- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.181
Sana cok kizginim ben suann cokkkk hem biz hamis degilsek sen hamissen bizi birakirsan ne olcakk yeni arkadaslar bulursn artikkk hihhhj
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
varsa koruyodur tabikide rabbim ama benim bu eklem ağrılarım geçmiyo bir türlü mevsimsel diyicem oda yok güneş daha gümüşhaneyi ziyaret etmedi hala kalörifer battaniyeye dvam buz ev :) hem umudum düşününce gitti nie 2 gün yolculuk yaptım rizeye gitmek için cuma 4 saat pazar 4 saat yorgunlugum ondan belkide
Biz cok cok zor evlendik belkide ondan bole canikomm
hiçte bile ben bırakmam sizi çünkü sevdim ben siziii sinem hanım ve burcu hanımmm :):):) çalışmalarınıza motive edicem eğer tersi olursada siz beni :)
Yaa Allah im.sen benden betersin heee ne bu umutsuzlukk yaa burcuuu suna bisi dermisinnn
Sevilmicek gibi degiliz vesselammo zamaann kopmak yok cicislerr iyi gunde kotu gunde beraberizzzzz
gerçi o adet gecikince yapılıyomuş kız dayanamadım napim test yapamıorum burcuya söz verdim bari bunu yapıyım dedim meğer oda saba yapılıomuş adet gecikince oluomuş :):)
Oyun bozansin sen tamam.mii yap sen testleri
gerçi o adet gecikince yapılıyomuş kız dayanamadım napim test yapamıorum burcuya söz verdim bari bunu yapıyım dedim meğer oda saba yapılıomuş adet gecikince oluomuş :):)
bizde anneme karşı geldim ben :):) 5 sene bekledikten sonra evlendikk ahh ahh sevgili zamanları çok güseldi o hep yollarda sürünürdü 1 saat görme için herhalde onun acısını çıkarıo şimdi :):)
umutsuzluk değilki kuzucum bu hani yerleşme döneminde ani hareket yapmayın yormayın kendinizi derler ya ben yollardaydımm :):)
İyi bak umutsuzluğun bndanmş inanmayın böyle şeylere 😊 bende bazn kötü oluyorm ama bakalm hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevilmicek gibi degiliz vesselammo zamaann kopmak yok cicislerr iyi gunde kotu gunde beraberizzzzz
aynennn her zaman her daimmm güsel dostluklara imza atalım ben istanbula geldiğimde haber vericem size :):)
Ahh ahh kuzumm bizde babam.istemedi dovdu bile kocami kiz biz neler.cektikk sonraa.dili baglandi birden ama evlenene kadr neler neler yasadkk yazsam.roman olur cinsinden bizim.hikayee:):)
Ee bende ise geldim.langir lungur servisle sabah aksam bende mi uzuleym simdi dugunede gittm mecbur oturdm ama gittm yani nee yani uzul bana sendede olmaz mi dion
Aynen tatlim evett gelince sole tabikii burcuda istanbuldmydi sanki baska hatirliorum benn
ayyy kıyamam iyiki bu günleri görmüş kavuşmuşsunuz tatlım
Cok sukur bebegim yaa Rabbim tum sevenleri kavustursun
peki sözümü geri aldım yanlış bi tez oldu sanırım çürüttün tezimi o zaman olabilirr :) haftaya bugün hastalanmamız lazım bizim dimi bir hafta kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?