Kizlar tetanoz aşısınî yaptırdınızmı..
Kızlarr bebeklerînizin cinsiyeti belli oldumuu.benim belli degil dahaa
Benim haftaya kontrolum ayrintili ultrasona giricemm.artıkkk kendini gösterir diye düşünüyorumm.:))
Canım benim 5 tetanoz aşım var yani korumadayım gerk yok dedi ebe oyüzden yaptırmadım
Evet canım beli erkek olcak kısmetse kuzum 17 + 4 günük bugün ciciler aldım oğluma zaten erkek bebek gösterirmişte kızlar 4.5 5 aylıkken gösterirmiş cinsiyetini seninki biraz utangaç galiba :) kaç haftalıksın
Kızlar bugün doktora geldim sıra bekliyorum inş. Hayırlısıyla cinsiyet leri öğrenir iz 😊 ya doktorum tetanoz aşısı yaptırmaya gerek yok dedi ama tedavi doktoruma ay sonu gideceğim bakalım ne der hakkımızda hayırlısı olsun...
Allah de ötesini bırak...
Evet canım iki tane oğlum olacakmış 😊 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. 🙏 gönülden bir kız bir erkek geçerdi ama Rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı böyleymiş....
:) oh oh maşallah canım rabim kucağına almayıda nasip etsin hepimizin erkek :))
Evet canım iki tane oğlum olacakmış 😊 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. 🙏 gönülden bir kız bir erkek geçerdi ama Rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı böyleymiş....
Dilber53 Masllaahh cnm inşallah kucağına aldığın günde görürsün hayırlı olsun aynen bu sene erkek dönemi galiba kızlarin da çok cici kıyafetleri var aklım gidiyor onları görünce
Kızlar sürekli baş ağrısı var bende daha önce bukadar sık olmazdı bu durumu yaşayanlar varmi
Evet canım bende aynı durumdayım gözlerimi açamıyorum bi tuttuğu zaman enazikigün geçmiyo soğuk batvar markete ondan alıyorum 6saatik onlar biraz yatıştırıyor sende dene belki fayda ederde rahatlatsın onlar ilaç içermiyo imgeden bandı diye geçiyo geçmişolsun
Kızlar geçmiş olsun bende acayip grip oldum öksürük kaldı bende havalar çok sıcak ceryanda kaldım sanırım soğukta su içtim ama acayip üşütmüşüm ikiz hamilelik zormuş inş. Kazası belasız kucağımıza alırız bebişlerimizi🙏🙏
Gunaydın kızlarrrr.
Yarın bemnim için büyük günnnnnn..
Doktor kontrolüm varrr.
Ayrıntı ultrasona giricem.bebeğimde artık kendini gösterir diye düşünüyorumm.19 haftadayız artık yaniii bilemiyorumm.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?