- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
Hayırlısı olsun canım. :)Kızlarr bugün kontrolümüz vardı kısmetse Kızımızoluyorrr doktor kesin demedi kıza benziyor 16.haftada netleşir siz yne kıyafet almayın dedi ama bugün dayanamayıp pembe kurdeleli bi ayakkabı aldık bile
Sağol cnmKızlar bi sorum daha var. Folik asit kullanmayı bırakan var mı?
Aaa tahlilini ilk defa duydum. Doktorum içiriyo bana hala kız içim bunaldı haptan.Sağol cnm2.5 ayda drum folik asit tahlili yaptı yeterli çıkınca bıraktırdı fazlasıda zararlıymış
Aaa tahlilini ilk defa duydum. Doktorum içiriyo bana hala kız içim bunaldı haptan.
Teşekkür ederm balım. Bebişinin ağırlığını ve boyunu biliyor musun?Evet cnm kan tahlilinde bakılıo eğer normalse gerek yok dedi doktorum fazlasıda herşeyin zarar dio
Teşekkür ederm balım. Bebişinin ağırlığını ve boyunu biliyor musun?
Oh maşallah ne kadar uzun :)Boyu bugün 14 haftalık baş popo 9,5 cmdi ama kilosunu sormadım
Decavit ne oluyor hayatım kan için mi?Bende folik asit kullanmayi biraktim decavit icmeye basladim kizlar
Aaa anladım canım. Ben hala elevit folik asit ahahhaYok kan hapı değil canım icinde vitamin mineraller var folik asit var hepsinden bulunuyor doktorum 13ncu haftada buna gecmemi söyledi aile sagligi merkezindeki ebe kan hapi verdi ama doktoruma sormadan başlamayayim dedim daha duruyor K Konsantreniz
Hayırlı olsun Gülşah cım ben her zaman ilk bebeği kız olan anneleri şanslı görmüşümdür.Kızlarr bugün kontrolümüz vardı kısmetse Kızımızoluyorrr doktor kesin demedi kıza benziyor 16.haftada netleşir siz yne kıyafet almayın dedi ama bugün dayanamayıp pembe kurdeleli bi ayakkabı aldık bile
haha isimleri çok uyumlu :) bebişin boyu ve kilosu ne kadardı hatırlıyor musun?decavitle elevit kardeş galiba
Az önce anneme diyordum bunu bende. Sol tarafım ağrıyor inanılmaz. Bebek kesesi oluştuğu dönemde sol yumurtalığım büyümüştü yine aynısı mı oldu acaba diye korkuyorum bende. Annem de olur ilk aylarda falan diyor. İnşallah önemli bişey değildirKızlar selam hamilelikte kasık ağrısı ceken var mıı yaaa böyle sanki yumurtalar catlıyor gibi agrısndann yürüyemiyorum resmen bugun başladı normal mii
Canım ikimizde yakınız birbirimize benim dün gece adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu sabahta hafif olarak agryordı sonrada yumurta catlatma iğne vurmuş gibi oldu önce hafif sonra siddetlii olmaya basladı afedersin idrar yaparken bile sanki asagı bişi iniyor gibi agryordu yani ve ztn kahverengi lekelenme de vardı doktor normal demişti ama bilemedimAz önce anneme diyordum bunu bende. Sol tarafım ağrıyor inanılmaz. Bebek kesesi oluştuğu dönemde sol yumurtalığım büyümüştü yine aynısı mı oldu acaba diye korkuyorum bende. Annem de olur ilk aylarda falan diyor. İnşallah önemli bişey değildir
Benim beyaz akıntım var o da her hamilede oluyor. Acaba regl dönemimiz diye oluyor olabilir mi bu ağrı?Canım ikimizde yakınız birbirimize benim dün gece adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu sabahta hafif olarak agryordı sonrada yumurta catlatma iğne vurmuş gibi oldu önce hafif sonra siddetlii olmaya basladı afedersin idrar yaparken bile sanki asagı bişi iniyor gibi agryordu yani ve ztn kahverengi lekelenme de vardı doktor normal demişti ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?