neyse halin çıksın falin

cankız banada bakarmısın saatlerdir fal bakacak birini arıyorum dünden beri cok önemli lütfen allah rızası icin bak

evet içim çok kararmış durumda ama sıkıntılıyım.eski sevgilimle ilgili olabilir y ile başlayan onun adı.bi kurtulamıyorum ondan ki yani kafamdan atamıyorum ne biliyim oda bunun için çaba gösteriyo zaten sagolsun inş onla ilgili bişey duymam daha fazla yada aramaz aklımı karıştırmaz.
çok teşekkür ederim cankız bi gün iyi bi falım çıkar belki unutunca:))

ben bunları zaten sayfana yükledim bayaa oldu benden sonraki herkese bakmışsın hemen hemen hatta yüklediğim gün mesajda atmıştım sana....

canım yarın falına ayrıntılı bir iekilde bakıcam şuan çok uykum var yatıyorum yarın görüşmek üzere

yükleyen arkadaşlar yarın falalrınıza tek tek bakıcam çok uykum var şuan ben bütün falları bakana kadar lütfen fal yüklemeyiniz

çok teşekkür ederim cankız evet beni hep engelleyen birileri var yada bişiler inş atlatırım onları g harfi bu hafta galiba annemi buldum başharfi g ama emin değilim olsun ağzına sağlık :)

Son düzenleme:
ben bunları zaten sayfana yükledim bayaa oldu benden sonraki herkese bakmışsın hemen hemen hatta yüklediğim gün mesajda atmıştım sana....

İKİ YOL SEÇMİŞSİN AMA BU YOLLARININ ÜZERİNDE C S Z BU HARFLERLE İLGİLİ KARIŞIK DURUMLARIN VAR .
YAKIN ZAMANDA KARŞI CİNSLE İLGİLİ GÜZEL GELİŞMELERİN OLUCAK
ASLINDA SEN KAFAYA TAKMAAK İSTİYORSUN AMA BU İLİŞKİ YÜZÜNDEN ETRAFINIZDA ÇOK LAF DOLANIYOR.yani sanki arada kalmış gibisiniz.
kendinizle ilgili planlarınız var.birikim yapmayaı düşünüyorsunuz.ama bu durum siiz kasmış gibi sıkıntı vermiş
bu c özelikle baskın olarak her yerden çıkıyor ama etradında insanlar var.
iki dileğiniz olmuş ama bir tanesini yoğun şekilde olmasını istemişsiniz.
bu arada dilekleriniz olması için uzun bir zaman var gibi bi çok şeyin olmasını arzulamışınızyolunuza taş koyanlar olucak

Son düzenleme:

ayyy bu nasıl bir faldır böyle için karman çorman olmuş.
hamile bi bayan görüyorum iki büklüm olmuş şekilde ya hamile birisi var yada olaylara gebe olan bi kişi:).kahfeyi yan yükledin için kafamı çevirip bakıyorum ama artık bakabildim kadarıyla:)çevrenizdeki insanlara fazl agüvenmeyin size dost gibi görünen kendini maskeleyen kişiler var çevrenizde.
sizden büyük birisinden çok yardım göreceksiniz.beklediğiniz bir haber var sanki sizi aqlıp götürmesini bekler gibisiniz.bu aralar mutlu haber alma olasılığınız çok büyük
kalbiniz çok kararmış ama sizdeki o küçük mutluluk bile etrafınızdaki insanlarla baş etme gücü veriyor.hanenize girmek isteyen 2 veya 3 kiş var sanki zorla girmek ister gibi.bu aralar bayraklı bir yerden h aber bekliyorsunhatta iki haber gibi sanki.asker yolumu gözlüyorsunuz:)

Rica etsem benim sadece tabağa bakar mısınız?

Eklentiler

• $Fotoğraf0236.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…