3kg verdim. 60,5 den 57,5 e indim:)
yazıyım canım ne demek,,ama biraz işim var,sonra yazarım kusura bakmazsan sevinirim
bu arada kızlaaaarrr bugün 57.5 gördüm tartıdaaa
ya bu nesfit herkesi zayıflatıyor da bir beni mi acıktırıyorher seferinde hevesleniyorum burdan okudukça, sonrada yediğim zaman acıktığım aklıma geliyor ve vazgeçiyorum...
kızlar kesinlikle işe yarıyo ben temmuz ayında 7 kilo verdim nesfitle..we sadece 21 günde werdim inanın.sabah 5 yemek kaşığı nesfit,yarım su bardağı sütle hazırlayıp 1kase yedim.öğlen 1 adet haşlanmış yumurta veya 1 kase yoğurt yıodum.ınanın tok tutuo yumurta fln.akşam yine nesfit..bu sekılde dewam ettm.yarından ıtıbaren baslıorm yıne ınsallhhhhhhhhhhhhh
kızlar kesinlikle işe yarıyo ben temmuz ayında 7 kilo verdim nesfitle..we sadece 21 günde werdim inanın.sabah 5 yemek kaşığı nesfit,yarım su bardağı sütle hazırlayıp 1kase yedim.öğlen 1 adet haşlanmış yumurta veya 1 kase yoğurt yıodum.ınanın tok tutuo yumurta fln.akşam yine nesfit..bu sekılde dewam ettm.yarından ıtıbaren baslıorm yıne ınsallhhhhhhhhhhhhh
kesinlikle işe yarıyor ben yine deneyeceğim
ben kullanmıştım artık nefret ediyorum resmen. pek de bi işe yaramamıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?