Anladım canım hepsinin işlevi aynıdır isimleri farklı ...amin canım bende 27 mayıs iple çekiyorum vallahi...ya siz etrafınızda hamile olduğunuzu söylediniz mi biz yavaş yavaş aileye söylüyoruz kalp sesi nde sonra herkese söyleriz kesin diye...
Allah de ötesini bırak...
Oooo yolumuz uzun desene olsun bekleriz.yeterki saglikli olsunlarda.
canim bulantin falan varmi.bende sadece cok uyku geliyo.
Kizlar anneler gunumuz kutlu olsunnnn bu anneler gunu en guzeli bizim icin bizde anneyiz artikkkk oleyyyyyyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla canim ben bu sefer temkinli davraniyorum.ilkinde herkese soyledim.dusunce
tek tek anlatmak daha cok aci verdi.yalanciktan vah vahlar falan.bu sefer en yakinima
soyledim annem dahil 3,5 kisiye. Cunku herkes bi nispet bi aciyoo yalandan sanki.3 ayi tamamlasin bombayi patlaticam
En güzeli canım bende aslında öle istiyordum aileye bile söylemek istemiyordum ama benim ilk tuttu ya acemilik işte hayırlısı olsun inş. Sorunsuz olur güzel hayırlı bir hamilelik geçiririz...
Allah de ötesini bırak.
benimde transferin dördüncü günü cnm ama 2 günden bu yana kasık ağrısı baş ağrısı malum korkuyorum cnm bende ilk denemem neler yaptınız sürekli yattınızmı anlatırmsıınız bana tecrübesi olanlar çok zor bi süreç buuu
En güzeli canım bende aslında öle istiyordum aileye bile söylemek istemiyordum ama benim ilk tuttu ya acemilik işte hayırlısı olsun inş. Sorunsuz olur güzel hayırlı bir hamilelik geçiririz...
Allah de ötesini bırak.
benimde transferin dördüncü günü cnm ama 2 günden bu yana kasık ağrısı baş ağrısı malum korkuyorum cnm bende ilk denemem neler yaptınız sürekli yattınızmı anlatırmsıınız bana tecrübesi olanlar çok zor bi süreç buuu
Öncelikle Canım transferin hayırlı olsun inş. Pozitif sonuç alırsın...ben transfer günü gripliydim ve 3 gün boyunca kötü etkiledi beni hapşırdım öksürdüm gripliydim olduğum için genelde yattım 3- 5 güne kadar dikkat et yat otur yatarken bacaklarını kendine çekerek yat...kalk dolaş devamlı yatmak iyi değil kan dolaşımı için biraz evde dolan ve asla tutunacak mı tutunmayacak mı düşünme ama bolca dua Allah tan iste...kitap oku tv izle kafanı dağıtacak şeyler konuş transfer üzerinde fazla durma :) eger zamanı gelmişse rabbimizin izniyle olacak canım sakın o konuya takılma ama bolca dua dua hem içim ferahlar. ...
Allah de ötesini bırak.
transferin ilk üç günü 2-3 saat oturduysam kalktım 15-20 dk yürüdüm üç gün boyunca hep böyle yaptım
transferin dördüncü günü 16 saatlik nöbetime gidip çalıştım
şuan 5 haftalık hamileyim
sürekli yatanların geneli negatif sonuç aldı
yatmayın kalkın dolaşın yürüyün
transferin ilk üç günü 2-3 saat oturduysam kalktım 15-20 dk yürüdüm üç gün boyunca hep böyle yaptım
transferin dördüncü günü 16 saatlik nöbetime gidip çalıştım
şuan 5 haftalık hamileyim
sürekli yatanların geneli negatif sonuç aldı
yatmayın kalkın dolaşın yürüyün
Evet canım çok yatmak iyi değil ben de 2 haftalık hamileyim 😉 ev işlerini yavaş yavaş yapıyorum ama henüz evi süpürmedim ona korkuyorum yorucu olur diye ama eşime gömlek ütülüyorum masa hazırlıyorum yemek falan yapıyorum sanırım okadar işten bişey olmaz 😛😛😛
Evet canım çok yatmak iyi değil ben de 2 haftalık hamileyim 😉 ev işlerini yavaş yavaş yapıyorum ama henüz evi süpürmedim ona korkuyorum yorucu olur diye ama eşime gömlek ütülüyorum masa hazırlıyorum yemek falan yapıyorum sanırım okadar işten bişey olmaz 😛😛😛
Canim hayirlisi olsun bu arada 2 hafta derken anlamadim 6 haftalik mi yani?
Hepinizin hamileligi saglikli ve huzurlu şekilde 9 ay sürsün ins. Sonrasindada hsyirlisiyla kucaginiza almak nasip olsun.
Kizlar size sorum olacak, benim transferin 3. Günü ve ben pek bisey hissetmiyorum sadece bugün asiri derece gaz sancim oldu ama canim çok yandi aranizda böyle bisey yasayan oldumu? Bisey olur diye cok korktum.Bide hiç belirti yasamayip hamile kalan varmi aranizda.
Bizler içinde dua etmeyi unutmayin.
Canim hayirlisi olsun bu arada 2 hafta derken anlamadim 6 haftalik mi yani?
Ben transfer gününden sayıyorum son adetten mi saymak gerekiyor bilemedim???
Herkese merhabalar, bende nisanda tüp bebekle hamile kaldım çok şükür. Pazartesi keseyi gördük, haftaya pazartesi de kalp atışlarını duyucaz Allah kısmet ederseÇook heyecanlıyımm, anladığım kadarıyla burada birçok arkadaş kalp atışlarını bekliyor. Allah yardımcımız olsunn, yüzümüzü güldürsünn bebişlerimizin kalp atışlarıyla..
Cnm keseyo gorursunde kalp atisini bilemiyorum cnm.aramızda alti gun var benim 9 nisen transfer cnm.
Merhaba arkadaslar ben de yeni katildim aramiza henuz 6 hafta oldu kalp atisini gorduk ama duymadik.umarim herkesinki hayirlisiyla iyi bir selilde sonlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?