Ben transfer gününden sayıyorum son adetten mi saymak gerekiyor bilemedim???
Allah de ötesini bırak...
Canim son adet tarihinden hesaplaniyorrrrr.gebelik hesaplayiciya yaz cikar canim sonuccc
Kızlar çok şükür keseyi bugün gördük 2hafta sonra kalp atışlarını kısmetse duyucaz darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza :))
Canim son adet tarihinden hesaplaniyorrrrr.gebelik hesaplayiciya yaz cikar canim sonuccc
Ama bizim transfer ya belli ne zaman hamile kaldığımız neyse doktora sorarım bakalım ne diyecek???
Canım transfer tarihine göre hesaplattım 5 hafta 3 günlük müşüm 🐣🐣🐣
Canım transfer tarihine göre hesaplattım 5 hafta 3 günlük müşüm 🐣🐣🐣
Canim transfer tarihine gore degil son adet tarihine gore hesaplatiyosun
Canim transfer tarihine gore degil son adet
Ya ama internette tüp bebekler için transfer tarihi için deniliyor hesaplattım bende zaten adetlerim 1 2 gün oynuyor 😊 ya kızla siz ağda konusunu doktorunuza sordunuz mu ben bugün hemşire ye sordum ağda yasak değil ben epilasyon makinayla yapıyorum onun yerine jilet kullan dedi titreşim yapıyor radyasyon dedi kafam karıştı ya jilet çok kalınlaştırır ama ya ???
Kızlar nerelerdesiniz yaabebişleriniz nasıl sayfamızı çok ihmal etmeye başladık ....
kızlar estrofem ve crinone jel kullanıyormusunuz? ne kadar kullanıyorsunuz ve ne zamana kadar kullanacaksınız?
ben estrofem 2mg tableti sabah 2, akşam 2 alıyorum
crinone jelide sabah akşam kullanıyorum
estrofemin gebelerde fetüs anomalılerine neden oldugu yazılmış başka bir sayfada doğrumu?
içime kurt düştü:18:
Benim doktorum estrofemi keseyi gördüğümüz gün bıraktırdı, ben sabah 1 akşam bir tablet alıyordum ama crinone jeli sabah akşam hala kullanıyorum. Sen keseyi görmüşmüydün? :44:
doktorumla görüştüm canım
kalp atışını duyunca bıraktıracakmış estrofemi
Buradayız canım ara sıra dinleniyoruz😊 sende durumlar nasıl ...
Çok şükür canım iyiyiz bisıkıntımız yok sizleri merak Et'im kimseden ses çıkmıyor diye üzülmüştüm ....
Aslında buradayım ben devamlı kimse olmayınca bende yazmıyorum sık sık giriyorum bu topiğe...bende kalp sesini duymaya beklemekteyim 27 mayıs şafak sayıyorum :)
Aynı gün duycakmışık bebişkerimizin kap atışlarını canım :))) senin tıransfer tarihin kaçtı herşey yolunda dimi bi farklılık varmı ??[/QUOT
24 nisanda transfer yapıldı blakstosist 5.gün embriyosu 2 adet şuanda bir aksilik yok yalnız baş dönmesi oluyor bende bugün evi süpürecektim ilk kez başım döndü yapmadım yemek yedim ve düzeldim birde çok çabuk acıkıyorum habire yiyorum sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günlerin
Transferimin ucuncu gunu bugun. 3adet dondurulmus 3.gun embriyosu transfr edildi. Bugun jel ile birlikte cok az bir kahverengi leke gordum. Cok tedirgn oldum. Benim gibi olan oldu mu
Canım. Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin canım benimde olmuştu adet günümdü bel karsık arısı olmuştu çok azbi kahve rengi keke olmuştu çok morelim bozulmuştu 2 gün sonra hamile oldugumu öğrendim morelini bozma yat dinen çok ayağa kalkma içini ferah tut bak Hayırlısıyla yavrun seninledir bol bol duva et rabine sığın
Aynı gün duycakmışık bebişkerimizin kap atışlarını canım :))) senin tıransfer tarihin kaçtı herşey yolunda dimi bi farklılık varmı ??[/QUOT
24 nisanda transfer yapıldı blakstosist 5.gün embriyosu 2 adet şuanda bir aksilik yok yalnız baş dönmesi oluyor bende bugün evi süpürecektim ilk kez başım döndü yapmadım yemek yedim ve düzeldim birde çok çabuk acıkıyorum habire yiyorum sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günlerin
Benim tıranferim niysanın 21.oldu 3 gün ebiriyosu bisıkıntım yok çok şükür vallahi hiç yok çok uslu benim kuzum :) ama iş yapmıyorum uzanıyorum evin içinde dolanıyorum daha hiç öyle temizlik süpürke tapmadım canım arada karsık argrım oluyo oda arada kısmetse kuzumun pıt pıt kalp atışınıda duyarım hakımızda gayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?