- 27 Ocak 2024
- 35
- -1
- 1
- 26
- Konu Sahibi yelizkurt58
-
ve kendisi bana evlilik teklif etti aramızdada sorunlar vardı ben güvenemiyordum ama evet dedim nişanlandık . eşyalar alındıktan sonra iletişime hiç geçmedim . Tüm ailesi beni sildi oda benim kendi ailemi sildi hemen 1. gün sessiz kaldımAilesi sürekli bana baskı yapıyordu onu çok seviyor ve aşıktım 3 yıldır birlikteydik . Ama artık bana yaptıklarına dayanamayıp nişan attım sonra sessiz kaldım bir anlık sinirle git babana de dedim gitmiş hemen söylemiş sonra artık bitti filan yaptı 1 ay olcak hemen gece eşyaları almaya geldiler sabaha karşı Tekrar barışan varmı
Seni sileni sen de sil.ve kendisi bana evlilik teklif etti aramızdada sorunlar vardı ben güvenemiyordum ama evet dedim nişanlandık . eşyalar alındıktan sonra iletişime hiç geçmedim . Tüm ailesi beni sildi oda benim kendi ailemi sildi hemen 1. gün sessiz kaldım
İlk yapma etme dedim sonra sesimi hiç çıkartmadım tam 1 ay olcak hiç iletişim yok sensiz ölürüm diyordu ailesinin baskılarından bıkmıştım kendimi ifade etmek istedikce aileme karşı önyargılısın diyordulaçka olur
yok ne ben ne o1 aydır hiç iletişim yok mu
bana neler yaptılar neler ben hep sustum nişanlıma kaç kez dedim uyar uyar dedi sen önyargılısın birbirimizi çok seviyorduk ben öyle sanıyordum en azındanKesinlikle barismayi düsünme bile. Bizim burda bir kiz nisan atmisti erkek ailesi her ota b** karistigi icin. Kizin esya kavgasi icin nisan attigini anlattilar herkese. Ayrildigi adam bir sene sonra baska bir kizla evlendi. Su an o adamin ailesi hayati o kizin burnundan getiriyorlar. Bazi seylerin olmamasi daha hayirli. Evlenmeden böyle olmussa sükret ki dügün felan olmamis
Yani ortak bir arkadaş yok mu? Sosyal medyasına bakıyor musunuz? Biriyle görüşme ihtimali var mı? Bir de engelledi mi sizi?yok ne ben ne o
ben hiç aramam sormamkendisi adım atmazsa ben olsam barışmam
Kesinlikle barismayi düsünme bile. Bizim burda bir kiz nisan atmisti erkek ailesi her ota b** karistigi icin. Kizin esya kavgasi icin nisan attigini anlattilar herkese. Ayrildigi adam bir sene sonra baska bir kizla evlendi. Su an o adamin ailesi hayati o kizin burnundan getiriyorlar. Bazi seylerin olmamasi daha hayirli. Evlenmeden böyle olmussa sükret ki dügün felan olmamis
Bak Allah sinyal verir , korur insanı. Ama insanoğlu inat eder sonra da daha beteri ile karşılaşır. Evlensen de bu işin sonu boşanmakbana neler yaptılar neler ben hep sustum nişanlıma kaç kez dedim uyar uyar dedi sen önyargılısın birbirimizi çok seviyorduk ben öyle sanıyordum en azından
bakmıyorum beni engelledi bir veda bile etmedi ben ailesinden özür bile diledim emekleri için o ise tüm ailemi sildi ortak arkadaşlar var ben hiç yazmadım etmedim yazmamYani ortak bir arkadaş yok mu? Sosyal medyasına bakıyor musunuz? Biriyle görüşme ihtimali var mı? Bir de engelledi mi sizi?
Gururlu olmanız çok güzel. Yani belki barışırsınız ama işte laçka bir ilişki olmuş bubakmıyorum beni engelledi bir veda bile etmedi ben ailesinden özür bile diledim emekleri için o ise tüm ailemi sildi ortak arkadaşlar var ben hiç yazmadım etmedim yazmam
blöf yapmıyordum ailesi çok fena ve baskı halindeydim dedim uyar uyar uyardım hala böyleler dedim sen pasifsin bir ton laf ettim attım çıktım geldim evime bana hizmetçi muamelesi yapıyorlardı kültürlerimiz farklıydı benim her şeyime karışıyorlardı onu giyme bunu yapma hep baskıNişanı atarken blöf mü yapıyordunuz aslında? Barışıp napacaksınız ne değişecek ki?
yok1 aydır hiç iletişim yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?