Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Sana cok kizginim ben suann cokkkk hem biz hamis degilsek sen hamissen bizi birakirsan ne olcakk yeni arkadaslar bulursn artikkk hihhhj

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiçte bile ben bırakmam sizi çünkü sevdim ben siziii sinem hanım ve burcu hanımmm :):):) çalışmalarınıza motive edicem eğer tersi olursada siz beni :)

Yaa Allah im.sen benden betersin heee ne bu umutsuzlukk yaa burcuuu suna bisi dermisinnn

Biz cok cok zor evlendik belkide ondan bole canikomm

bizde anneme karşı geldim ben :):) 5 sene bekledikten sonra evlendikk ahh ahh sevgili zamanları çok güseldi o hep yollarda sürünürdü 1 saat görme için herhalde onun acısını çıkarıo şimdi :):)

hiçte bile ben bırakmam sizi çünkü sevdim ben siziii sinem hanım ve burcu hanımmm :):):) çalışmalarınıza motive edicem eğer tersi olursada siz beni :)

Sevilmicek gibi degiliz vesselamm o zamaann kopmak yok cicislerr iyi gunde kotu gunde beraberizzzzz

Yaa Allah im.sen benden betersin heee ne bu umutsuzlukk yaa burcuuu suna bisi dermisinnn

umutsuzluk değilki kuzucum bu hani yerleşme döneminde ani hareket yapmayın yormayın kendinizi derler ya ben yollardaydımm :):)

Sevilmicek gibi degiliz vesselamm o zamaann kopmak yok cicislerr iyi gunde kotu gunde beraberizzzzz

aynennn her zaman her daimmm güsel dostluklara imza atalım ben istanbula geldiğimde haber vericem size :):)

gerçi o adet gecikince yapılıyomuş kız dayanamadım napim test yapamıorum burcuya söz verdim bari bunu yapıyım dedim meğer oda saba yapılıomuş adet gecikince oluomuş :):)

Oyun bozansin sen tamam.mii yap sen testleri

gerçi o adet gecikince yapılıyomuş kız dayanamadım napim test yapamıorum burcuya söz verdim bari bunu yapıyım dedim meğer oda saba yapılıomuş adet gecikince oluomuş :):)

İyi bak umutsuzluğun bndanmş inanmayın böyle şeylere 😊 bende bazn kötü oluyorm ama bakalm hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde anneme karşı geldim ben :):) 5 sene bekledikten sonra evlendikk ahh ahh sevgili zamanları çok güseldi o hep yollarda sürünürdü 1 saat görme için herhalde onun acısını çıkarıo şimdi :):)

Ahh ahh kuzumm bizde babam.istemedi dovdu bile kocami kiz biz neler.cektikk sonraa.dili baglandi birden ama evlenene kadr neler neler yasadkk yazsam.roman olur cinsinden bizim.hikayee:):)

umutsuzluk değilki kuzucum bu hani yerleşme döneminde ani hareket yapmayın yormayın kendinizi derler ya ben yollardaydımm :):)

Ee bende ise geldim.langir lungur servisle sabah aksam bende mi uzuleym simdi dugunede gittm mecbur oturdm ama gittm yani nee yani uzul bana sendede olmaz mi dion

İyi bak umutsuzluğun bndanmş inanmayın böyle şeylere 😊 bende bazn kötü oluyorm ama bakalm hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inanmıyom zaten umutsuzluğumda bilmiyorum ya sizde hamişsiniz hisi gelio içime ama kendimde yok gibi gibi

ayyy kıyamam iyiki bu günleri görmüş kavuşmuşsunuz tatlım

Ee bende ise geldim.langir lungur servisle sabah aksam bende mi uzuleym simdi dugunede gittm mecbur oturdm ama gittm yani nee yani uzul bana sendede olmaz mi dion

peki sözümü geri aldım yanlış bi tez oldu sanırım çürüttün tezimi o zaman olabilirr :) haftaya bugün hastalanmamız lazım bizim dimi bir hafta kaldı

peki sözümü geri aldım yanlış bi tez oldu sanırım çürüttün tezimi o zaman olabilirr :) haftaya bugün hastalanmamız lazım bizim dimi bir hafta kaldı

Al tezini geri sinirlendirme beni.sen evdesin yation bak calisioz.biz sabahn korunde 7 de uyaniom aksam 12 ye kadar aktifim bir daha boyle syler deme.adetini bekle ayaklarini uzatp.dinlenion evde ama bize bakk hem klasik giyin rahat olama ayaklar asagida 10 saatten fazla bnce sn sus bir daha bisi deme olmadi etmedi umudm yok gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…