- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
-
Burcuözge, işte o aşk denen meret olmasa bu lafları hiç yemez üstüne bir de özür fasıllarına bile gitmezdim. Kadın ki anneme bile etmediği lafı bırakmadı, annem bile 2 kez (isteme-ve olaylı kına gecesi) misafir olarak ağırladı hala ikram da bulunabildi ve yeterki kızım mutlu olsun diye herşeyi yutmuş gibi yaptı.Tüm bunların üstüne ya vazgeçip "keşke" demek ya devam edip "keşke" demek.İşte hangisinde keşke demem asıl olayım bu.Ama buna da 3 gün içinde karar verebilmek..Tüm meselem bu :a015:
Tatlım herşeyimizi biz aldık, ayarladık onlardan başta garipsemiştim ama sonradan beklenti içinde olduğuma bile şaşırıp kendi salaklığımı bir kez daha onayladım ama hiçbir şey bir yastık bile gelmedi.Allah'a binlerce şükür çalıştık ve iğneden ipliğe bir ev düzdük, yani ilerde ne olacağı belli olmaz ama onlara bağlı bir hayat kurmamıştık ama işte ah senin evliliğin gibi olacağını bilsem, eşimin beni muhatap etmeyeceğini, beni suçlamayacağını, burnumdan getirmeyeceğini bir garantilesem.Ama nasıl işte? Tam bir risk oyunu
bunun cevabı hiç birimizde değil canım :teselli:
yüreğine bak a.s
ama yinede yardımcı olmak adına,
1. eşin seni evendiinizde bu kadına ezdirmeyecekse
2. bu durum kaynana gelin savaşına dönmeyecekse
3.sizin dışınızdaki tüm huzursuzlukları dışarda bırakıp yuvanıza sokmadan girebilecekseniz
düğününe gelmiş gelmemişş bunları dert etme. hayatımızı elalem ne derle geçiremeyeceğimiz kadar kısa.... bunu bilerek hareket et. sengözlerimebaksanab
oğlunun mürvetini görmek istemeyecek kadar inci ve yüreği kötülükten kararmış bir insansa bu onun bileceği iş. sende ailenn özellikle o yüce annenin kıymetini bil...
winstoncum,
ben de yaşadıklarımdan azıcık birşey öğrendiysem bu kaynanayla evliliğin yürümez bence aşkı bir kenara koy ve ayrıl..üzgünüm ama nasılsa bikaç yıl eziyetten sonra sonuç gene ayrılık olacak..anneler evlenince kıymete biniyor benden söylemesi güvenme nişanlının şimdiki laflarına..o hırs yapmıştır ama yarın bigün üzülen sen olacaksın anllatıklarındn kaynananın kontrol altına alınması zor bir kadın olduğunu anladım bu inan bana seni korkutsun huzur vermez canım..yol yakınken vazgeç ve ardına bakma ailene sığın..pişman olmaman için şimdi üzülürsün ama ilerde dua edersin bizlere..hastalıklı başlayan bir evlilik ilerde kangren olur
Kalbim ve saf beynim devam et, kimsenin inadına ve yuva bozmasına izin vermeden sıkıca nişanlının elinden tut ve evlen, mutlu ol diyor ama saflığın salaklık derecesinde etkilemediği bir kaç miktardaki beyin hücrem git ve bu akşam konuş, bitir ve yolunu çiz diyor sonradan üzülmemek için. :a015:
Deniz-güneş, benim de kına gecem cumartesiydi ve berbat oldu aldığım elbiseyi 20 dakika giyebildim sonra parçaladım bu olaylardan sonra, 3 gündür de ne yemek yiyorum ne uyuyorum, örnek verdiğin kınada biten ilişkilerden birisi de ben oldum sanırım.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?