NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Diğer doktor 11. Haftada demişti
11. Hafta çok erken ama yinede doğru tahmin eden doktorlar var. Muhtemelen doktorun ultrason cihazı iyi değildir. Bu arada erkek denildikten sonra kıza dönmesi çok şaşırtıcı. Kız deyip sonradan erkek denildiğini çok duymuştum. Böylesini ilk defa. Eğer ilk çocuğunda bence çok şanslısın. Sana can yoldaşı arkadaş geliyor.

Ay ama Allah biliyor ya içimi, kız istiyordum. Doktor oğlan diyince, eşim çığlık çığlığa orada sevinç taklaları attı.
Bense böyle buruk bi şekilde 'bi daha baksanıza, belki kızdır' dedim.
Şimdi vicdan yaptım, inşallah duymamıştır ya oğlum bunu.

Gözünaydın cnm hayırlısı olsunnnnnpeki senin belirtilerin neydi ilk zamanlar

Valla doktor daha ultrasonla bakmadan, yüzüme bakarak 'buram buram erkek annesisin' dedi. Yüzüm şişti, ve daha beyazlaştı. çok kusuyordum. normalde inanılmaz tatlı düşkünüyümdür, ama ağzıma tatlı bir lokma koymadım hamilelikte. Canım hiç tatlı istemedi. Ama doktor suratımdan anladığına göre, şişkinlik ve beyazlık diye düşünüyorum.

Bende duydum 2li testte erkek diyip sonra kıza dönen herşey oluo valla bakalım bze ne dcek hayırlısı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Amîn canım çok sağol sen de yarın hayırlı haberleri alırsın inşallah diğer doktor çok iddialıydı ama kendi doktorum emin olmadan söylemediğine göre cinsiyet kız sanırım

Çok ilginçmiş yaa doktorunda ya çok tecrübeli yada tahmini tuttu herhalde

Hayırlı olsun. 15. Haftanda olduğun için artık netlik kazanmıştır. Değişmesi küçük bir ihtimal. İlk bebeğin mi Can'ım
Evet canim ilk cocugum kendini gostermedi topladi kendini acmadi ben kiz olmasini istiyorum zaten :) doktor tam kiz diyemem ama tahminen kiza benziyor iki kaftaya kadar tam gorunur dedi yurt disinda yasiyorum burda devlet hastanesi kontrolleri cok gec ozele gidiyorum turkiyede olsam her hafta giderdim doktora

Yaa öyle mii. Ben 2 hafta önce gitmistim bana da kıza benziyor ama kesin bir sey dmeeyim yinede dedi. Haftaya gidince belli olur mu acaba. 16+4 günlük oluyorum o zaman?
Kiz cocuklari gec soyluyorlar tam belli olmuyor diye pipi gibi birsey vardi ama doktor dedi havada olsa erkek ti ama bu biraz daha asagida gozukuyir degisebilir dedi ama bence benimki kiz cunku ben bakinca anliyorum seninki 16 haftada daha belli olur cnm

Kızlarr bugün kontrolümüz vardı kısmetse Kızımızoluyorrr doktor kesin demedi kıza benziyor 16.haftada netleşir siz yne kıyafet almayın dedi ama bugün dayanamayıp pembe kurdeleli bi ayakkabı aldık bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…