Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Kızlarr bebeklerînizin cinsiyeti belli oldumuu.benim belli degil dahaa

Benim haftaya kontrolum ayrintili ultrasona giricemm.artıkkk kendini gösterir diye düşünüyorumm.:))

Evet canım beli erkek olcak kısmetse kuzum 17 + 4 günük bugün ciciler aldım oğluma zaten erkek bebek gösterirmişte kızlar 4.5 5 aylıkken gösterirmiş cinsiyetini seninki biraz utangaç galiba :) kaç haftalıksın

Maşallah cnm oğluşunaa..
Rabbim kucağımıza alacağımız günleride göstersin. :)))benim 18+4.sali gunu kontrolüm var ve ayrîntili ultrasona giricem.artîk gösterir haylaz kendini hdiye düşünüyorum :))

Kızlar bugün doktora geldim sıra bekliyorum inş. Hayırlısıyla cinsiyet leri öğrenir iz 😊 ya doktorum tetanoz aşısı yaptırmaya gerek yok dedi ama tedavi doktoruma ay sonu gideceğim bakalım ne der hakkımızda hayırlısı olsun...

Allah de ötesini bırak...

Belli oldumu cinsiyetleri cnm.

Evet canım iki tane oğlum olacakmış 😊 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. 🙏 gönülden bir kız bir erkek geçerdi ama Rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı böyleymiş....

:) oh oh maşallah canım rabim kucağına almayıda nasip etsin hepimizin erkek :))

Dilber53 Masllaahh cnm inşallah kucağına aldığın günde görürsün hayırlı olsun aynen bu sene erkek dönemi galiba kızlarin da çok cici kıyafetleri var aklım gidiyor onları görünce

Son düzenleme:

Ohhh ohhh masallahh.rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsinn..

Dilber53 Masllaahh cnm inşallah kucağına aldığın günde görürsün hayırlı olsun aynen bu sene erkek dönemi galiba kızlarin da çok cici kıyafetleri var aklım gidiyor onları görünce

Amin canım Ya evet bende kızları çok seviyorum nasip te ne varsa onunla yetineceğiz artık 😊 hiç yokken iki tane oğluşum olacak inş.

Kızlar sürekli baş ağrısı var bende daha önce bukadar sık olmazdı bu durumu yaşayanlar varmi

Kızlar sürekli baş ağrısı var bende daha önce bukadar sık olmazdı bu durumu yaşayanlar varmi

Evet canım bende aynı durumdayım gözlerimi açamıyorum bi tuttuğu zaman enazikigün geçmiyo soğuk batvar markete ondan alıyorum 6saatik onlar biraz yatıştırıyor sende dene belki fayda ederde rahatlatsın onlar ilaç içermiyo imgeden bandı diye geçiyo geçmişolsun

Kızlar geçmiş olsun bende acayip grip oldum öksürük kaldı bende havalar çok sıcak ceryanda kaldım sanırım soğukta su içtim ama acayip üşütmüşüm ikiz hamilelik zormuş inş. Kazası belasız kucağımıza alırız bebişlerimizi🙏🙏

Gunaydın kızlarrrr.

Yarın bemnim için büyük günnnnnn..
Doktor kontrolüm varrr.
Ayrıntı ultrasona giricem.bebeğimde artık kendini gösterir diye düşünüyorumm.19 haftadayız artık yaniii bilemiyorumm.. :))

Çok geçmiş olsun canım evet çok zormuş yüklü olmak :) bende başlarında olmuştum ilaçsız 6günde geçti şimdi bırak cereyanı soğuk su bile içmiyorum yaz gırıbi çok zor dikkat etkendine hamilelikte herşeyden nem kapıyoruz zaten :) çok geçmiş olsun

Hadi hayırlısı kız erkek farketmez ama merak ediyoruz işte sende erkek dersen hiç şaşırmam İnan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…