NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Yok kan hapı değil canım icinde vitamin mineraller var folik asit var hepsinden bulunuyor doktorum 13ncu haftada buna gecmemi söyledi aile sagligi merkezindeki ebe kan hapi verdi ama doktoruma sormadan başlamayayim dedim daha duruyor K Konsantreniz

Hayırlı olsun Gülşah cım ben her zaman ilk bebeği kız olan anneleri şanslı görmüşümdür.

Kızlar selam hamilelikte kasık ağrısı ceken var mıı yaaa böyle sanki yumurtalar catlıyor gibi agrısndann yürüyemiyorum resmen bugun başladı normal mii

Kızlar selam hamilelikte kasık ağrısı ceken var mıı yaaa böyle sanki yumurtalar catlıyor gibi agrısndann yürüyemiyorum resmen bugun başladı normal mii
Az önce anneme diyordum bunu bende. Sol tarafım ağrıyor inanılmaz. Bebek kesesi oluştuğu dönemde sol yumurtalığım büyümüştü yine aynısı mı oldu acaba diye korkuyorum bende. Annem de olur ilk aylarda falan diyor. İnşallah önemli bişey değildir

Canım ikimizde yakınız birbirimize benim dün gece adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu sabahta hafif olarak agryordı sonrada yumurta catlatma iğne vurmuş gibi oldu önce hafif sonra siddetlii olmaya basladı afedersin idrar yaparken bile sanki asagı bişi iniyor gibi agryordu yani ve ztn kahverengi lekelenme de vardı doktor normal demişti ama bilemedim

Benim beyaz akıntım var o da her hamilede oluyor. Acaba regl dönemimiz diye oluyor olabilir mi bu ağrı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…