Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Kızlar çok şükür keseyi bugün gördük 2hafta sonra kalp atışlarını kısmetse duyucaz darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza :))

Çok güzel canım bende sabırsızlıkla bekliyorum beni ayrı ayrı çağırmadı kese ve kalp atışını aynı anda kontrol edecekmiş ama sabırsızlanıyırum 😐 çok şükür çok sevindim senin adına 😊

Allah de ötesini bırak...

Kızlar nerelerdesiniz yaa bebişleriniz nasıl sayfamızı çok ihmal etmeye başladık ....

Son düzenleme:
kızlar estrofem ve crinone jel kullanıyormusunuz? ne kadar kullanıyorsunuz ve ne zamana kadar kullanacaksınız?
ben estrofem 2mg tableti sabah 2, akşam 2 alıyorum
crinone jelide sabah akşam kullanıyorum
estrofemin gebelerde fetüs anomalılerine neden oldugu yazılmış başka bir sayfada doğrumu?
içime kurt düştü:18:

Benim doktorum estrofemi keseyi gördüğümüz gün bıraktırdı, ben sabah 1 akşam bir tablet alıyordum ama crinone jeli sabah akşam hala kullanıyorum. Sen keseyi görmüşmüydün? :44:

Benim doktorum estrofemi keseyi gördüğümüz gün bıraktırdı, ben sabah 1 akşam bir tablet alıyordum ama crinone jeli sabah akşam hala kullanıyorum. Sen keseyi görmüşmüydün? :44:

doktorumla görüştüm canım
kalp atışını duyunca bıraktıracakmış estrofemi

Çok şükür canım iyiyiz bisıkıntımız yok sizleri merak Et'im kimseden ses çıkmıyor diye üzülmüştüm ....

Aslında buradayım ben devamlı kimse olmayınca bende yazmıyorum sık sık giriyorum bu topiğe...bende kalp sesini duymaya beklemekteyim 27 mayıs şafak sayıyorum :)

Aslında buradayım ben devamlı kimse olmayınca bende yazmıyorum sık sık giriyorum bu topiğe...bende kalp sesini duymaya beklemekteyim 27 mayıs şafak sayıyorum :)

Aynı gün duycakmışık bebişkerimizin kap atışlarını canım :))) senin tıransfer tarihin kaçtı herşey yolunda dimi bi farklılık varmı ??

Transferimin ucuncu gunu bugun. 3adet dondurulmus 3.gun embriyosu transfr edildi. Bugun jel ile birlikte cok az bir kahverengi leke gordum. Cok tedirgn oldum. Benim gibi olan oldu mu

Transferimin ucuncu gunu bugun. 3adet dondurulmus 3.gun embriyosu transfr edildi. Bugun jel ile birlikte cok az bir kahverengi leke gordum. Cok tedirgn oldum. Benim gibi olan oldu mu

Canım. Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin canım benimde olmuştu adet günümdü bel karsık arısı olmuştu çok azbi kahve rengi keke olmuştu çok morelim bozulmuştu 2 gün sonra hamile oldugumu öğrendim morelini bozma yat dinen çok ayağa kalkma içini ferah tut bak Hayırlısıyla yavrun seninledir bol bol duva et rabine sığın

Hayirlisi olsun hamileligin cnm. Ama beni daha ucuncu gnum. İlk dnememde onuncu gun pembe lekelenme olmustu ve tutmamisti. Senin kacinci gun oldu lekelenmen kacinci gun transferiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…