Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Aaaaaaaaaa
Niye yasakkı acabaaaaaa.
Onun rahatlıgını bilirken digerlerine donmek cok can sıkıcı.benim cevremde yapan vardi amaaa..(((

Canim tup bebek oldugu icin bebek icin ortam dogal yolla olusmuyor.biz ignelerle ortam olusturuyoruz doktorum bu yuzden riskli dedi canim kendini kasicaksin agdayi cekiceksin hic gerek yok riske yaniii dedi

Canim tup bebek oldugu icin bebek icin ortam dogal yolla olusmuyor.biz ignelerle ortam olusturuyoruz doktorum bu yuzden riskli dedi canim kendini kasicaksin agdayi cekiceksin hic gerek yok riske yaniii dedi

anladım napalım idare edicez cnm.

Canım ben epilasyon makinayla yaptım ama ölede gidemem ki doktora ne bilem ???? Sezeryan dan sonra ağd yapmak 6 ay yasak diye biliyorum ....

Allah de ötesini bırak...

Canım inş. Kat kat artmıştır bende bugün test vericem benimki de senin kide inş. Kat kat artmıştır sevincimiz devam eder 😊

Amin canim insallah sen bugun guzel haberleri ver.yarinda ben vereyim.drm
yarin baktir dedi.karar degistirmis.yarin vercem bakalim.

Kızlar dün çok ağrım vardı bugün gitim tahlil yaptırdım 917 olmuş doktorum muhatne eti keseye benzer bişeyler gördük doktorum salıya daha iyi görürüz dedi çok çok sevindim kuzum yaramazlık yapıyo beni biraz korkutuyor ama çok şükür iyiyiz :)))

Amin canim insallah sen bugun guzel haberleri ver.yarinda ben vereyim.drm
yarin baktir dedi.karar degistirmis.yarin vercem bakalim.

Canım çok şükür herşey yolunda 19 gün sonra kalp sesi için gideceğiz yarın senden gelsin güzel haberler ☺

Maşallah canım meleklerimiz rabbimize emanet inş. Hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur inş.

Kizlar ben geldim.bebisin kesesini gordum gobegimden ultrasonla cok netti.21 de kalp atisi icin gidicez bu arada benim ikiz degilmis tek bebisim olucak kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok şükür herşey yolunda 19 gün sonra kalp sesi için gideceğiz yarın senden gelsin güzel haberler ☺

Oh oh gelsin kuzucuklaryarinda ben vereyim guzel haberlerde insallah
birbirimizi motive edelim.ondan sonra saglikla yola devam insallah

Doktorum benim ilaclarimi degistirdi artik estrofem ecopirin vr progestan ignem bitti artik kullanmiyorummmm. Diger ilaclarima ilave proluton depot diye bir igne verdi doktorum kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimde cok agrim oldu transferden itibaren yaklasik 17 gun bebek yerini hazirlarken yerine yerlesirken cok agri oluyorrrr canim

Oh oh gelsin kuzucuklaryarinda ben vereyim guzel haberlerde insallah
birbirimizi motive edelim.ondan sonra saglikla yola devam insallah

Inşallah canım bekliyorum güzel haberlerini hakkımızda hayırlısı olsun inş. Düşük gibi şeyler olmaz hayırlısıyla kucağımıza alırız meleklerimizi 😊🙏🙏🙏

Amin canim insallah.benim bi dusugum var.allah kimseye yasatmasin.amaan
bosverelim bunlari simdi aralik bebisi oluyor bizimki degilmi.kisin sicacik
yuvamizda kuzularimizi kokluyor olucaz insallah

Amin canim insallah.benim bi dusugum var.allah kimseye yasatmasin.amaan
bosverelim bunlari simdi aralik bebisi oluyor bizimki degilmi.kisin sicacik
yuvamizda kuzularimizi kokluyor olucaz insallah

Ayy inş. Canım Rabbim hepimize nasip eder inş. Boşver elim geçmiş geride kaldı yaşanması gerekiyordu yaşandı bitti...rabbim bundan sonrasını güzel eyler inş. Bende düşük olur diye korkuyorum inş. Öyle şeyler Mevlam yaşatmak bizlere. ..🙏🙏🙏

Hersey guzel olacak canim cok şükür rabbime.

Bende kullanıyorum o igneyi.transferden sonra başladım. bes gunde bir dusuk onleyici igne

selam kızlar bende nisan başında tedaviye başladım ve çok şükür pozitifi gördüm. normalde bugün ilk gebelik kontrolüm vardı ama ben salı günü ağda yaptım ve sabah kalktığımda kanama olmuştu ve devam ediyodu. öncesinden 2 tane kimyasal gebeliğim olduğu için ağlamaktan kendimi alamadım hemşireyi aradım kanamam var dedim iğne vurdur dedi normalde fitil kullanıyodum. eşime haber verdim geldi acil hastaneye gittik muayene oldum çok şükür keseyi gördük kalp atışı var gibi dedi doktor ama daha belli değil dedeiii. haftaya tekrar kontrolüm var... ağlamaktan doktora soramadım ağda yaptım ondan olabilir mi diye bugünde burda yazınızı okudum . kızlar sakın ağda falan yapmayınnn bırakın ne hale gelirse gelsinnn bu aylar çok önemliii neler hissettiğimi bi ben bilirim bi Allah. sağlık ocağında ebeye sordum sonra ağda yaptım ondan olmşmudur diye olabilir dedi son 3 ayda da önermiyoruz dedii... artıkkk ağdaya elvadaa dicezz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…