Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Tüm Anneleri mizin , anne adaylarının ve anne aday adaylarının Anneler günü kutlu olsun 😊 seneye rabbim meleklerimizle kutlamayı nasip etsin hepimize inş.🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Valla canim ben bu sefer temkinli davraniyorum.ilkinde herkese soyledim.dusunce
tek tek anlatmak daha cok aci verdi.yalanciktan vah vahlar falan.bu sefer en yakinima
soyledim annem dahil 3,5 kisiye. Cunku herkes bi nispet bi aciyoo yalandan sanki.3 ayi tamamlasin bombayi patlaticam

Kizlar anneler gunumuz kutlu olsunnnn bu anneler gunu en guzeli bizim icin bizde anneyiz artikkkk oleyyyyyyy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar anneler gunumuz kutlu olsunnnn bu anneler gunu en guzeli bizim icin bizde anneyiz artikkkk oleyyyyyyy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne mutlu bize bu gunleride gorduk rabbim tamamina erdirsin.canim bulanti icinde
soyle dusun.yillarca evlat hasretiyle yanan bi arkadasim sonunda evlat sahibi oldu cok
sukur bana diyorki eger miden bulanir kotu olursan her bulantinda allaha sukret
bebegim benimle diye ve gulumse diyor.sende oyle yapmaya calis canim allah yardimcimiz olsun.

En güzeli canım bende aslında öle istiyordum aileye bile söylemek istemiyordum ama benim ilk tuttu ya acemilik işte hayırlısı olsun inş. Sorunsuz olur güzel hayırlı bir hamilelik geçiririz...

Hepinizin hamileligi saglikli ve huzurlu şekilde 9 ay sürsün ins. Sonrasindada hsyirlisiyla kucaginiza almak nasip olsun.

Kizlar size sorum olacak, benim transferin 3. Günü ve ben pek bisey hissetmiyorum sadece bugün asiri derece gaz sancim oldu ama canim çok yandi aranizda böyle bisey yasayan oldumu? Bisey olur diye cok korktum.Bide hiç belirti yasamayip hamile kalan varmi aranizda.
Bizler içinde dua etmeyi unutmayin.

Hayırlısı oldun canım inşallah pozitifi de görürsün canım benim 21 gün oldu hamileyim çokşükür hiçmi hiç birşey hisetmiyordum senin gibi çok endişe ediyodum şimdi çokşükür kuzum benimle sende merak edip kendini sitrese sokma rahatol kenini yorma dikkat et yavaş hareket et ve bol bol duva et rabime sığın inşallah pozitifi görüceksin :)

Merhaba arkadaslar ben de yeni katildim aramiza henuz 6 hafta oldu kalp atisini gorduk ama duymadik.umarim herkesinki hayirlisiyla iyi bir selilde sonlanir

Benim doktorum bastan beri yatmaya karsi cikti,bilimsel bir degerinin olmadigi ispatlandi dedi yune de dikkat ettim.ben sadece kalp atisini gorduk on gun sonra duyariz dedi.Ama hala diyemiyorum ne zaman emin olacagim bilemiyorum.😳😳enteresan duygusal bag kurmaya korkuyorum

Ben de beklemedeyim

Merhaba arkadaslar ben de yeni katildim aramiza henuz 6 hafta oldu kalp atisini gorduk ama duymadik.umarim herkesinki hayirlisiyla iyi bir selilde sonlanir

Hoş gelmişsin ne güzel keseyi gördün benim hoca geç çağırdı ikisinide aynı anda bakmak için ama çok merak ediyorum ya umarım herşey yolunda dır ...Kalp atışını duysam rahatlarım tedirginliğimi üzerinden kalkar ve kafamdaki soruların cevabını aldım mı tamamdır bir sonraki aşamaya geçeriz inş. 🙏🙏

Kızlar çok şükür keseyi bugün gördük 2hafta sonra kalp atışlarını kısmetse duyucaz darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…