Aaaaaaaaaa
Niye yasakkı acabaaaaaa.
Onun rahatlıgını bilirken digerlerine donmek cok can sıkıcı.benim cevremde yapan vardi amaaa..(((
Canim tup bebek oldugu icin bebek icin ortam dogal yolla olusmuyor.biz ignelerle ortam olusturuyoruz doktorum bu yuzden riskli dedi canim kendini kasicaksin agdayi cekiceksin hic gerek yok riske yaniii dedi
anladım napalım idare edicez cnm.
Canim tup bebek oldugu icin bebek icin ortam dogal yolla olusmuyor.biz ignelerle ortam olusturuyoruz doktorum bu yuzden riskli dedi canim kendini kasicaksin agdayi cekiceksin hic gerek yok riske yaniii dedi
Canım inş. Kat kat artmıştır bende bugün test vericem benimki de senin kide inş. Kat kat artmıştır sevincimiz devam eder 😊
Allah de ötesini bırak...
Amin canim insallah sen bugun guzel haberleri ver.yarinda ben vereyim.drm
yarin baktir dedi.karar degistirmis.yarin vercem bakalim.
Kızlar dün çok ağrım vardı bugün gitim tahlil yaptırdım 917 olmuş doktorum muhatne eti keseye benzer bişeyler gördük doktorum salıya daha iyi görürüz dedi çok çok sevindim kuzum yaramazlık yapıyo beni biraz korkutuyor ama çok şükür iyiyiz :)))
Maşallah canım meleklerimiz rabbimize emanet inş. Hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur inş.
Canım çok şükür herşey yolunda 19 gün sonra kalp sesi için gideceğiz yarın senden gelsin güzel haberler ☺
Kızlar dün çok ağrım vardı bugün gitim tahlil yaptırdım 917 olmuş doktorum muhatne eti keseye benzer bişeyler gördük doktorum salıya daha iyi görürüz dedi çok çok sevindim kuzum yaramazlık yapıyo beni biraz korkutuyor ama çok şükür iyiyiz :)))
Oh oh gelsin kuzucuklaryarinda ben vereyim guzel haberlerde insallah
birbirimizi motive edelim.ondan sonra saglikla yola devam insallah
Amin canim insallah.benim bi dusugum var.allah kimseye yasatmasin.amaanInşallah canım bekliyorum güzel haberlerini hakkımızda hayırlısı olsun inş. Düşük gibi şeyler olmaz hayırlısıyla kucağımıza alırız meleklerimizi 😊🙏🙏🙏
Amin canim insallah.benim bi dusugum var.allah kimseye yasatmasin.amaan
bosverelim bunlari simdi aralik bebisi oluyor bizimki degilmi.kisin sicacik
yuvamizda kuzularimizi kokluyor olucaz insallah
Ayy inş. Canım Rabbim hepimize nasip eder inş. Boşver elim geçmiş geride kaldı yaşanması gerekiyordu yaşandı bitti...rabbim bundan sonrasını güzel eyler inş. Bende düşük olur diye korkuyorum inş. Öyle şeyler Mevlam yaşatmak bizlere. ..🙏🙏🙏
Hersey guzel olacak canim cok şükür rabbime.
Doktorum benim ilaclarimi degistirdi artik estrofem ecopirin vr progestan ignem bitti artik kullanmiyorummmm. Diger ilaclarima ilave proluton depot diye bir igne verdi doktorum kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?