Nikaha 4 gün kala cinnet geçiriyoruz!

bunun cevabı hiç birimizde değil canım :teselli:
yüreğine bak a.s
ama yinede yardımcı olmak adına,
1. eşin seni evendiinizde bu kadına ezdirmeyecekse
2. bu durum kaynana gelin savaşına dönmeyecekse
3.sizin dışınızdaki tüm huzursuzlukları dışarda bırakıp yuvanıza sokmadan girebilecekseniz

düğününe gelmiş gelmemişş bunları dert etme. hayatımızı elalem ne derle geçiremeyeceğimiz kadar kısa.... bunu bilerek hareket et. sengözlerimebaksanab
oğlunun mürvetini görmek istemeyecek kadar inci ve yüreği kötülükten kararmış bir insansa bu onun bileceği iş. sende ailenn özellikle o yüce annenin kıymetini bil...

Burcu_01 işte kafamdaki soruların yazılmış hali sende mevcut ama cevapları kimde bilmiyorum. Gelecekte neler geleceğini doğal olarak bilmiyorum başıma. Nişanlım değişecek mi, aynı istikrarını sağlayacak mı bilemiyorum.Ablana da ayrıca yaşadıkları sebebiyle çok üzüldüm.ınsan oğlu çiğ süt emmiş misali, yeri geliyor kırk yıllık babamızı bile tanıyamıyoruz bana söz verse de bir söze ne kadar güvelilir ki? off işte off.
Deniz_güneş yorumun için teşekkür ederim.Tamamen haklısın.Değişeceğine ihtimal bile vermiyorum, Allah'a çoktan havale ettim, bekliyorum .

Evet cnm bu durumda eşine güvenebilmek çok önemli. Şans oyunu gibi gerçekten.
Ama bunu da bil. Evlensende Keşkelerin hep olacak. İyi anlaşan gelin-kayınvalide gördüğünde, Yada evladına destek olan bir anne gördüğünde. yine Evladına çıkarsız sarılan bir anne gördüğünde. Her seferinde benim neyim eksikti diceksin... Ama eğer eşin gerçekten seni mutlu edebilmişsede sadece onun gözlerine baktığında iyikide onunlayım. Yine olsa yine vazgeçerdim herşeyden diceksin....
Sağlıklı kararlar verebilmen dileğiyle... Rabbim yanında olsun.

cok üzüldüm yasadiklariniza en iyisi kaynananla aranizda büyük mesafeler koymak anneniz acisindan üzüldüm hic bir anne böyle olsun istemezdi kaynaniz kelimenin tam anlamiyla cazgir biri gelmezse gelmesin sen ona inat git eglen oyna dügününde yasadiklarini aklina getirme tak koluna esini hayatinin en mutlu günü bu unutma hayirli ugurlu olsun simdiden allah mesut etsin bence gelmemesi daha hayirli orda moralinizi bozucak bir tavir sergileyebilirdi

Teşekkür ederim canım, işte bu soruların kısmen yanıtını almaya birazdan çıkıp nişanlımın yanına gideceğim. Güzel bir yemek yer konuşuruz diye düşünüyorum.Ama ısrarla hala onu ve diğer sülalesini ikna edip onları düğüne çağırmasından yanayım.Ahanda buraya yazıyorum bir ömür gelsin başıma ekşisin ben çekerim ama düğünün de oğlunu boynu bükük , üzgün bırakmasın. O kadar psikolojim bozuldu ki, onca olaydan sonra hala gidip gerekirse ben konuşmak istiyorum.Bir ana kendini oğluna bunu yapabilir mi ya? Nasıl analık, nasıl insanlık bu?Sanırım bana herşey müstehak. :sinifsinif:

winstoncum,

ben de yaşadıklarımdan azıcık birşey öğrendiysem bu kaynanayla evliliğin yürümez bence aşkı bir kenara koy ve ayrıl..üzgünüm ama nasılsa bikaç yıl eziyetten sonra sonuç gene ayrılık olacak..anneler evlenince kıymete biniyor benden söylemesi güvenme nişanlının şimdiki laflarına..o hırs yapmıştır ama yarın bigün üzülen sen olacaksın anllatıklarındn kaynananın kontrol altına alınması zor bir kadın olduğunu anladım bu inan bana seni korkutsun huzur vermez canım..yol yakınken vazgeç ve ardına bakma ailene sığın..pişman olmaman için şimdi üzülürsün ama ilerde dua edersin bizlere..hastalıklı başlayan bir evlilik ilerde kangren olur

Scheker haklısın ama nişanlımın annesi ve sülalesi yokken onun üzgün olması kısmen benim suçum olacak (istenmedim ya bir trlü her nedeense ) ve bunu istemiyorum off patlayacağım sinir ve stresten.
,Evcadısı, ayak altından henüz çekilmiş değil, nikah ve düğün ayrı yerlerde olacak nikaha gelecekmiş sülalesi ile ama düğüne katılmayacakmış hazretleri.
Sevcan , duların için teşekkür ederim. Hayırlısı, bakalım.

Kalbim ve saf beynim devam et, kimsenin inadına ve yuva bozmasına izin vermeden sıkıca nişanlının elinden tut ve evlen, mutlu ol diyor ama saflığın salaklık derecesinde etkilemediği bir kaç miktardaki beyin hücrem git ve bu akşam konuş, bitir ve yolunu çiz diyor sonradan üzülmemek için. :a015:

Bence yaşayıp göreceksin..
Bu saatten sonra, bu kadar zorluğu atlattıkatn sonra, bu kadar lafı yedikten sonra, şu an bitirebileceğine hiç ihtimal vermiyorum senin..

yani senin yerinde kim olsa belki bu kadar zorluktan sonra bitiremezdi, hele ki 4 gün kalmışken..

Gerçi kına gecesinden sonra bile bitirenleri de duydum daha doğrusu şahit oldum ben..

Hakkında hangisi hayırlıysa o olsun tekrar.

canım yazdıklarından çok zeki bir bayan olduğunu anlıyorum lütfen hata yapma çok üzüldüm yaşadıklarına sanki kardeşim gibi senin üzülmeni istemiyorum ve vazgeçirme ihtiyacı duyuyorum seni..vazgeçç ablacım

hiç kolay değil yasadıklarınız.......
ben bir daha kayınvalidenizle kolay kolay düzelebileceğini sanmıyorum
hazmadilecek şeyler değil çünkü söyledikleri
Allah yardımcınız olsun,karar sizin

Deniz-güneş, benim de kına gecem cumartesiydi ve berbat oldu aldığım elbiseyi 20 dakika giyebildim sonra parçaladım bu olaylardan sonra, 3 gündür de ne yemek yiyorum ne uyuyorum, örnek verdiğin kınada biten ilişkilerden birisi de ben oldum sanırım.
Garfieldim, evet safım hatta çoğu zaman salak ama buradaki denenmiş şeyleri okuduktan sonra, denemeyi denemek ahmaklık hesabı vazgeçme yoluna ciddi olarak girdiğimi de üzülerek belirtiyorum.
Pembeperi teşekkürler iyi dileklerin için.
Allah herkese, daha da önemli daha ciddi ve altından kalkılmaz yükleri olanlara öncelikle yardımcı olur inşallah diyorum.

sımdı evlenme desem olmaz nısanlını sevıyosun kı oda senı sevıyo ama kayınvalıde bos bırakmıcak gıbı onun yuzunden evde huzursuzluk cıkabılır cunku k.valıde bana bıse dedı bıkeresınde dayanamadım esıme soledım aramızda tartısma cıktı allah tan k.valıde ıyıde cok bıse demıyo tartısmada sole cktı bıyanda annem bıyanda sen ne yapayım dedı bende sole nıye bole dedın de dedım basladık tartısmaya :) tabı her erkek bır olcak dıyede bıse yok

Yani..CADIARZU

Ben de denk geldim kına gecesinden sonra bozulan nişana.
Çoook üzücüüüü...Benim şahit olduğum o gece bitti...:a015:

yani ne denilebilir ki..?CADIARZUBu kadar şeye nasıl ve neden dayandın son dakikaya kadar?

Tamam aşk da...
Aşk herşeyi affeder mi?CADIARZU

Aşk bundan sonra da herşeyi halleder mi?CADIARZU
Acaba?CADIARZU

Nişanlının tavrı ne ailesine karşı? ara sayfaları da okumadım belki yazdın..

Yani evi terketti de, bundan sonrası için ne diyor sana?

Sadece biz varız, asla farklı olmayacak, sözünü verebiliyor mu?
Güveniyor musun ona?

Merhaha winstonlight arkadaşım, öncelik çok geçmiş olsun yaşadıkların için a.s.
Sevgilinin annesi zaten yaptıklarıyla kendi değerini ortaya koymuş, yorum bile yapamıyorum o kişi hakkında. Sen, sevgilin ve ailenin sabrına hayran kaldım. Nikahınıza umarım gelmez, gelirse bence siz kovun klava: Orada bulunursa, belki yine keyfinizi kaçırmak için bişi yapabilir cadı kadın. Sevgilinin sana çok ihtiyacı var, belli ki senden çok yıpranmış çünkü annesinden kendini sorumlu hissediyor az da olsa doğal olarak. Bu olaylarda hep senin yanında olmuş, annesinin gerçek yüzünü de biliyor, ne mutlu size arkadaşım. Bence işin özünde her şey süper :lepi:, o kişi kendi pisliğine yansın (cidden uyuz oldum kadına, insan oğlunu düşünür seni düşünmüyorsa) (çevredeki insanların ne düşündüğünü umursuyorsan, ona da gerek yok. O kişinin yaptıklarına tepkinle zaten yüceltmişsin kendini, herkes bunu görür)

Size ömür boyu mutluluklar dilerim canı gönülden opuyorumnanaktan

Gönül isterdiki bu tur seyler yasanmis olmasin ama yazikki olmus sanssizliklar... bence son bir kez ara sonucta buyugundur bu mutlu gunumuzde sizleride yanimizda gormek istiyoruz de. oglunu yalniz birakma falan filan. baktin kadin hala seninle yuz goz olmaya calisiyor hic seviyesine inme ben sadece sansimi denemistim yanilmisim iyi gunler de kapat. en azindan hic ileri bir adim atmadiniz diyemezler. sizden kalkar hersey.

Şu an sen aşkın için ve emeklerin için ciddi savaş veriyorsun sevgili winstonlight... bilmiyorumkismile
Nişanlın da aynen öyle yapıyor anlıyorum... Birbirinize bağlı bir çiftsiniz bu takdire şayan ama ne zamana kadar?
Kayınvaliden kaynanalık yapmaya hatta işi çirkin boyutmaya vardırmaya başlamışken taş olsa çatlardı helal olsun sen sapasağlam duruyorsun...
Bilemiyorum ben olsam ne yapardım ama bu şekilde evliliğinizden tat-tuz alabileceğini düşünüyor musun? bilmiyorumkismile
Hakkında düşünmeni istediğim tek sorum bu olacak sana...

Fi vakitlerde ablam da nişanlıydı,hem de kayınvalide adayı senin kayınvalidene beş basacak karakterde,problemli,oğlumu elinden aldı diyecek kadar ablama çemkiren,bu derece alçalan bir kadındı..
Neler yapmadılar aşkları uğruna,nişanlar atıldı ama gizlice buluştular,kayınvalide adayı dedektif gibi buluşma takip etti,ahlak polisi gibi baskınlar yaptı.Bu sırada ablamın nişanlısı ya ağladı,ya da böğüre böğüre kustu garibim.Ne mi oldu,ablam eh be yeter,sen de adam ol ağırlığını koy,tercih yap demiyorum ama bana yansıtma,içinde hallet,olmadı güle güle dedi.Olmadı,olamadı,iyi ki de olmamış.Üstüne iki evlilik yaşadı beyzade ve ikisi de annesinin üstün çabaları sonucu maalesef bitti.
Neler neler yaptı kadın,hatırlıyorum da ablam nişanı attığı gün bohça tesliminde bayılma numarası çekti ve elindeki su bardağındaki su bile dökülmedi bayılırken hanımefendi
O yüzden yol yakınken ayrılın,annesidir,atamaz satamaz,hep bir gölge hep bir diken olur ilişkiniz üzerinde..
Hasta ve tedavi edilemez bir ruh halinde hatun.Bir de şöyle bir şey var ki edepsizlik tedavi edilemez:1no2:
Mantıklı bir kızsın,aşk ruhu besler belki ama,örselenecek ruhunu hiç bir aşk onayamaz..
Kolay gelsin,sükunet ihsan eylesin Allah ne diyeyim:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…