Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Insallah canim bebislerimiz bizimle olsun dualarimiz hepimizle insallah hayirlisi neyse o olcakk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinnn sekerlerrrr ben geldimmm sizi ozledim yaaaaa eminm sizde beni ozledinizzzzz nasilsiniz bakimmmm

günaydın :) :) :)

ahhh kıyamam sana bu aslında iyiye işarettir hadi bakalım iyi haber bekliyoruz...çok yiye yiye de şişicez bu gidişle :)

Insallah tatlim arada umudum gidio gibi oluo yok mu bebisim acaba diorum korkuorum ama insallah vardir canim yaa Rabbim hayirlisini versin valla ben kesin yemekten siscem patronumda geldi erkenden hepten ac kaldim vallaaaa

masanın altından at ağzına aç kalma sakın umutsuzluğa düşme rabbim inşallah uygun zamanda vericektir.belki bu ay ay belki öteki ay hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimiz olsun da inşallah

Gunaydinnn sekerlerrrr ben geldimmm sizi ozledim yaaaaa eminm sizde beni ozledinizzzzz nasilsiniz bakimmmm

Özlemezmiym cnmm naslsn varmı değişiklik 😊ne hiissedyrz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

masanın altından at ağzına aç kalma sakın umutsuzluğa düşme rabbim inşallah uygun zamanda vericektir.belki bu ay ay belki öteki ay hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimiz olsun da inşallah

Ayyy gidip bisiler alma gibi bir sorunum var cekmecem bosalmis tatlimm ve tepemde heryerde kamera var maaleseff kipirdayamiorm bilee puffsssss aynen canim Rabbim zamanini bilior yoksa bile cok uzulmemek icin kendimi hazirliorum ama.insallah bebisim benimledirrr Aminn hepimiz guzel haberler alalim.insallahh:)

Vallah bende bisküviyle süt ısıttım tümden aç kalmayayım diye 😊

Özlemezmiym cnmm naslsn varmı değişiklik 😊ne hiissedyrz

Iyiyimm degisiklik yok cok canim aynen devam aamaaa hissettigimm tekseyy acciiiimmmmmm cokkk :):) sen nasilsn bakalim

Birini gönder çaycı falan yokmu 😊stajyer?

Iyiyimm degisiklik yok cok canim aynen devam aamaaa hissettigimm tekseyy acciiiimmmmmm cokkk :):) sen nasilsn bakalim

Ben dün ggece çok kötüydm sol kasığım aşırı ağrıdı kızlar çok hissedyrm galiba gebeyim

Evett evett ben.diorum sen hamissin tatlimmmm dikkat et artik.kendineee

Aynen bebeğim 😊ediyrm dikkat tek taraflımı oluyo bu batma ve ağrılar sağ tarafa elimi basabiliyorum sola basamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…