Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Nasılsın abadii nasıl gidiyor hamilelik

Allah de ötesini bırak...

Ah ah 5haftada 5kilo verdim.bulanti kusma beni mahvetti. 10 haftalik oldum cok
sukur.bu zor gunlerim gecsede bi yemeye baslasam artik cok zormus.sen nasilsin
canim ben giremiyorum artik pek.

Ya canım seni bayağı etkilemiş Ben kilo aldım canım 59 idim 62 oldum benide ara ara bulantılar alıyor tansiyonum düşüyor sıkca kendimi yorduğumda bilhassa bide yemek yemeyince düşüyor onun haricinde tüm gün evdeyim sıkıcı geçiyor ama totişlerime patik örmeye başladım birşeyler ilgilenince vakit güzel geçiyor canım 😊

Nasılsın abadii nasıl gidiyor hamilelik

Çok şükür canım herşey yolunda çok bulantım var bişey yedimde hemen çıkarıyorum artık sıkıldım yemek yemek istiyorum geceleri çok tansiyonum düşüyor ama çok şükür iyiyiz haftaya ikili testimiz var hayırlısıyla bisorun çıkmaz hiç girmiyorsunuz bende bakıp çıkıyorum bişey yazmıyorum

Canım aslında giriyorum diğer topiklere de bakıyorum bazen yazıyorum bazen okuyup çıkıyorum 2015 ocak annelerindeyim bide tüpü kızlar topiğin deyim 😊 ara ara ilgimi çeken konulara yazıyorum bazende bilmediklerini okuyup öğreniyorum 😊 sende gel

Abadii.

Son düzenleme:
Hayırlı kandiller kızlar kaybolduk artık hoş sohbetler e devam etsek 😊

Vallaha yaaaa kimse kalmadı bende artık bakmıyorum hadi gelin artık buarada herkeze hayırlı bayramlar bayramınız kutlu olsun :))

Canım bizde iyiyiz çok şükür ama 10 gün önce kanamam oldu ve şimdi lekelenmeler devam ediyor evde dinleniyorum yatarak çok bunaldım ama 😕 inş.lekelenmeler geçer bizim cinsiyetler biri için erkek dedi diğeri göstermiyor dedi ama erkek te olabilir dedi bayramdan sonra kontrole gideceğiz bakalım inş. Kesin birşey söyler senin cinsiyet belli mi ?

Çok geçmiş olsun canım benimde 15 önce kanamam oldu iki hafta oluyo birbuçuk gün hastanede yatım şimdi çok şükür iyiyi lekelenmem çok olmadı bir hafta sürdü ama berbat bi diş ağrısı var bende aylardır çekiyorum bilmiyorum ne olucak kutucuğum erkek kesin :)) bak hastaneye giderken çikolata ye bebek bönüyo benimkide göstermiyordu ben öyle yaptım :))

Ya senindemi kanaman oldu oh çok şükür geçti inş. Benim lekelenmelerde geçecek ben hastaneye gitmedim ilçede oturuyorum pazar günü Acilde kadın doğumcu yoktu bende Rize merkezdeki doktorumu aradım progestan al yat dinlen dedi sonra pazartesi gittim kadın doğuma ultrasonda baktı bebekler iyiydi çok şükür yat dinlen yordum kendini dedi progestana devam şimdi Rize merkeze geldim annemdeyim cumartesi kontrole gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa...evet bende çikolata yemiştim gene yerim ne zaman yedin sen ben doktora gittim sırası beklerken yedim 😊 rabbim oğluşun u hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım 😊 benimde biri erkek bakalım diğeri de ya erkek ya kız hayırlısı olsun 🙏🙏

Dilber53 cnm bu çikolata miktarı ne kadar hayırlı olsun cinsiyet ler öğreniliyor artık

Son düzenleme:

Evet canım bende muayene sırası beklerken biparca atım azıma :))

Kızlarr bebeklerînizin cinsiyeti belli oldumuu.benim belli degil dahaa

Benim haftaya kontrolum ayrintili ultrasona giricemm.artıkkk kendini gösterir diye düşünüyorumm.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…