selam kızlar bende nisan başında tedaviye başladım ve çok şükür pozitifi gördüm. normalde bugün ilk gebelik kontrolüm vardı ama ben salı günü ağda yaptım ve sabah kalktığımda kanama olmuştu ve devam ediyodu. öncesinden 2 tane kimyasal gebeliğim olduğu için ağlamaktan kendimi alamadım hemşireyi aradım kanamam var dedim iğne vurdur dedi normalde fitil kullanıyodum. eşime haber verdim geldi acil hastaneye gittik muayene oldum çok şükür keseyi gördük kalp atışı var gibi dedi doktor ama daha belli değil dedeiii. haftaya tekrar kontrolüm var... ağlamaktan doktora soramadım ağda yaptım ondan olabilir mi diye bugünde burda yazınızı okudum . kızlar sakın ağda falan yapmayınnn bırakın ne hale gelirse gelsinnn bu aylar çok önemliii neler hissettiğimi bi ben bilirim bi Allah. sağlık ocağında ebeye sordum sonra ağda yaptım ondan olmşmudur diye olabilir dedi son 3 ayda da önermiyoruz dedii... artıkkk ağdaya elvadaa dicezz.
Bende kullanıyorum o igneyi.transferden sonra başladım. bes gunde bir dusuk onleyici igne
Canım çok şükür herşey yolunda 19 gün sonra kalp sesi için gideceğiz yarın senden gelsin güzel haberler ☺
Allah de ötesini bırak...
Cok sevindim canim kacinci gunundu bugun bu arada pit pitlari duyucaz en kisa zamanda insallah
Yanma oluyormu canim
Benide drm haftaya cuma cagirdi.bugun 14.gunum.kalp atislari duyulurmuki
Inş. Canım benim bugün 16.günüm pıt pıtları duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısıyla duyarız inş. Hayırlısıyla kucağımıza alırız meleklerimizi🙏🙏🙏 senin kaçıncı gündü ???
Benide drm haftaya cuma cagirdi.bugun 14.gunum.kalp atislari duyulurmuki
Ooo hemde nasıl.sonrasındada yumru gibi ilaç kalıyo sanki yapıldıgı yerde.
Canim kalp atisi duyulmaz cunku keseyi gordukten 2 hafta sonra kalp atisi oluyomusssss
Arkadaslar clexan 0,4 olan varmi bende pihtilasma cikmadi ama her ihtimale karsi
basladi dr bir dusugum oldugu icin.gobegim mosmor.of doguma kadada
vurulacakmisim
Benimde de doktorum Hibor başladı kan pıhtılaşması için ama herhangi bişey söylememişti sanırım oda her ihtimale karşı kullanmamı istedi ama kalp atışlarını duyduktan hemen sonra kesecekmişiz hiboru. Bu arada benimde göbeğim mosmor oldu ama dağılmaya başladı artık, doktorumuz ne diyorsa yapıcaz yeter ki bebeklerimiz iyi olsun, sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah..
Arkadaslar clexan 0,4 olan varmi bende pihtilasma cikmadi ama her ihtimale karsi
basladi dr bir dusugum oldugu icin.gobegim mosmor.of doguma kadada
vurulacakmisim
Canım hangi ilaçları kullanıyorsun ben oksapar göbek iğnesi , estrofem sabah akşam, progestan tablet günde 3 kere birde folbiol ve crinone jel kullanıyorum bunları transferden itibaren kullanıyorum progestan kalçadan dı tablete döndü bakalım kontrol nasıl geçecek ona göre devam ya da değişir ama göbek bendede fena Rabbim yardımcımız olsun meleklerimizi bize bağışlar inş. Bunlara da şükür 🙏🙏🙏
Canım hangi ilaçları kullanıyorsun ben oksapar göbek iğnesi , estrofem sabah akşam, progestan tablet günde 3 kere birde folbiol ve crinone jel kullanıyorum bunları transferden itibaren kullanıyorum progestan kalçadan dı tablete döndü bakalım kontrol nasıl geçecek ona göre devam ya da değişir ama göbek bendede fena Rabbim yardımcımız olsun meleklerimizi bize bağışlar inş. Bunlara da şükür 🙏🙏🙏
Canim clexan igne, crione jel, folbiol birde aspirin icim disim ilac oldu.cuma bakalim
benim randevumda insallah hayırlı haberler alırız.
Selem canım bende aynı ilaçlar kulanıyorum benimde 20 günüm artık hakımızda hayırlısı tabim yavrularımıza saglık sihat versinide bizler herşeye razıyız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?