benim kan tahlilim 684 doktor 4hafta 5 günlük dedi senin daha yoksek değerler neden öyle acababenim tarihmi yanlış mı söyledi doktor son adet tarihim 25 mart tı :44:
benmde 24 mart ultrasonda da baktı hesapladı özel hastaneye gittim ben yanı çok inceledi ... bilmiyrm bana 5 hafta dedi ama sankı bana da 6 haftalık gibi geliyr ... bilemedim
Folik asit aylardır kullanıyorum zaten canım
doktoru aradım değerleri söyledim rahim içi gebelik gibi görünüyor güzel dedi
10 gün sonra gel dedi.
bende zaten haftaya c.tesi gitmeyi planlıyorum eşimle beraber.
ohh be içim çok rahatladı
cumartesi gidicem özele bende devlet ilgilenmiyor evime yakın var iyi diyolar bakayım inşallah memnun kalırım.
cumartesi gidicem özele bende devlet ilgilenmiyor evime yakın var iyi diyolar bakayım inşallah memnun kalırım.
ayrıcadoktor bana bu değerlerle gözükmez bi hafta sonra gel 9000'e çıkar öyle görünür dedi :26:
Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsunbenimde 2.bebeğim olacak İnşallah...4+3 günlük hamileyim Allah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
bek ben söyle söylim sana 24 regli olmam laszmdı olmadm .. geçen hafta cuma kan testi yaptrdm 1918 çıktı bu salı da ultrasona girdim gördü doktor.. yani arada geçen 4 günde kaça çıktı bilmiyorum... şimdi tam teşekkürlü testler istedi
benden test falan istemedi zaten adamı beğenmedim yazacağı ilacı bile asistanına sorduda yazdı adı neydı dıye. hatta gözükmez deyip yolluyodu neyse bakaım dedi alkasızlar ben özelde tahlil yapıp götürdüm devletteki doktor hiç bişey istemedi zaten başından savmak için uğraşıyolar ben daha öncede 18.de gitmştm bişey yoktu kanda geç yerleşmiş olabilir doktor sad a göre söylüyor sanırım
devlette pek ilgilenmiyrlar... testleri yaptırmak için iyi ama ...
kızlar merhaba ben hamile değilim:) 10 mayısta belli olacak sizlerden bir ricam vardı allah rızası için 1 fatıha 3 ıhlas okuyp benim için rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlat dilermisiniz.. Hamilelerin duası kabul olurmuş Şimdiden Allah razı olsun rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınızda koysun
kızlar merhaba ben hamile değilim:) 10 mayısta belli olacak sizlerden bir ricam vardı allah rızası için 1 fatıha 3 ıhlas okuyp benim için rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlat dilermisiniz.. Hamilelerin duası kabul olurmuş Şimdiden Allah razı olsun rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınızda koysun
canım ben hamiş degilim ama bende okudumsenin için insallah hamilesindir hayırlısı ile insallah
Tabiki ettim tatlim Rabbim hayirlisini versin insallahhh eli ayagi duzgun evlatlarimiz olsun Aminn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol cnm rabbim hic kimseye evlat hasreti vermesin..allahim gonul muradini versin
:) gözünüz aydın bende 1,5 yıllık evliyim artık bebişimiz olsun istiyoruz aminnnnnnn inşallahh :)
bnde okudum hayrlısı olsun sende bize oku sağlıklı kucağımıza alalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?