Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

yok canım biz kalp atışarını duyduk 2 dir. ama rutin kontrollere gidiyoruz daha. 3 aya girince testler başlıyor diye biliyorum ben. 3. aya kadar sadece folıc içeceğiz dedi. bir değişikli olmazsa eğer.

Bende iki tanecik kalp atisini duydm canim ve kan testleri verdi tiroid falan car testlern icinse.kansizliga falan bakcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlarr ben size yazmayi unutmusum ikiz annesi oluyorumm iki melegim varmis benimmm ve ayri keseler ve uc gun aralari varr

aa canım hayırlısı olsunn. ne güzell :) ilk muayendemi öğrendin. yenimi öğrendin yoksa ikiz olduğunu? bizim bi tandık ilk muayenede ilkni görüyor. diğerini daha geç döllendiği için bir kaç hafta sonra görüyorlar.

Bende iki tanecik kalp atisini duydm canim ve kan testleri verdi tiroid falan car testlern icinse.kansizliga falan bakcak

o testleri ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde yaptırmıştı canım. şeker üre falan bunlara bakıyolar.

Cok sagol canim benimm kalp atisinda ogrendk habermz yoktu yani benim biri de daha sonra olusmus meger nazli azicik

Merhaba arkadaşlar bende Bugün doktora gittim ve herşeyin Yolunda olduğunu öğrendik. kalp.atışlarını da duyduk hızlı hızlı atıyordu

Merhaba kizlarr ben size yazmayi unutmusum ikiz annesi oluyorumm iki melegim varmis benimmm ve ayri keseler ve uc gun aralari varr

ya bu ne güzel bir haber çok sevindim canım
sonuna kadar saglıcakla ilerlesin insallah minnoşlar

Maşallah kuzucuğuna
Bende cuma gitmiştim gerçekten çok hızlı atıyor kalpleri
Bir dahaki kontrol için zaman verdi mi sana?

1 ay sonra gel dedi ama bana.uzun geldi bu süre. özele gitmiştim yarında.devlete.gideceğim herşeyden tam.emin olmak.için

kızlar merhaba bugün itibariyle 5 haftalık benim bebişte hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sanırım bu topikte aralık ve ocak anneleri karışmış :))kızlar bu hamilelik takvimini nasıl yapıcaz??

1 ay sonra gel dedi ama bana.uzun geldi bu süre. özele gitmiştim yarında.devlete.gideceğim herşeyden tam.emin olmak.için
bana da 1 ay sonra gel demiş oluyor 7+2ydi 8 girmişsin 12de bekliyorum dedi
bende bundan sonraki süreç öyle diye düşündüm aylık gidilecek kontrole testlere
ben hiç devlete gitmedim sanki devlet daha mı sık çağırıyor yada testi yaptır git al falan öyle okuduğum için çok gidiliyor gibi geliyor

kızlar merhaba bugün itibariyle 5 haftalık benim bebişte hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum sanırım bu topikte aralık ve ocak anneleri karışmış :))kızlar bu hamilelik takvimini nasıl yapıcaz??
mrh canım
sağlıcakla gelsin inşallah seninde bebeğin
takvimi profiline gir hakkımda yazan yere tıkla bebeğinizin tahmini doğum tarihi diyor onun altındaki kaleme tıklayıp düzenle işlemine geçiyorsun oraya tarih yazıp kaydedince takvimin oluşuyor:13:

tamam canım bana mutlaka yazarsan çok sevinirim. eğer tehlikeli bir durum olduğunu söylerse hemen başka bi doktora daha giderim

merhaba canım gittim doktora bugün
demir eksikliği için ilaç verdi doktor sadece

bebeğimin atışlarını duyamadık daha çok minikmiş duysam içim rahatlıcak ama olsun rabbim ne zaman isterse o zaman duyarız artık 4
10 gün sonra gel dedi doktorum çok önemli dedi atışları duymak korksammı korkmasam mı bilemedim 6 hafta3 gün oldu bu arada

Özelden sonra devletede gittim aynı Şekilde ultrosanda baktık sonra ikili test ve dopler diye bir test varmış onlar için.gün verdiler gayet ilgiliydi doktor bakalım hayırlısı

Selam kızlar,

Ben de 6 haftalık hamileyim. Tüp bebek denedik ve ikiz oldu. 7 . haftada kalp atışlarını gördükten sonra rahatlayabilirmişiz.
hepinize hayırlı olsun diyor, sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum.. Allah tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah.

Cok sagol tatlim insallah biraz zorlu ama insallah saglikla alcam kucagima kuzularimi
canım peki biri kız biri erkekte olabilir dimi ikisi aynı cinsiyet mi oluyor yoksa tek yumurta ikizi falan diyorlar ya bilmiyorum ben ama sen araştırdın mı?

ya canım benim arkadaşım 2,5 aylıkken öğrendi cinsiyetini iyi bir doktor ama. ultrason makinesi sanırım çok iyimiş. kemik yapısından senin kızın olacak demiş:18: öylede oldu :)
yaa ne güzel bende öyle bir süpriz istiyorum 16. hafta çoook uzak geliyor bana sağlıklı olsun diyorum hep ama merakta ediyorum hiç birşey alıp bakamıyorum öğrensem hemen alışverişe başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…