Kızlarr nerdesin iz kaç gündür nasıl gidiyor hamilelik benim mide bulantılarım başladı yemek kokusu hiç alamıyorum midem çok fena oluyor ya şikayetçi değilim çok şükür diyorum 🙏🙏🙏 ama söylendiği gibi acayip bir duygu ananas yiyemiyorum artık ağzıma almamla çıkarmam bir oluyor midem kabul etmiyorilk zamanlarda çok yedim acaba ondan mı bilemedim ??? Sizde durumlar nasıl ???
Allah de ötesini bırak...
Merhaba kızlar size bir sorum olacak gonal f iğnesi tedavisi oldum ve cok sayıda yumurtam gelişti 10unun üstünde 18mmlik yumurtalarım oluştu ve cuma gunü çatlatma iğnesi oldum kendın imkanlarımıza deneme yapıcaz tüp bebek degıl yanı cok sancım var iki büklüm duruyorum sizce bu normal mi lütfen yardımcı olun
Iyi canım çok şükür sabret canım 5hatayla 12 hafta hep olurmuş bulantı kıraker ye kendini çok zorlama öyünlerin azat ve sıklaştır daha iyi gelir istifra ederken dikkat et karnın fazla kasılmasın benim geçen hafta bulantım çok vardı ama bu hafta iyiyim çok şükür günde biryada ikidefa çıkarıyorum onada alıştım artık :))
Ben gunlerdir yatak yorgan yatiyorum arada serum taktiriyorum.yemek lafini bile
duymak istemiyorum simdiden 1bucuk kilo verdim.cok zor gunler geciriyorum.
cok zormus.ah o kokular cok iyi biliyorum nasil oldugunu.allah hepimize yardim etsin
Kızlar nerelerdesiniz bugün kontürolum vardı şeker yüklemesi yaptırdım 160 çıktı yüksekmiş bebekleriminde birinin hala kalp atışı yokçok üzüldüm ama rabim nederse o olur kusmetimde bu varmış kuzum sağlıklı sihatli olsunda bir iki hiç farketmez yeterki sağlıklı kucama olayım
Canim kacinci haftadasin senin bebislerrrr.bana seker yuklemesi henuz yapilmadiii ne zaman yapiliyorrrr
Gülüm 7+2benim aylemde şeker ırsi olduğu için erken yaptılar zaten tedavide sınırda çıkmıştı şimdi yüksek çıktı diyet filan vermedi ama çok dikkat etmem lazımmış
Gülüm 7+2benim aylemde şeker ırsi olduğu için erken yaptılar zaten tedavide sınırda çıkmıştı şimdi yüksek çıktı diyet filan vermedi ama çok dikkat etmem lazımmış
Kimse yazmayın ca bende yazmıyorum nasılsın canım ya Rabbena vardı kaybettim onu acaba nasıl diğer sayfalar çok çabuk ilerliyor yetişemiyorum eskisi gibi sık sık giremiyorum ...ben yarın farklı doktora kontrole gideceğim bakalım inş. Herşey yolundadır sen nasılsın nasıl gidiyor
DOktorumu Değiştirmiyorum canım ben trabzonda tedavi gördüm ama Artvinin arhavi ilçesinde yaşıyorum Rize ye yakın doktorum Rizeye de takip ettir kendini dedi 15 günde bir ona 15 gün sonra bana gel dedi ondan canım
Analadım canım benimde aynı ama ben direk tedaviden sonra hiç gitmedim hemen bulunduğum şehirdeki kadın doğumcuya başladım tel tadavi gördüğüm doktorlar görüşüyorum hiçdeyilse seyat etmek zorunda kalmıyorum
Canim dun dr 5+4 dedi.26 sinda transfer olmustum.seninki mutlaka gorunur.hem
benim icime oyle doguyor senin ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?