- Konu Sahibi seymasahin
-
inşalllah öyledir aslında 2 hafta da iki almıştım 68 ile kaldım 70 oldum 7. haftada en son gittiğimde hiç almadım karnım da çıkmadı normal eski pantollarımı giyiyorum bi arkdaşım var daha 7 haftalık hamiel pantolu giymeye başladıEndişelenme hayatım. Olumlu düşün. :) kilo almayan belirti yaşamayan çok hamile var.
merhabalar kızlar benimde 10. haftam bitti ama hamilelik adına hiçbir belirtim yok mide bunaltısı ekşime uyku hali hiçbirşey yok çarşamba günü gitmiştim doktora perşembe yeniden gidecem korkuyorum hiçbirşey hissetmeyince karnım da pek büyümedi daha geçen hafta sorun yoktu ama korkuyorum
bende zayıfım 68 kilo ama 1.78 boyum olduğumdan ben ilk aylarda hemen göbeğim çıkar sanmıştım annem ben 6-7 aylık olurdum da ancak anlaşılırdı diyor o da zayıf bakalım inşaallah anneme benzemem ben hemen çıksın istiyorum çok hevesliyim 3. hamileliğim ve daha hiç karnım olmadan kaybettim 3. ayı bitiremedenKorkma canım keşke bende öyle olsam :) böyle hamileler çok bende 45 kilo olmama rsğmen karnım hiç yok yani belirgin hiç bişey yok mide bulantım mide yanmam uyku hali var ama bazı hamişler hiç yaşamıyor
bende zayıfım 68 kilo ama 1.78 boyum olduğumdan ben ilk aylarda hemen göbeğim çıkar sanmıştım annem ben 6-7 aylık olurdum da ancak anlaşılırdı diyor o da zayıf bakalım inşaallah anneme benzemem ben hemen çıksın istiyorum çok hevesliyim 3. hamileliğim ve daha hiç karnım olmadan kaybettim 3. ayı bitiremeden
Merhaba kızlar ben de nisan annesi olacağım inşaallah :) Bugün 13. haftaya girdik miniğimle11+3 te doktor cinsiyetine %90 erkek dedi. Bu kadar erken öğrenmeyi beklemiyorduk ama sürpriz oldu. Şimdi isim araştırmaya başladık Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın biz de sağlıcakla kucağımıza alalım inşaallah :)
Teşekkür ederim :) inşallah sen de en yakın zamanda öğrenirsinİnşallah hayırlı olsun çok sevindimbende bi öğrensem
Herkese tşk ederim..Hayırlı olsun canım. 2li tarama mı yaptırdın. Bende cumartesi gidicem doktora ama öyle bişeyden bahsetmemişti doktorum
Herkese tşk ederim..
Ultrasonda baktık tekrardan ölçtü falan normal çıktı 2li testide yaptırdım sonuç bikaçgüne çıkar dedi dr onu beklicem
Teşekkür ederim :) inşallah sen de en yakın zamanda öğrenirsin
ay maşallah evet pek erken öğrenmişsiniz ne mutlu size 11+3 de 2li tarama ense kalınlığı öçümü yaptı mı perşembe bende dokra gideceğimde yapar mı diye merak ettimMerhaba kızlar ben de nisan annesi olacağım inşaallah :) Bugün 13. haftaya girdik miniğimle11+3 te doktor cinsiyetine %90 erkek dedi. Bu kadar erken öğrenmeyi beklemiyorduk ama sürpriz oldu. Şimdi isim araştırmaya başladık Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın biz de sağlıcakla kucağımıza alalım inşaallah :)
yaptı canım o gün ultrasonda ölçüm yaptı ertesi gün kan verdim. Çok şükür iyi çıktı sonuç :)ay maşallah evet pek erken öğrenmişsiniz ne mutlu size 11+3 de 2li tarama ense kalınlığı öçümü yaptı mı perşembe bende dokra gideceğimde yapar mı diye merak ettim
Ayyyy Allah kucağında sağlıkla sıhhatle göstermeyi nasip etsin hayatım. :) ben cinsiyetini öğrenen anneleri görünce daha bi heyecan yapıyorum. İnşallah ben de tez vakitte öğrenirim çatlıyorum meraktan :)Merhaba kızlar ben de nisan annesi olacağım inşaallah :) Bugün 13. haftaya girdik miniğimle11+3 te doktor cinsiyetine %90 erkek dedi. Bu kadar erken öğrenmeyi beklemiyorduk ama sürpriz oldu. Şimdi isim araştırmaya başladık Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın biz de sağlıcakla kucağımıza alalım inşaallah :)
Teşekkür ederimHayırlı olsun o zaman canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?