Nisan 2014 Hamile oldugunu ogrenenler buraya :))))

benim kan tahlilim 684 doktor 4hafta 5 günlük dedi senin daha yoksek değerler neden öyle acababenim tarihmi yanlış mı söyledi doktor son adet tarihim 25 mart tı :44:

benmde 24 mart ultrasonda da baktı hesapladı özel hastaneye gittim ben yanı çok inceledi ... bilmiyrm bana 5 hafta dedi ama sankı bana da 6 haftalık gibi geliyr ... bilemedim

benmde 24 mart ultrasonda da baktı hesapladı özel hastaneye gittim ben yanı çok inceledi ... bilmiyrm bana 5 hafta dedi ama sankı bana da 6 haftalık gibi geliyr ... bilemedim

cumartesi gidicem özele bende devlet ilgilenmiyor evime yakın var iyi diyolar bakayım inşallah memnun kalırım.

Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun benimde 2.bebeğim olacak İnşallah...4+3 günlük hamileyim Allah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

senn adına sevindm :) allah bebegimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza aldığımız günleride göstersin...

cumartesi gidicem özele bende devlet ilgilenmiyor evime yakın var iyi diyolar bakayım inşallah memnun kalırım.

bence de git adam gibi bakıyorlar hemde ultrasonda ölçüyorlar da tv ye yansıtıyr sende rahat görüyrsn keseyi .. birde burda yine yaz sonucu merk etmm...
sonçda aynı zaman geliyr ... karşılaştırırz.. birde rutin testleri yaptrdnmı ..benden bir sürü test istediler devletde yaprt dediler ucretsz..burda getr bakalım dedi doktorm

ayrıcadoktor bana bu değerlerle gözükmez bi hafta sonra gel 9000'e çıkar öyle görünür dedi :26:

bek ben söyle söylim sana 24 regli olmam laszmdı olmadm .. geçen hafta cuma kan testi yaptrdm 1918 çıktı bu salı da ultrasona girdim gördü doktor.. yani arada geçen 4 günde kaça çıktı bilmiyorum... şimdi tam teşekkürlü testler istedi

Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun benimde 2.bebeğim olacak İnşallah...4+3 günlük hamileyim Allah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun.. :)) aminn allah hepimizin sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin...

benden test falan istemedi zaten adamı beğenmedim yazacağı ilacı bile asistanına sorduda yazdı adı neydı dıye. hatta gözükmez deyip yolluyodu neyse bakaım dedi alkasızlar ben özelde tahlil yapıp götürdüm devletteki doktor hiç bişey istemedi zaten başından savmak için uğraşıyolar ben daha öncede 18.de gitmştm bişey yoktu kanda geç yerleşmiş olabilir doktor sad a göre söylüyor sanırım

devlette pek ilgilenmiyrlar... testleri yaptırmak için iyi ama ...

kızlar merhaba ben hamile değilim:) 10 mayısta belli olacak sizlerden bir ricam vardı allah rızası için 1 fatıha 3 ıhlas okuyp benim için rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlat dilermisiniz.. Hamilelerin duası kabul olurmuş Şimdiden Allah razı olsun rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınızda koysun

Tabiki ettim tatlim Rabbim hayirlisini versin insallahhh eli ayagi duzgun evlatlarimiz olsun Aminn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben hamiş degilim ama bende okudum senin için insallah hamilesindir hayırlısı ile insallah

bnde okudum hayrlısı olsun sende bize oku sağlıklı kucağımıza alalm

:) gözünüz aydın bende 1,5 yıllık evliyim artık bebişimiz olsun istiyoruz aminnnnnnn inşallahh :)

Ben de 4 yıllık evliyim :) planlı değildi bizim pek aslında zamanı geldiğini düşündük ben bu kadar çabuk beklemiyordum mart başında bırakmıştım korunmayı nasip oldu işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…