- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.981
KIZLAR ben haala adet olmadım yıne bir gecikmedir test yapıp moralimi bozmıyım diyorum ama yinede biilemıyorum pazaresine kadar bekelyip olmazsam kan aldırmayı düşünüyorum dua edın ne olur bebeğim benimle olsun ve tüm isteyenlerle :18::18::18::18:
Gunaydinnn sekerlerrrr ben geldimmm sizi ozledim yaaaaa eminm sizde beni ozledinizzzzz nasilsiniz bakimmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cokk ac olmak disinda iyiyim canim
ahhh kıyamam sana bu aslında iyiye işarettir hadi bakalım iyi haber bekliyoruz...çok yiye yiye de şişicez bu gidişle :)
Insallah tatlim arada umudum gidio gibi oluo yok mu bebisim acaba diorum korkuorum ama insallah vardir canim yaa Rabbim hayirlisini versin valla ben kesin yemekten siscem patronumda geldi erkenden hepten ac kaldim vallaaaa
Gunaydinnn sekerlerrrr ben geldimmm sizi ozledim yaaaaa eminm sizde beni ozledinizzzzz nasilsiniz bakimmmm
masanın altından at ağzına aç kalma sakın umutsuzluğa düşme rabbim inşallah uygun zamanda vericektir.belki bu ay ay belki öteki ay hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimiz olsun da inşallah
masanın altından at ağzına aç kalma sakın umutsuzluğa düşme rabbim inşallah uygun zamanda vericektir.belki bu ay ay belki öteki ay hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimiz olsun da inşallah
günaydın :) :) :)
günaydın :) :) :)
Özlemezmiym cnmm naslsn varmı değişiklik 😊ne hiissedyrz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy gidip bisiler alma gibi bir sorunum var cekmecem bosalmis tatlimmve tepemde heryerde kamera var maaleseff kipirdayamiorm bilee puffsssss aynen canim Rabbim zamanini bilior yoksa bile cok uzulmemek icin kendimi hazirliorum ama.insallah bebisim benimledirrr Aminn hepimiz guzel haberler alalim.insallahh:)
amin canım inşallah en yakın ikimiziz sanırım benimde gecikti adetim..dün test yaptım negatif moralim bozuldu eğer çabuk morali bozulan biri isen bencede az daha bekle derim..umarım bebişlerimiz bizimledir
Iyiyimm degisiklik yok cok canim aynen devam aamaaa hissettigimm tekseyy acciiiimmmmmm cokkk :):) sen nasilsn bakalim
Birini gönder çaycı falan yokmu 😊stajyer?
Ben dün ggece çok kötüydm sol kasığım aşırı ağrıdı kızlar çok hissedyrm galiba gebeyim
Insallah canim bebislerimiz bizimle olsun dualarimiz hepimizle insallah hayirlisi neyse o olcakk
Evett evett ben.diorum sen hamissin tatlimmmm dikkat et artik.kendineee
Ayy vardaa ne bilim yaaaww cozcem ama bulcamm birini gondercem iki lokma yemem lazimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?