- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.941
Merhaba kizlar.. ben 6 gundur ovulasyon testi deniyorum ama iki cizgi ayni koyulukta hic olmadi. 8 aylik evliyim ve hic korunmadik. Acaba ben yumurtlamiyormuyum. 32 gunde bir adet goruyorum 16. Gunde testi yapmaya basladim. Testtede oyle yaziyordu zaten. Bilgisi olanlar cevaplayabilirmi acaba. Bu testler neyi gosteriyoo
Bilmiyorum 😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kizlar.. ben 6 gundur ovulasyon testi deniyorum ama iki cizgi ayni koyulukta hic olmadi. 8 aylik evliyim ve hic korunmadik. Acaba ben yumurtlamiyormuyum. 32 gunde bir adet goruyorum 16. Gunde testi yapmaya basladim. Testtede oyle yaziyordu zaten. Bilgisi olanlar cevaplayabilirmi acaba. Bu testler neyi gosteriyoo
32 gun cok deılmı ya bn normalı 28 gun bılıorum doktar ne dıo
aynn olabılır saol tatlım :))))
kafan uymazsa doktora sen bişi bilmiyon de vur kapıyı çık
Yer burcucun 😊
32 gun cok deılmı ya bn normalı 28 gun bılıorum doktar ne dıo
Doktora kontrole gittim hersey normal dedi. 1 sene beklemem i onerdi testler tedavi falan için. Ama eger bu ayda olmazsa gidop yaptircam bekleyemicem. Si kac aydir deniyosunuz
devam et canım belki geç yumurtluyosundur eger olmazsa bi doktora görün bence ama çift zamanlarda yani adet bitiminden sonra 8 10 12 14 gibi çalışmalarını sürür her ihtimale karşı ihmal etme derim
Zaten 2 gunde bir mutlaka iliski oluyo ama hamile kalamadim işte. Siz kac aydr istiyosnz kac yasndasiniz ben 19 yasindayim
Zaten 2 gunde bir mutlaka iliski oluyo ama hamile kalamadim işte. Siz kac aydr istiyosnz kac yasndasiniz ben 19 yasindayim
Bn 23 cnm bnm 2.ayım yaşın çok genç stres yapma olur inşallah en kısa zamanda ilişkiden sonra ayaklarını dikiyomusn havaya
daha çok gençsin ben 26.5 yasınayım 6 aylık evliyim son 2 aydır düşünüyoruz canım
Aynen sinir olur hahah. 😂😂
Herşey normalse 6 ay beklemen gerekir bnm doktorum dediki 6 ay dene olmazsa gel dedi testler yapıldı herşey normal 😊inşallah seninde öyledir
Aaa ekimde mi evlendiniz 😊
yooo 13 eylül 2013
Insaallah canim ya. Senin simdi 6. Denemenmi?
yooo 13 eylül 2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?