Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Kızlarr nerdesin iz kaç gündür nasıl gidiyor hamilelik benim mide bulantılarım başladı yemek kokusu hiç alamıyorum midem çok fena oluyor ya şikayetçi değilim çok şükür diyorum 🙏🙏🙏 ama söylendiği gibi acayip bir duygu ananas yiyemiyorum artık ağzıma almamla çıkarmam bir oluyor midem kabul etmiyor ilk zamanlarda çok yedim acaba ondan mı bilemedim ??? Sizde durumlar nasıl ???

Allah de ötesini bırak...

Iyi canım çok şükür sabret canım 5hatayla 12 hafta hep olurmuş bulantı kıraker ye kendini çok zorlama öyünlerin azat ve sıklaştır daha iyi gelir istifra ederken dikkat et karnın fazla kasılmasın benim geçen hafta bulantım çok vardı ama bu hafta iyiyim çok şükür günde biryada ikidefa çıkarıyorum onada alıştım artık :))

Ben gunlerdir yatak yorgan yatiyorum arada serum taktiriyorum.yemek lafini bile
duymak istemiyorum simdiden 1bucuk kilo verdim.cok zor gunler geciriyorum.
cok zormus.ah o kokular cok iyi biliyorum nasil oldugunu.allah hepimize yardim etsin

Merhaba kızlar size bir sorum olacak gonal f iğnesi tedavisi oldum ve cok sayıda yumurtam gelişti 10unun üstünde 18mmlik yumurtalarım oluştu ve cuma gunü çatlatma iğnesi oldum kendın imkanlarımıza deneme yapıcaz tüp bebek degıl yanı cok sancım var iki büklüm duruyorum sizce bu normal mi lütfen yardımcı olun

Allah yardımcın olsun canım bu iyneyi bende kullanmıştım evet yumurtalar çatlarken böyle ağrı çekiyordum normal canım çatladıgı için yüreğini ferah tut bildigim kadarıyla 42 46 saagatler arasında döllenme oluyordu yanlış hatırlamıyorsam hayırlısı rabim yardımcın olsun hadi inşallah kavuşursun yavruna

Sağol canım ama kusma özürlüyüm desem yeridir kurmayı beceremem geçen bulantı dan karnım kasıldı ama çıkaramıyorum koku almak istemiyorum burnumu tıkayarak yemek yapıyorum.. evet dediğin gibi çubuk kraker çok tüketiyorum iyi geliyor bide sabahları bal koyuyorum ağzıma çok şükür bugünlerimize hepsi geçici Rabbimin izniyle 🙏🙏🙏

Ben gunlerdir yatak yorgan yatiyorum arada serum taktiriyorum.yemek lafini bile
duymak istemiyorum simdiden 1bucuk kilo verdim.cok zor gunler geciriyorum.
cok zormus.ah o kokular cok iyi biliyorum nasil oldugunu.allah hepimize yardim etsin

Canım ya seninki çok ağırmış inş en kısa zamanda atlatırsın Allah kolaylık versin canım evet kokular fena etkiliyor 😕 inş. Bugünlerimize de hayırlısıyla atlatırız🙏🙏

Kızlar nerelerdesiniz bugün kontürolum vardı şeker yüklemesi yaptırdım 160 çıktı yüksekmiş bebekleriminde birinin hala kalp atışı yok çok üzüldüm ama rabim nederse o olur kusmetimde bu varmış kuzum sağlıklı sihatli olsunda bir iki hiç farketmez yeterki sağlıklı kucama olayım

Canim kacinci haftadasin senin bebislerrrr.bana seker yuklemesi henuz yapilmadiii ne zaman yapiliyorrrr

Canim kacinci haftadasin senin bebislerrrr.bana seker yuklemesi henuz yapilmadiii ne zaman yapiliyorrrr

Gülüm 7+2benim aylemde şeker ırsi olduğu için erken yaptılar zaten tedavide sınırda çıkmıştı şimdi yüksek çıktı diyet filan vermedi ama çok dikkat etmem lazımmış

Gülüm 7+2benim aylemde şeker ırsi olduğu için erken yaptılar zaten tedavide sınırda çıkmıştı şimdi yüksek çıktı diyet filan vermedi ama çok dikkat etmem lazımmış

Canım benim inş bebişin seninledir ve çok Nazlı kalp sesi sin i gizliyordur 🙏 canım hayırlısı olsun eltim dede hamile şekeri çıkmıştı diyet verdi doktor daha çok sebze türü tükettim salata falan sende dikkat et canım Rabbim inş. En kısa zamanda bebişin in sesini duyurur sana 🙏🙏🙏

Kimse yazmayın ca bende yazmıyorum nasılsın canım ya Rabbena vardı kaybettim onu acaba nasıl diğer sayfalar çok çabuk ilerliyor yetişemiyorum eskisi gibi sık sık giremiyorum ...ben yarın farklı doktora kontrole gideceğim bakalım inş. Herşey yolundadır sen nasılsın nasıl gidiyor

İyiyiz canım şuan bisıkıntımız yok çok şükür hiç haberim yok tatlım neden doktorunu değiştiriyorsun

DOktorumu Değiştirmiyorum canım ben trabzonda tedavi gördüm ama Artvinin arhavi ilçesinde yaşıyorum Rize ye yakın doktorum Rizeye de takip ettir kendini dedi 15 günde bir ona 15 gün sonra bana gel dedi ondan canım

Analadım canım benimde aynı ama ben direk tedaviden sonra hiç gitmedim hemen bulunduğum şehirdeki kadın doğumcuya başladım tel tadavi gördüğüm doktorlar görüşüyorum hiçdeyilse seyat etmek zorunda kalmıyorum

Sanırım senin yol uzun iyi yapmışsın ya ben burada arhavide devlet hastanesi var onada gitmeyi düşünüyorum acillik bir durum olursa Rizeye gidene kadar burada bakılırım bilsin beni diye hakkımızda hayırlısı olsun canım 🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…