Nişan atıldı,severek terk eden erkek döner mi?

O halde lütfen şu avatarındaki resmi değişerek başla yeni hayatına.
Ben baktıkça sinir oluyorum adi herife sen hala çift resmini koyuyorsun

Yok canım ya,bende sinir oluyorum resmini görünce.İlk konuyu açtığımda eski fotomuz varmış,yeni hali koymuştum.

Ben geldim hayat :))))

Ben olsam bana ve aileme yapılan bunca saygısızlığa karşılık yeni kanundan faydalanıp dava açardım

Aramaz sormazsanız dönebilir ama ailesi de karşı olduğu için biraz cesaretli olması lazım.O da pek onda yok gibi açıkçası

Ne olacakmış çocuk ailesinin istediği biriyle mi evlenecekmiş nasıl cahil insanlar var aklım almıyor.................. bana karışmak düşmez ama çok pişman olacak eminim.................. sana sabır ve bu yaşadıklarını unutturacak seni çok sevecek vee en önemlisi sahiplenecek hayırlı bir eş diliyorum canım........... üzme kendini hiç zararın neresinden dönülse kardır...............

ayrıcada seven erkek terk etmez güzelim. ben boşandım eski kocam dün aradı senden cesaret alamadım ondan tamam dedim dedi. ulan bu nasıl sevgi. ben şu bayan halimle sevsem kapısında yatarım barışmak için ama erkek milleti armut piş ağzıma düş. ne değişecek? ne değiştrebilecekler. yürüsün gitsinler. şimdi yok seviyorum sensiz yapamıyorum. sanada böyle olacak bak örnek al. meziyet zoru görünce güle güle demek değil kalıp başarabilmek. ama onlarda o .öt olmadığı için yan yattı, çamura battı. asla barışma!!!

benıde esımın aılesı ıstedı esım ıkna edemeyınce esyaları aldı dugun yerını ayarladı sonrada kabul ettıler sımdı 1.5 sene gectı ama hala ıstenmeyen gelınım en bastan ıstemesler bır daha kabul etmelerı zor on yargılı davranıyolar her zaman acıkcası bende cok mesafeleyım benı ıstemedıklerı halde yapamıyorum unutamıyorum bunu cok ısterdım kendı aılem gıbı olsunlar ama mumkun deıl ve esım benı ıstemedıklerı bıldı halde ne olsa onları tutar anne babası sonucta ama aıle cok önelı önceleri sevsın yeter demıstım ama esımın sevmesı de yertmıyo bazı seylere

benıde esımın aılesı ıstedı esım ıkna edemeyınce esyaları aldı dugun yerını ayarladı sonrada kabul ettıler sımdı 1.5 sene gectı ama hala ıstenmeyen gelınım en bastan ıstemesler bır daha kabul etmelerı zor on yargılı davranıyolar her zaman acıkcası bende cok mesafeleyım benı ıstemedıklerı halde yapamıyorum unutamıyorum bunu cok ısterdım kendı aılem gıbı olsunlar ama mumkun deıl ve esım benı ıstemedıklerı bıldı halde ne olsa onları tutar anne babası sonucta ama aıle cok önelı önceleri sevsın yeter demıstım ama esımın sevmesı de yertmıyo bazı seylere

Çok sağol canım Allah razı olsun,inşallah daha iyi dilekler senin için olsun. :)))

bende dün resme takılmıştım ama bişey söylememiştim neyseki değiştirmişsin canım hayırlısı artık

Yok canım ya,bende sinir oluyorum resmini görünce.İlk konuyu açtığımda eski fotomuz varmış,yeni hali koymuştum.

Ben geldim hayat :))))

bir seyler yoluna girmis burda, cok sevindim canim senin adina bu tavrin da senin ne kadar güclü oldugunu gösterir, o da otursun ne kaybettigine yansin...

kizlar, sizler de cok güzel yorumlar yapmissiniz, benim düsüncelerimi paylasmissiniz sanki...

canim benim, yazdiklarim yaptiklari terbiyesizler, zengin gecinen ac gözlü halleri felan hepsi sinir bozucu ama, su bohcayi felan kargoyla yollamasi yok mu, inanir misin acidim o adama.. ynai 5,5 yilin hic mi hatri yoktu yaa??? alip da getircek cesareti yok muydu?? tamam yüzü yok, onu anladik ama insan onca yasanan seyin hatrina medeni bi sekilde yapar bu isi yaa.... söylencek cok söz var da, malum terbiye meselesi

Ah canım sinirlerim çok bozuk şuan,mesaj attım salağa kendi çeyizlerim var,onları kargoyla gönder yemek takımlarım kırılır sigortalasınlar diye. birde ortak alınan eşyalar için para vermiştim 1 sene boyunca,paramı taksitle vereceklermiş paraları yokmuş ,parça parça yollayacakmış,bende sinir oldum babasının böyle demesine babama.mesajda paramı taksitle istemem,çok üstünsünüz zenginsiniz ya sizi düşemeyeceğim paramın tamamını gönder dedim. Utanmaz herif ya eşyalarım çok koliymiş kargo parasını ödersem gönderirmiş hangi firmayla istersem. Rezillik ya birde o kadar param yok biliyorsun,senin gibi taksitle veririm,istersen paran karşılığı eşya vereyim,hemen istersen evkurcuya gidip sorar ne kadar verirse eşyalara o kadarını gönderirim diyor.Allah ım aklıma mukayyet ol. Bu ne yüzsüzlük ya. Bende nişanı siz attınız ceremesinide siz çekin,utanmayacakmısın kargo parasını bana ödetmeye,ben ödemem kendin geldin aldın eşyaları,madem kargo paran yok o zaman kendin getir dedim. Yeter ki eşyalarım gelksin bir tok eşyam var ya.daha taksitlerini ödüyorum.kendi getirirse evde olmam olur biten yüzünü görmek istemiyorum.

canim hani konuyu yni actiginda üzülüodun ya, bence sevinmelisin.. sunlardaki cirkeflige bak yaaa... esyalar kalsin desen utanmadan cökcekler... sanki banka kredisi ödüolar taksit taksit

canim hani konuyu yni actiginda üzülüodun ya, bence sevinmelisin.. sunlardaki cirkeflige bak yaaa... esyalar kalsin desen utanmadan cökcekler... sanki banka kredisi ödüolar taksit taksit

Ya canım iş paraya gelince kimse tanımaz işte. Sanki işleri ben bozdum. Üzüldüm işlerin buraya geldiğine bu gece mesaj olayına sinir oldum şu süreçler geçse daha kolay unuturum belki. Utanmaz benim ona verdiğim gibi verecekmiş taksit taksit,ben herşeye ortak oldum onca para verdim eşyalar alındı ya sonuçta,eşyalar alınmaya başladığında bile bir miktar param vardı peşin alındı hepsi,bunu düşünmüyor.Sanki taksitle aldı eşyaları nasıl çirkefler dediğin gibi alın başınıza çalın desem utanmadan kabul edecekler. Babam çok yavaş geliyor bunlara,babası parça parça öderiz demiş tamam demiş babam, bugün diyorum babama yemek takımlarım var kırılır otobüste falan yollatma diyorum. tmm diyor onlar biliyordur diyor.Kırılan dökülen olsa kim karşılayacak zararımı.BEnde işimi şansa bırakmadım mesaj attım artık. Küstah her ay param gelecek diye bekliyim,hiç çıkmasın hayatımdan ne diye hatırlatacakmış kendini,çeksin kredi ödesin,adilik yaparken erkek olunmaz ,erkekse adam gibi karşılaşın mağdur etmesin.

Gerçekten ne mal oldukları çıktı meydana. Birde bugün annesi aradı 2 kere beni açmadım.utanmadan ne diyecek daha,ya eşyalar için,ya para ya da bohçalar geldi mi diyedir .Birde dün babam aradığında babası demiş hanımla yatıyoruz ikimizde hastayız hanım domuz gribi oldu demiş.Ne tuhaf insanlar ya birde gülerek dememiş,harbien domuz gribi mi oldu ?O grip kaldı mı ya? Allah çıkarmaya başladı benim badenciğime mana bulurken görsün hastalığı

canım senin durumuna üzülüyorum. kendi durumuma daha da üzülüyorum. ne kadar çıkmazdayız. çıkmazda değil sanki ne bileyim işte başka bişey bu. eski eşim durup durup mesaj atıyor benimde barışmak istiyor. sana barışma demek ne kadar dolaydı. mahkeme biteli bugün 7. gün. sence ben ne yapmalıyım? anlaşamıyoruz fikir olarak işte. sevgi, aşk bişeye yetmiyor. beni çok sıkıyor, boğuyor artık sinirimden kavgalarımızdan evde kapı camlarını kırmaya kadar gittim. sence ben ne yapayım? sende bana fikir verir misin

Valla tatlım,gönül ferman dinlemiyor en iyi sen anlarsın,ben her gece rüyamda görüyorum,artık rüyalarımda özlemimi gideriyor gibiyim. Dün kü mesaj olayına kadar daha güçlüydüm sanki,bugün perişanım,olayların buraya geldiğine inanamıyorum.Bu hayatta beni sahiplenir,kıyamaz çok sever dediğim tek insan gitti,hayal kırıklığı içindeyim. Sende birgün pişman olacaksan ,keşke dönseydim diyeceksen yani ileride aklında düşecekse bir daha düşün derim.Benim acım taze,ne kadar kızsamda gururum kırılsada bana yalvarsa herşeyin arkadaşında dursa dönebilirim şu anki psikolojimle,kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sen birde bu adamla evlilik hayatını yaşamışsın,olmamış dediğine göre bile bile tekrar lades demek te kendini ateşe atmana sebep olabilir. Allah ne yazmış bilemeyiz ki hayırlısını dile sende canım.Allah hayırlı bir karar verdirmiş sana. Boşandıktan sonra mı aklı başına gelmiş,benimki de böyle sen de böyle istedin sandım derdi,yaa seven insan gurur falan tanımaz,ben öyleyim yani gurur yerlerde.Sen boşanacağım desende o boşanmazdı,gururun sonu seni kaybetmesi vardı bunu bilerek hareket etmeliydi. Seviyorsan bir şans daha ver,ne kadar değişmiş gör bakalım sevgili gibi ol bir süre belki yani aynı ev yeniden evlilik olmasada,ne kadar değiştiğini anlamaya çalışabilirsin canım.

kalbim sonuna adar evet diyor, mantığımsa hayır'ı aklından çıkartmıyor. olmaz, olmayacağına eminim, dğişmez kimse. bile bile lades yapmayacağım. hayır diyeceğim sonuna kadar. bakalım temyize gidecek cesareti varmı!!

Unutabileceğine, hayatına yeni bir sayfa açabileceğine inanıyorsan sonuna kadar haklısın canım ve hayır de. Bekle bakalım dediğin gibi temyize gidecek mi? Ama anladım ki insanlar değişmiyor,sevdiğini söylese de kendi istedikleri gibi olalım istiyor,değişmeye çalılmıyorlar bile sonra da kendilerini kaf dağında görüyorlar,haksız bile görmüyorlar. İlişki bite evlilik bite seni suçlarlar yok sende sahip çıkmadın,yok sevmşyor işstemiyorsun sandım.ç Bahane bahane benimkinin aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…