Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

hadi ya bende dışarı çıktığıma hastahanenin önünden geçerken kan testi yapmak için bi dürtü geldi ama neyse bekle elif dedim cesaret edemedim daha doğrusu

testi ben görüyorum en azından da başkasından negatif sonucu duymak istemiyorum henüz. negatifse de bir hafta daha bu tatlı bekleyişi sürdürmek istiyorum

testi ben görüyorum en azından da başkasından negatif sonucu duymak istemiyorum henüz. negatifse de bir hafta daha bu tatlı bekleyişi sürdürmek istiyorum

Oylede bekleyelim o vakitt :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Doktora kontrole gittim hersey normal dedi. 1 sene beklemem i onerdi testler tedavi falan için. Ama eger bu ayda olmazsa gidop yaptircam bekleyemicem. Si kac aydir deniyosunuz

1 yıldr ama SANA SORARSA DOKTR BI YILLIK EWLIYIM DE GEC YPKSA ERKEN DIE YAPTRMIOLAR TEST FALAN

Evet cnm bu dedikleri bende oldu bos gebelik sonrasi ilk ay hamile kaldim allaha sukur suan 15 haftaligim darisi size ve tum isteyenlere

günaydın arkadaşlar nasılsınız ? bugün adetin 32.günü gelen giden yok dün erken gebelik test, yaptım negatif çıktı ama yinede ümidimi yitirmeden bekliyorum.kolay gelsin

günaydın arkadaşlar nasılsınız ? bugün adetin 32.günü gelen giden yok dün erken gebelik test, yaptım negatif çıktı ama yinede ümidimi yitirmeden bekliyorum.kolay gelsin

Günaydn cnm hayırlısıyla inşallah bebiş vardır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinnn sekerlerrrr ben geldimmm sizi ozledim yaaaaa eminm sizde beni ozledinizzzzz nasilsiniz bakimmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KIZLAR ben haala adet olmadım yıne bir gecikmedir test yapıp moralimi bozmıyım diyorum ama yinede biilemıyorum pazaresine kadar bekelyip olmazsam kan aldırmayı düşünüyorum dua edın ne olur bebeğim benimle olsun ve tüm isteyenlerle :18::18::18::18:

amin canım inşallah en yakın ikimiziz sanırım benimde gecikti adetim..dün test yaptım negatif moralim bozuldu eğer çabuk morali bozulan biri isen bencede az daha bekle derim..umarım bebişlerimiz bizimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…