Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

devam et canım belki geç yumurtluyosundur eger olmazsa bi doktora görün bence ama çift zamanlarda yani adet bitiminden sonra 8 10 12 14 gibi çalışmalarını sürür her ihtimale karşı ihmal etme derim

32 gun cok deılmı ya bn normalı 28 gun bılıorum doktar ne dıo

Doktora kontrole gittim hersey normal dedi. 1 sene beklemem i onerdi testler tedavi falan için. Ama eger bu ayda olmazsa gidop yaptircam bekleyemicem. Si kac aydir deniyosunuz

Herşey normalse 6 ay beklemen gerekir bnm doktorum dediki 6 ay dene olmazsa gel dedi testler yapıldı herşey normal 😊inşallah seninde öyledir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

devam et canım belki geç yumurtluyosundur eger olmazsa bi doktora görün bence ama çift zamanlarda yani adet bitiminden sonra 8 10 12 14 gibi çalışmalarını sürür her ihtimale karşı ihmal etme derim

Zaten 2 gunde bir mutlaka iliski oluyo ama hamile kalamadim işte. Siz kac aydr istiyosnz kac yasndasiniz ben 19 yasindayim

Zaten 2 gunde bir mutlaka iliski oluyo ama hamile kalamadim işte. Siz kac aydr istiyosnz kac yasndasiniz ben 19 yasindayim

Bn 23 cnm bnm 2.ayım yaşın çok genç stres yapma olur inşallah en kısa zamanda ilişkiden sonra ayaklarını dikiyomusn havaya

Bn 23 cnm bnm 2.ayım yaşın çok genç stres yapma olur inşallah en kısa zamanda ilişkiden sonra ayaklarını dikiyomusn havaya

Evet oyle ama 8 ay olmaynca insan takiyo ister istemez. Bazen dikiyorum ama sabaha kadar hic kalkmiyirum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…